# Ad 20 words janet spelled 10 of them correctly what percent of words did she spell correctly

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 01:08 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 01:08 PM

Out of 20 words, Janet spelled 10 of them correctly. What percent of the words did Janet spell correctly?

The fraction represents the 10 words that Janet spelled correctly out of all the words she spelled.

To find out what percent of the words that Janet spelled correctly, we can turn into a percent.

Before we turn it into a percent, we can reduce it by dividing both the numerator and denominator by the Greatest Common Factor of 10 and 20 using 10.

10 ÷ 10 = 1

20 ÷ 10 = 2

1 ÷ 2 = 0.5

0.5 × 100 = 50%

Therefore, Janet spelled 50% of the words correctly.

.08x+.05(15000-x)=930

.08x+750-.05=930

.08x-.05x=930-750

.03x=180

X=180/.03=6,000 at 8%

(15000-6000)=9000 at 5%

.08x+750-.05=930

.08x-.05x=930-750

.03x=180

X=180/.03=6,000 at 8%

(15000-6000)=9000 at 5%

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:28 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:28 PM

The range would be 26 because 30-4=26

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:21 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:21 PM

All correct!!! Good job!!! ^^

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:19 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:19 PM

Answer: (3,20)

Step-by-step explanation:

apex

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:19 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:19 PM

The answer is D. The bus picked up people, and the graph is saying it dropped people off.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

(w-6)(w+2) is our new denominator.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

You can use guess and check, and first, 2500 * (107.5%)^20 would get us 10619.6277506, and then 19 would guess us an answer that is less than 10000, so 20 months = 1 2/3 years.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:16 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:16 PM

I think 120 feet maybe??

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:15 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:15 PM

**Answer:**

14.58 miles.

**Step-by-step explanation:**

Matthew is training to participate in a half marathon.

The distance covered by Matthew on the first day is 12.5 miles.

The distance covered by Matthew on the second day is 13.5 miles.

The distance increased on the second day is, mile.

The percentage will be,

Hence, each day he runs 8% more. So the distance covered by him on day 3 will be,

miles

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:05 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:05 PM

450 divided by each number. When you get a whole number that's your answer. ;)

450/90 = 5

450/171 = 2.631

450/95 = 4.736

450/180 = 2.5

450/126 = 3.571

450/200 = 2.25

450/135 = 3.3

90 is your answer. 5 groups of 90 is 450.

Hoped I helped!

450/90 = 5

450/171 = 2.631

450/95 = 4.736

450/180 = 2.5

450/126 = 3.571

450/200 = 2.25

450/135 = 3.3

90 is your answer. 5 groups of 90 is 450.

Hoped I helped!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 10:55 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 10:55 PM

The answer is -7. I hope this helps you.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 09:28 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 09:28 PM

They are good except 10

ANSWERED AT 22/02/2020 - 09:27 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 09:27 PM

**Answer:**

A. y = 4x + 5 and y = 4x – 5

**Step-by-step explanation:**

If the system of equations have the same slope and different y-intercept, then it will have no solution.

From the given options, let's find the slope and y-intercept.

A. y = 4x + 5 and y = 4x - 5

Slope = 4 and y-intercepts are 5 and -5

Here we have the same slope and different y-intercepts. So, this is systems of equations have no solution.

B. y = 4x + 5 and 2y = 8x + 10 => y = 4x + 5

Both are the same equations.

This system has an infinite number of solutions.

The answer is A) y = 4x + 5 and y = 4x – 5

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:08 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:08 PM

5.32 = 5 8/25

because

5.32 = 5.32/1

5.32/1 x 100/100 = 532/100

532 (divided by 4)/ 100 (divided by 4) = 133/25

simplified 5 8/25

5.32 = 5 8/25

because

5.32 = 5.32/1

5.32/1 x 100/100 = 532/100

532 (divided by 4)/ 100 (divided by 4) = 133/25

simplified 5 8/25

5.32 = 5 8/25

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

Mike sold 99 bags of caramel corn,60 bags of buttered popcorn,and 109 bags of lighted buttered corn

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

9) 42/5= 8.4 but you can't have part of a car so round up to get 9 cars

10) 39.75/3= $13.25 per pair

11) 500/22=22.72 repeating, I would say an average of 23 mile per gallon

12) Kilograms- 0.01 and milligrams- 10,000

13) 112/35= 3.2 or 4

14)162 times 210= 34020 and 51 times 81= 4131

34,020-4,121= 29,889 ft and 3,321 yds

I really hope that I helped you!!!

10) 39.75/3= $13.25 per pair

11) 500/22=22.72 repeating, I would say an average of 23 mile per gallon

12) Kilograms- 0.01 and milligrams- 10,000

13) 112/35= 3.2 or 4

14)162 times 210= 34020 and 51 times 81= 4131

34,020-4,121= 29,889 ft and 3,321 yds

I really hope that I helped you!!!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

They would be $80 dollars a video game

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:03 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:03 PM

Subtract the totals and you get 223. Then divide 223/1538=14.5

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:58 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:58 PM

**Answer:**

**The set A ∩ B contain {6, 12}**

**Step-by-step explanation:**

Given : set A = {3, 6, 9, 12} and set B = {2, 4, 6, 8, 10, 12}

We have to find A ∩ B

Consider the given sets

Set A = {3, 6, 9, 12}

and set B = {2, 4, 6, 8, 10, 12}

**Since, A ∩ B includes those elements that are both in set A and set B.**

Thus, the common elements of A and B are 6 and 12

**So , the set A ∩ B contain {6, 12}**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

**Answer:**

Given the statement: One pound of grapes costs $1.55.

Let x be be the cost of 3.5 pounds of grapes.

**Equivalent ratios** states that the two ratios that express the same relationship between numbers.

**Therefore, by equivalent ratio:**

then, we have;

Cross multiply the above equation; we hve

x = 5.425

**therefore, the cost of 3.5 pounds of grapes is, $5.425**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

A simple ratio will probably work. 10=3

x=9?

Cross multiply. 3x= 90 This x=30

x=9?

Cross multiply. 3x= 90 This x=30

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

**Option: D** is the correct answer.

D) 22 units.

Her home is located at: (0,0)

School at (8,0)

Library at (3,8)

and softball field is located at (3,0) on the coordinate plane.

Now, that morning she starts from home then goes to school then after school she goes to Library and then after library she goes to softball field and returns back home.

Home→ school → Library → Softball field → Home.

This means that she covers the boundary of the rectangle that is formed by the location of the points.

This means in order to find the total distance she traveled we need to find the perimeter of the rectangle.

Length of One side of rectangle(a)= 8 units.

Length of the other side of rectangle(b) = 3 units.

Hence,

Perimeter of rectangle= 2(a+b)

= 2(8+3)

=2×11

= 22 units.

**Hence, the total distance she traveled is:**

** 22 units. **

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:56 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:56 PM

C.

The median would provide the best idea of the salary of a typical employee; the mean and other methods will become inaccurate due to the large difference between the employees' pay and the CEO's pay.

The median would provide the best idea of the salary of a typical employee; the mean and other methods will become inaccurate due to the large difference between the employees' pay and the CEO's pay.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:55 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:55 PM

The answer is (A) 2, hope this helps!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

Let b represent the third card

let (b+20) represent the second card

let (2b+20) represent the first card

(2b+20)+(b+20)+b=160

4b+40=160

4b=160-40

4b=120

4b/4=120/4

b=30

2b+20

= 2(30)+20

= 60+20

= 80

b+20

= 30=20

= 60

Therefore, the first card was $80, the second card was $50 and the third card was $30.

let (b+20) represent the second card

let (2b+20) represent the first card

(2b+20)+(b+20)+b=160

4b+40=160

4b=160-40

4b=120

4b/4=120/4

b=30

2b+20

= 2(30)+20

= 60+20

= 80

b+20

= 30=20

= 60

Therefore, the first card was $80, the second card was $50 and the third card was $30.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

It would be D. because the volume of a sphere is 4/2 x pi x radius^3.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:52 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:52 PM

**Answer:**

** **The weight in grams of molecules of copper sulfate is **89.023 g.**

**Step-by-step explanation:**

**Given : **Molecules of copper sulfate

**To find :** What is the weight in grams of molecules of copper sulfate?

**Solution : **

**Molar mass of copper sulfate** ()

Cu=63.5

S=32

O=16

We know, that 1 mole = Avogadro number

**1 mole = ** molecules

molecule weigh = 159.5 g

**1 molecule weigh =** g

**So, ** molecule weigh = g

g

g

g

**Therefore, **The weight in grams of molecules of copper sulfate is **89.023 g.**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:50 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:50 PM

25% of the class who passed the first test also passed the second

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:50 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:50 PM

**Answer:**

Christopher bought 3.5 pounds of roasted pistachios and 2.8 pounds of raw almonds.

**Step-by-step explanation:**

From the information given, we can write the following equations:

A+P= 6.3 ①

10A+12P= 70 ②

To resolve them, we have to isolate one of the variables in the first equation and then replace that in the second equation:

A=6.3-P ③

10(6.3-P)+12P=70

63-10P+12P= 70

2P= 70-63

P= 7/2=3.5

Now, that we have found the quantity of roasted pistachios, we can replace that in equation number 3 to find the quantity of raw almonds:

A= 6.3-3.5= 2.8

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:48 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:48 PM

Going by the attached formula, the monthly payment equals $601.63

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:45 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:45 PM