# An archers arrow follows a parabolic path. The height of the f(x) is given by f(x) =-16x^2+200x+4 in feet. Find the maximum height of the arrow

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:20 AM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:20 AM

Maximum of function where you can find by using this formula:

In height function you've got:

a= -16

b= 200

c= 4

Just substitute! You'll get

Maximum height is 629 [units]

In height function you've got:

a= -16

b= 200

c= 4

Just substitute! You'll get

Maximum height is 629 [units]

**Step-by-step explanation:**

In 2004, there were approximately 275 students in the Delaware high school band.

Number of students in band on 2004 = 275

In 2010, that number increased to 305

Number of students in band on 2010 = 305

Duration of years = 2010 - 2004 = 6 years

Increase in number of students in band = 305 - 275 = 30

**Annual rate of change in the number of students in the band is 5 students per year.**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:13 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:13 AM

Compatible numbers are also
considered as estimates numbers.

Now the given equation is 2 242 / 33

=> Let’s find the compatible number to find the estimate quotient

=> 2 242 – 2 = 2 240

=> 33 + 2 = 35

=> 2 240 / 35

=> 62, this is the estimated quotient

The correct answer is:

=> 2 242 / 33

=> 67.94, the exact answer.

62 and 67.94 is not exactly the same but close. That’s how estimation works.

Now the given equation is 2 242 / 33

=> Let’s find the compatible number to find the estimate quotient

=> 2 242 – 2 = 2 240

=> 33 + 2 = 35

=> 2 240 / 35

=> 62, this is the estimated quotient

The correct answer is:

=> 2 242 / 33

=> 67.94, the exact answer.

62 and 67.94 is not exactly the same but close. That’s how estimation works.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:09 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:09 AM

Use this equation (n-2)*180 n being the number of sides a shape has.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

We need to solve the system of equations.

If we solve by graphing, we get the answer:

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

Knowing 1+7 helps you find the sum of 7+1 because 1+7 and 7+1 is communitive property of addition. Also because 1+7 is the same answer as 7+1.

Ex:

1+7=8

And

7+1=8

its the same result.

Ex:

1+7=8

And

7+1=8

its the same result.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

3 = 11/3 yards long. 11/2= 5.5... Mae can cut 5 pieces.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

4(754)

=4(700+50+4)

=2800 + 200 + 16

=3000+16

=3016

-----------------

4(754)

=4(250+250+250+4)

=1000+1000+1000+16

=3016

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

Mostly when a math problem says the word OF it means to multiply most of the time and I you multiply this I is 3860.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:47 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:47 AM

It just means to multiply or divide

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:46 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:46 AM

4693 <----- **I think this is how you solve it.**

x 18

x 18

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:44 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:44 AM

Its a square so all the side will be the same.

so thats just 8x4 and that equals 32

If your trying to find the price then just do 9x32

and that gets you $288

Hope I helped :)

so thats just 8x4 and that equals 32

If your trying to find the price then just do 9x32

and that gets you $288

Hope I helped :)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

The answer is 7 ft. The bathroom has rectangular shape. The area (A) of a rectangle is the product of the width (w) and length (l): A = w * h. The bathroom is rectangular. We know that A = 91 ft^2 and l = 13 ft. Let's substitute them in the formula for the area: 91 ft^2 = w * 13 ft. w = 91 ft^2 : 13 ft. w = 7 ft. The width of the bathroom is 7 ft.Hope this helps. Let me know if you need additional help!

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

-3 + -4 = -7

add the numbers and keep the common sign.

-3 * -4 = 12

since the factors are both negative, the product is positive, when multiplying and/or dividing.

add the numbers and keep the common sign.

-3 * -4 = 12

since the factors are both negative, the product is positive, when multiplying and/or dividing.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

One way: subtract 12-3 =9

the other way sub in and make equations

the other way sub in and make equations

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

4.28 is a decimal and not a mixed number. To write it as a mixed number you keep the 4 and put 28 over 100 then simplify.

4.28= 4 28/100 (simplify)

4 28/100= 4 14/50= 4 7/25

4.28 as a mixed number would be 4 7/25

4.28= 4 28/100 (simplify)

4 28/100= 4 14/50= 4 7/25

4.28 as a mixed number would be 4 7/25

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:22 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:22 AM

Rewrite in slope intercept from y=mx+b y=1-3x+11/3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:22 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:22 AM

we know that

in expanded form is equal to

so

is equal to

therefore

**the answer is**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:59 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:59 AM

The original number is 72

(18+x)/6 = 1+14

1/6x + 3 = 1 + 14 (Distribute)

1/6x + 3 = (1+14) (Combine Like Terms)

1/6x + 3 = 15

- 3 = -3 (Subtract 3 From Both Sides)

1/6x = 12

(1/6x)*6 = 12 * 6 (Multiply Both Sides By 6)

x = 72

(18+x)/6 = 1+14

1/6x + 3 = 1 + 14 (Distribute)

1/6x + 3 = (1+14) (Combine Like Terms)

1/6x + 3 = 15

- 3 = -3 (Subtract 3 From Both Sides)

1/6x = 12

(1/6x)*6 = 12 * 6 (Multiply Both Sides By 6)

x = 72

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:58 AM

The best equation would be A.

with A you get to calculate what is the value of $.

8 + $ = 10 (10 is the total value of your receipt and 8 is the price of pizza)

$ = 10 - 8 (we transfer the price of pizza on the other side to the total amount of your receipt and calculate the remaining amount)

$ = 2

We see that the remaining amount is 2$, which means the salad cost s2$ :)

with A you get to calculate what is the value of $.

8 + $ = 10 (10 is the total value of your receipt and 8 is the price of pizza)

$ = 10 - 8 (we transfer the price of pizza on the other side to the total amount of your receipt and calculate the remaining amount)

$ = 2

We see that the remaining amount is 2$, which means the salad cost s2$ :)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:56 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:56 AM

6y+6x

all you do is the distributive property

all you do is the distributive property

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:36 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:36 AM

Y = mx + b

m is the slope

b is the y-intercept

y = x - 3

1 is the slope

-3 is the y-intercept

to find the x-intercept, set y=0

0 = x - 3

So the x-intercept is 3

m is the slope

b is the y-intercept

y = x - 3

1 is the slope

-3 is the y-intercept

to find the x-intercept, set y=0

0 = x - 3

So the x-intercept is 3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 12:20 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 12:20 AM

It's **150** I think. I'm not sure though

ANSWERED AT 08/12/2019 - 10:44 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 10:44 PM

Just use A¨2+B¨2=C¨2, if it forms a square, it has to be a right triangle

ANSWERED AT 08/12/2019 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 05:03 PM

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

The area of a rectangular picture frame is 30 1/3 square inches. The length of the frame is 6 1/2.

Area of rectangle = length x width

We have

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:39 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:39 PM

The answer to this problem is 5.18.

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:34 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:34 PM

Let's divide this question into two parts:

1. Choosing any 3 digit number.

2. Find the number that is 10 more.

**1. **Let choose the number **111**. As you can see it is the three digit number.

**2. **Now to find the 10 more to 111, we have to add 10 to 111 as follows:

111

+10

--------

121

Hence, the 10 more to the number 111 is**121**.

1. Choosing any 3 digit number.

2. Find the number that is 10 more.

111

+10

--------

121

Hence, the 10 more to the number 111 is

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:27 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:27 PM

Number of sodas sold = s

s-30=h (number of hot dogs sold)

200/2=100

30/2=15

100-15=85

100+15=115

total hot dogs sold= 85

total sodas sold is =115

s-30=h (number of hot dogs sold)

200/2=100

30/2=15

100-15=85

100+15=115

total hot dogs sold= 85

total sodas sold is =115

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:23 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:23 PM

To do this you want to divide 7560 by 4. This leaves you with 1845. Therefore, you need 1845 4-inch stacks to build that high. You are not done though. You need to multiply 1845 by 58. This gives you 107,010. It would take 107,010 quarters to get to the top.

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:22 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:22 PM

To solve this problem, first we have to substitute our integers in for our variables in the equation we are using.

d/t= 100 miles/8 hours

Then, we have to simplify the integer equation.

100 miles/8 hours = 12.5 miles per hour

This means that Shella traveled at an average speed of 12.5 mph on her bike trip.

d/t= 100 miles/8 hours

Then, we have to simplify the integer equation.

100 miles/8 hours = 12.5 miles per hour

This means that Shella traveled at an average speed of 12.5 mph on her bike trip.

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:15 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:15 PM

f(x) = -5x^2 - x + 20;

f(3) = -5*3^2 - 3 + 20 = -5*9 - 3 + 20 = -45 - 3 + 20 = -28;

ANSWERED AT 08/12/2019 - 04:05 PM

QUESTION POSTED AT 08/12/2019 - 04:05 PM