# Bill drove 315 miles in 7 hours, alisha drove 235 miles in hours, and Joanne drove 414 miles in 9 hours. Which person drove at an average speed of 47 miles per hour?

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:41 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:41 PM

Bill = 315 divide 7 = 45

Bill drives 45 miles per hour.

Joanne = 414 divide 9 = 46

Joanne drives 46 miles per hour

Alisha = 235 in hours

I guessing it's Alisha

Bill drives 45 miles per hour.

Joanne = 414 divide 9 = 46

Joanne drives 46 miles per hour

Alisha = 235 in hours

I guessing it's Alisha

**Answer with explanation:**

⇒Let , **x duration of hours(1 Duration of Run=0.75 Hours)** Dominick Ran this week , and **y Duration of Hours(1 Duration of swim=1.5 Hours**) Dominick swam this week.

⇒Total time spent by Dominick for the training (Run +Swim) >6

Writing the Inequality using the variable x and y

→ 0.75 x +1.5 y > 6

Drawing the Equation of line which passes through , (8,0) and (0,4) . To draw a Unique line you need two distinct points:

Put x=0 and , y=0 in the above equation to check whether origin comes under the shaded region or not

**L H S**

=0+2×0

**=0<8(R HS)**

So, origin will not come under the shaded Region.

Graph is Attached below.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:47 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:47 AM

Can't be done without knowing what is...

But I can tell you that the average value of is given by

At the very least, we can compute the denominator, which is just the area of . You have

so the average value will be

But I can tell you that the average value of is given by

At the very least, we can compute the denominator, which is just the area of . You have

so the average value will be

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:36 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:36 AM

Multiply 4 times 38.15=

Multiply .125 times 380.5 =

Add both answers and you get the total

Multiply .125 times 380.5 =

Add both answers and you get the total

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:27 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:27 AM

5.15 times 10 to the 6th power equals 5,150,000

and 5,150,000 divided by 42,980 equals approximately 119.82

So your answer would be 119.82

and 5,150,000 divided by 42,980 equals approximately 119.82

So your answer would be 119.82

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:16 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:16 AM

7 and 1/2 mile because 2,640=1.5 miles

4-1.5=2.5+5=7.5

4-1.5=2.5+5=7.5

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:15 AM

The answer is 13,760 feet

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

Answer: $879.75 divided $11.50 = $76.5

I estimated about $74.00 and thought, "Hmm, somewhere around thaaaat."

I estimated about $74.00 and thought, "Hmm, somewhere around thaaaat."

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:10 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:10 AM

Circumference = pi * diameter = 3.14 * 27 = 84.8 inches per revolution

5280 feet in a mile, 12 inches in a foot

3 miles = 3 * 5280 * 12 = 190080 inches

190080 / 84.8 = 2241.5 revolutions

5280 feet in a mile, 12 inches in a foot

3 miles = 3 * 5280 * 12 = 190080 inches

190080 / 84.8 = 2241.5 revolutions

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:07 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:07 AM

To find how many times an average person's heart beats you will need to divide 103,680 and 60. This is because in 1 minute there is 60 seconds. When you divide this you get 1,728. So the heart beats 1,728 times per minute. For the equation, write 103,680 then division sign, then write 60 then put a equal sign, then write 1,728!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:06 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:06 AM

Divide distance with time

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

21x=total page numbers

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:59 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:59 AM

125/65= about 1.92 cm

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

**Answer:4 minutes **

**Step-by-step explanation: you just subtract 150 from 200 and add 100 feet and keep doing that until it is 0 or in the negitves**

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

So I would set up a porportion: 7 cups flour over 5 cakes. 7/5.

Then the other half would be: x cups over 1 cake. x/1

Set the two equal to each other 7/5=x/1

Cross multiply: 5x=7

Divide to solve for x: x=7/5

x=1.4 cups.

So just used about 1.4 cups of flours per cake.

Then the other half would be: x cups over 1 cake. x/1

Set the two equal to each other 7/5=x/1

Cross multiply: 5x=7

Divide to solve for x: x=7/5

x=1.4 cups.

So just used about 1.4 cups of flours per cake.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

3,300 divided by one day(600) =5.5 days

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

Anijahgreen, I need to take some tiome to do this, ill have answer in aminute.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:29 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:29 AM

Lets say Priscillas's family total drove P miles.

and Clifton's family drove C miles

now Clifton drove half as far as Priscilla drove.

so**C=P/2 this is the expression**

If Priscilla drove total 135+40= 175miles

And Clifton drove C=175/2=87.5miles

and Clifton's family drove C miles

now Clifton drove half as far as Priscilla drove.

so

If Priscilla drove total 135+40= 175miles

And Clifton drove C=175/2=87.5miles

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:25 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:25 AM

20/4 is the fraction his friend runs 5 miles

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

He is 21 miles away.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:21 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:21 AM

35+5y

Hope this helps

Hope this helps

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:19 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:19 AM

B. $31 is the cost per day to rent the car and $0.18 is the cost per mile.

Its B because if X if the amount of miles driven then the equation is saying that each mile will cost $0.18 plus the daily fee.

Its B because if X if the amount of miles driven then the equation is saying that each mile will cost $0.18 plus the daily fee.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

The answer is 49 hours

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

30x+40(50-x)=1800

Solve for x

X=20 for the first car

50-20=30 for the second car

Solve for x

X=20 for the first car

50-20=30 for the second car

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:04 AM

You just set them so that the raise is greater than the original equation because he's going to make more if he gets the raise.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:02 AM

The equation would be 320 = 70 + 5x

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:00 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:00 AM

170 mph approach speed

374/170=2.2 hrs = 2 hrs 12 min

i hope this help u

374/170=2.2 hrs = 2 hrs 12 min

i hope this help u

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:52 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:52 AM

I will send you a hopefully helpful link. https://www.ncdc.noaa.gov/sotc/national/201403

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:49 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:49 AM

Her avarage speed in miles per hour is 54

How i solved this was by 135/2.5 and i got 54

I hope this helps!

How i solved this was by 135/2.5 and i got 54

I hope this helps!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:49 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:49 AM

Pythagoras is A squared + B squared= C squared (C is always the slanted side!!)

So you do 15 squared + 36 squared (which is 225+1296)= C squared.

You add A squared and B squared together (which is 1521) then square route that number to get your distance from original position. Hope this helps :)

So you do 15 squared + 36 squared (which is 225+1296)= C squared.

You add A squared and B squared together (which is 1521) then square route that number to get your distance from original position. Hope this helps :)

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:46 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:46 AM

960 watt / 4320 = 4 1/2 days

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:45 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:45 AM