# Count by 4 tens starting at 14

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 01:20 PM

4,8,12,16,20,24,28,32,36,40

## Related questions

A) x> 3
B) x< -48(with a line under the <)
C) x< -3

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:31 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:31 PM

### An earring design is shaped like a triangular pyramid. All the faces are equilateral triangles with side lengths of 14 millimeters. The slant height is 12.1 millimeters. What is the surface area of the earring (pls explain how u got the answer)

In the earring design described above, there are 4 equilateral triangles. The surface area is calculated by solving for the area of a single triangle and multiplying the answer by 4. The area of an equilateral triangle is calculated by the equation,
A = ((√3)/4)s²
Substituting 14 to s and multiplying the answer by 4
SA = √3 x (14 mm)² = 339.48 mm²
Thus, the surface area of the earring is approximately 339.48 mm².

ANSWERED AT 22/02/2020 - 10:42 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 10:42 PM

5.32 = 5 8/25
because
5.32 = 5.32/1
5.32/1 x 100/100 = 532/100
532 (divided by 4)/ 100 (divided by 4) = 133/25
simplified 5 8/25
5.32 = 5 8/25

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

### Help me with 9, 10, 11, 12, 13 & 14 please!!

9) 42/5= 8.4 but you can't have part of a car so round up to get 9 cars
10) 39.75/3= $13.25 per pair 11) 500/22=22.72 repeating, I would say an average of 23 mile per gallon 12) Kilograms- 0.01 and milligrams- 10,000 13) 112/35= 3.2 or 4 14)162 times 210= 34020 and 51 times 81= 4131 34,020-4,121= 29,889 ft and 3,321 yds I really hope that I helped you!!! ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:05 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:05 PM ### Estimate the sum of 54,249 + 378,819 by first rounding each number to the nearest ten thousand. A. 450,000 B. 440,000 C. 435,000 D. 430,000 54,000 + 379,000 = 233,000 ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:56 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:56 PM ### WORTH 10 POINTS! Mara decides to plot her neighborhood on a coordinate plane. She plots her house at the point (0,0), her school is located at (0,8), the library at (3,8), and the softball field is at (3,0). One day she decides that after school she will run by the library to grab a book, and then head to softball practice and then back home. How far on the coordinate plane does she travel starting at home that morning? Leave your answer in units. A) 11 units B) 14 units C) 19 units D) 22 units ## Answer: Option: D is the correct answer. D) 22 units. ## Step-by-step explanation: Her home is located at: (0,0) School at (8,0) Library at (3,8) and softball field is located at (3,0) on the coordinate plane. Now, that morning she starts from home then goes to school then after school she goes to Library and then after library she goes to softball field and returns back home. Home→ school → Library → Softball field → Home. This means that she covers the boundary of the rectangle that is formed by the location of the points. This means in order to find the total distance she traveled we need to find the perimeter of the rectangle. Length of One side of rectangle(a)= 8 units. Length of the other side of rectangle(b) = 3 units. Hence, Perimeter of rectangle= 2(a+b) = 2(8+3) =2×11 = 22 units. Hence, the total distance she traveled is: 22 units. ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:56 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:56 PM ### There are 200 students in the 8th grade class at Alleghany Middle School. Of these students, 8% play basketball and 14% play soccer. Six students play on both teams. What is the probability that a student plays either basketball or soccer? Answer: The probability that a student plays either basketball or soccer is 19% or 0.19. Step-by-step explanation: Let A be the event that student play basketball and B be the event that student play soccer. It is given that 6 students play on both teams. We have to find the probability that a student plays either basketball or soccer. Therefore the probability that a student plays either basketball or soccer is 19% or 0.19. ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:43 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:43 PM ### A stone is an English measure of weight. There are 14 lb in 1 stone and 2.2 lb in 1 kg. A certain person weighs 9 stone. If you wanted to convert the person’s weight to kilograms, what conversion factor should you use? Please and thank you. Here, 14 lb = 1 stone 1 lb = 1/14 stone 2.2 lb = 1 Kg 1 lb = 1/2.2 Kg Compare both equations, 1/14 stones = 1/2.2 Kg 1 stone = 14/2.2 Kg 1 stone = 6.36 Kg [ It's Our Factor ] Now, person weighs 9 stone would be: 6.36 * 9 = 57.27 Kg Hope this helps! ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:36 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:36 PM ### At a high school cross country race, runners are randomly issued 3-digit numbers to wear as they run the race. All runners will start the race at the same time. As runners finish the race, their finishing order will be recorded by recording their numbers as they cross the finish line. What correlation should exist between the runners' numbers and the order in which they finish the race? A. There will be no correlation between the runners' numbers and the order in which B. There will be a positive correlation between the runners' numbers and the order in which they finish the race. C. There will be a negative correlation between the runners' numbers and the order in which they finish the race. D. There is not enough information to determine what type of correlation will exist between the runners' numbers and the order in which they finish the race. There would be no correlation because they are randomly picked numbers ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:20 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:20 PM ### A sports writer makes his pre-season picks for the top ten team finish. If there are 40 teams, how many different lists could there be? I think the answer is 30 because difference means subtract ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:07 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:07 PM ### The temperature on a summer afternoon is 84°F. Define a variable and write an expression to find the temperature after it changes. Then evaluate your expression for a decrease of 14 degrees Fahrenheit. Answer: x - 84 = - 14 Where, x represent the temperature after it changes. Step-by-step explanation: Given, The temperature before changing = 84° F, Let x be the new temperature after changing, Thus, the total changes in the temperature = (x - 84)° F, According to the question, The temperature is decreased by 14° F, x - 84 = - 14 Which is the required expression for finding the temperature after it changes. ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:02 PM QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:02 PM ### An auction website charges$1 for a bid. The bidding starts at 1¢ and goes up 1¢ at a time. A television that is worth $2000 is won, on average, with a bid of$160. You make one bid at random. Find the expected value of the outcome of the bid. (Write as an exact decimal, with a negative sign, if necessary.)

This is fairly complex, but looks like fun.
So first lets count how many bids are made till the bidding goes up to 160.
That is 100*160=16000
How much will be your random bid. Each bid has equal chance so it is the avarge of all bids. (1cent + 160dollars)/2 = 80dollars (rounded)
What is your chance of winning: 1 bid wins out of 16000 so 1/16000.
When you win your profit is 2000-80dollars=1920
1920/16000= 0.12 dollars
You entering the bidding costs 1 dollar and your average win is 0.12
This the outcome is 0.12-1=-0.88 dollars

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:49 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:49 PM

### When jill started jogging she ran 3/4 mile on the first day 1 1/8 miles on the second day and 1 1/2 miles on the third day if she increased the distance she jogged each day by the same amount how far did she jog on the fifth day ? explain how you found your answer

1 1/8 - 3/4 =
9/8 - 3/4 =
9/8 - 6/8 =
3/8...so she ran 3/8 miles per day

what u have is an arithmetic sequence with a common difference of 3/8.
And we are looking for the fifth term...

an = a1 + d(n - 1)
n = term we want to find = 5
a1 = first term = 3/4
d = common difference = 3/8
now we sub
a(5) = 3/4 + 3/8(5 - 1)
a(5) = 3/4 + 3/8(4)
a(5) = 3/4 + 12/8
a(5) = 6/8 + 12/8
a(5) = 18/8 reduces to 9/4 or 2 1/4 miles <== jogged on 5th day

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:11 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:11 PM

### Sally wants to fill ten 8-inch tea glasses.how much tea does she need

More info is needed.  If you were able to provide the radius of the base of the tea glasses as well as the height (8 inches), then it'd be possible to calculate the volume of one such glass.  Are these short and fat tea glasses?  or tall and slim tea glasses?  My point:  We don't know.  Try to supply the missing info.

There are 10 such 8-inch tea glasses.  Of course you could multiply 10 and 8 to get 80 inches, but 80 inches is NOT a suitable measure of the volume of a liquid.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:50 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:50 PM

### Carolina needs a total of 14-3/4 pounds of clay for a project. If she needs 4-1/4 pounds of blue clay and 3-2/3 pounds of green clay. The rest of the clay she needs is red. How much red clay does she need?

4 1/4 + 3 2/3 = 7 11/12 Now subtract that from 14 3/4 would need 6 5/6 of red clay

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:50 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:50 PM

### Two snow seasons ago, White cap received 320 inches of snow. That season it received 10% of the total season's snowfall in November. Officals at Whitecap like to have at least 40 inches of snowfall by the end of November. Did whitecap receive enough snowfall to meet that goal? Explain how you determined your answer. Please help November - 17 | 14%

No,because 10% of 320 is 32 and it likely to have atleast 40 inches

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:40 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:40 PM

### I have a number with 9 digits the digit in the tenths place is the did you use to represent a half-dozen the digit in the tens place is the value of a fraction with the same numerator and denominator the total value of one of the digit digits is 4,0000

I don't really understand what your trying to say

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:39 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:39 PM

### Given f(x) = –3x – 7, what is f(–4)? A. 5 B. –1 C. –14 D. 40

F(x) = -3x - 7....looking for f(-4) means sub in -4 everywhere there is an x

f(-4) = -3(-4) - 7
f(-4) = 12 - 7
f(-4) = 5 <===

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:19 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:19 PM

### Which set of numbers can represent the side lengths, in millimeters, of an obtuse triangle? 8, 10, 14 9, 12, 15 10, 14, 17 12, 15, 19

8, 10, 14

Step-by-step explanation:

we know that an obtuse triangle has one angle greater than 90°

By using the Pythagoras Theorem, we can test whether these triangles are obtuse or not .

We need to get the sum of the squares of the two shorter sides and compare with the square of the longer side.

For 8, 10, 14

Thus, it is an obtuse triangle.

For 9, 12, 15

Thus, it is a right triangle.

For 10, 14, 17

Thus, it is An acute triangle.

For 12, 15, 19

Thus, it is an acute triangle.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 04:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 04:07 PM

### What is the 6th term of this geometric sequence? 6, –42, 294, –2058, … A. 14,406 B. –16,807 C. 16,807 D. –100,842

A. 14,406. it runs by a -7 sequence, so D would be the 6th in the sequence.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 03:43 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 03:43 PM

### Stan wants to start an IRA that will have \$250,000 in it when he retires in 25 years. How much should he invest semiannually in his IRA to do this if the interest is 6% compounded semiannually? Assume an Annuity Due. Round to the nearest cent.

25 years: No Payment, but total is 250000 6 months earlier. Payment of "P". It's value 1/2 year later is P(1+0.03) 6 months earlier. Payment of "P". It's value 1 year later is P(1+0.03)^2 6 months earlier. Payment of "P". It's value 1½ years later is P(1+0.03)^3 6 months earlier. Payment of "P". It's value 2 years later is P(1+0.03)^4 We need to recognize these patterns. Similarly, we can identify the accumulated value of all 50 payments of "P". Starting from the last payment normally is most clear. P(1.03) + P(1.03)^2 + P(1.03)^3 + ... + P(1.03)^50 That needs to make sense. After that, it's an algebra problem. P[(1.03) + (1.03)^2 + (1.03)^3 + ... + (1.03)^50] P1.03−1.03511−1.03=250000
If you don't understand plz message me
If you understand plz brainlest
This is pretty easy if you know the formula :)
Thank you and have a nice day!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 01:55 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 01:55 PM

### Adding help me I'm am lost I don't know where to start

3 + 7 + 2 + 2 =14...so carry the 10 of 14 over...
40 + 50+30+10= 130
130+4= 134

ANSWERED AT 22/02/2020 - 01:54 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 01:54 PM

### Ramon took a collection of color tiles from a box, amelia took 13 tiles from his collection and keiko took half of those remaining. ramon had 11 left. how many did he start with?

X-13=(x-13)/2+11
x/2=13/2+11
x=13+22
x=35
If this helps plz brainlest me
If it doesn't plz message me so we can go over it together
Thank you!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 01:39 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 01:39 PM

### Lindsey has ten pairs of shoes in her closet each pair being different find the probability

P(one pair of shoes) = 1/10 or 10℅

ANSWERED AT 22/02/2020 - 01:29 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 01:29 PM

### At an ice cream shop, 2 of the last 14 cones sold had cookie dough ice cream. what is the experimental probability that the next cone sold will have cookie dough ice cream?

ANSWERED AT 22/02/2020 - 01:24 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 01:24 PM

### Becki put some stamps into her stamp collection book.She put 14 stamps on each page.If she completely filled 16 pages,how many stamps did she put in the book

224 Stamps

Step-by-step explanation:

This is a very simple problem!

If each page has 14 stamps, how many stamps would 16 pages have?

It is 14 multiplied by 16.

Hence, total number of stamps = stamps

ANSWERED AT 22/02/2020 - 12:51 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 12:51 PM

### What is 19 times 14 estimated

ANSWERED AT 22/02/2020 - 12:41 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 12:41 PM

### The underpass of a bridge has an actual clearance of 15 feet. A truck is 14 feet 2 inches tall. How much space is there between the top of the truck and the top of the bridge's underpass?

The answer is 10 because 1 foot is 12 inches and 12-2=10

ANSWERED AT 22/02/2020 - 12:30 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 12:30 PM

### Plz help quick. plz do 14,13,and 12

The answer to number 12 is 81.4 because 8 4/5 multiplied by 9 1/4= 81.4

ANSWERED AT 22/02/2020 - 12:25 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 12:25 PM

### Draw quick pictures. write how many hundreds, tens, and ones in all. Write the number. add 231 and 218

2hundreds 3 tens 1 ones         2 hundreds 1 tens 8 ones

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:19 AM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:19 AM