# Erin ran 8 laps in 11 minutes 44 seconds . How many seconds did it take him to run 8 laps ! PLEASE HELP AND SHOW YOUR WORK THANKS SOO VERY MUCH !

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:20 AM

Erin ran 8 laps in 11 minutes 44 seconds.

1 minute is 60 seconds, so 11 minutes is 11*60=660 seconds.

So he ran 8 laps in 660 seconds and 44 seconds, which is 660+44=704 seconds altogether.

It took him 704 seconds to run 8 laps.

## Related questions

### Curtis wants to build a model of a 180 meter tall building. He will be using a scale of 1.5cm =3.5meters.How tall will the model be? Round your answer to the nearest tenth Please show your work!!

Curtis wants to build a model building.
The building height is 180 meter tall.
Now, the model building she wants to build is equals to 1.5cm on each 3.5 meters
Let’s find how tall Curtis’ building model is:
=>  180 meter / 3.5 meter
=> 51.429 meter
Now, let’s multiply this 1 by 1.5 cm
=>  51.429 x 1.5 cm
=> 77.143 centimeters
Round to the nearest tenths
=> 77.1 centimeter tall => the height of Curtis’ Model Building

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

### What adds up to 11 and multiples to -60?

The answer you seek is 15 and -4. 15*-4=-60 and 15-4=11.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

### Two numbers that add up to 18 and multiplied equals 11

These numbers are 9 and 2. 9*2=18 and 9+2=11.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:07 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:07 AM

### Two students participated in a fund-raiser. Each sold a combination of pencils and notebooks. The first student sold 2 pencils and 8 notebooks for a total of $17. The second student sold 10 pencils and 3 notebooks for a total of$11. Find the price of each item. Write a system of equations (two equations), and define the variables also. x= y= 1) 2)9 POINTS! Please help!

2x + 8y = 17
10x + 3y = 11

We need to solve the system of equations.

x = pencils
y = notebooks

If we solve by graphing, we get the answer:

One pencil costs 0.50 dollars
One notebook costs 2.00 dollars

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

### Paula is training to take part in a fun run for charity .paula weight 65.5 kilograms before she started her training. she has lost 3500 grams.how much does she weight now?

65.5 killograms is 65,500 grams. So just subtract 65,500 from 3,500 which is 62,000 grams,So Paula would weigh 62,000 grams in the end.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:04 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:04 AM

### If mrs. banks made 44 quarts of jelly, how many gallons did she make

There are 4 quarts in a gallon so:

44/4 = 11

She made 11 gallons of jelly.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

First, replace the numerator with the parentheses.

Second, multiply both sides by 3.

Third, multiply 2 × 3 to get 6.

Fourth, take away 15 from each side.

Fifth, simplify -6 - 15 to get -21.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

### Marco. read that a honeybee can fly up to 2.548 meters per second. He rounded the number to 2.55. To witch place value did Marco round the speed of the honeybee

Marco rounded the meters to the thousandths place. -J

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

### Can you show how to solve this question? Thomas and Sharlina work on weekends and holidays doing odd jobs around the neighborhood. They are paid by the day, not by the hour. They each earn the same whole number of dollars per day. Last month Thomas earned $184 and Sharlina earned$207 a. How many days did each person work? b. Whatis their daily pay PLEASE EXPLAIN HOW YOU GOT YOUR ANSWER

To find out how much they earned, we need to find the GCF of 184 and 207.

The greatest common factor (GCF) of 184 and 207 is 23.

That means they earn 23 dollars per day. That is your answer for part b.

And Thomas worked 184/23 = 8 days
While Sharlina worked 207/23 = 9 days

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

### Find the number of meters each record holder ran in one second of 200 meters, 19.30 seconds

Mostly when a math problem says the word OF it means to multiply most of the time and I you multiply this I is 3860.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:47 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:47 AM

### A girraffe can run up to 46.93 feet per second.How far could a giraffe run in 1.8 seconds justify your answer

4693 <----- I think this is how you solve it.
x   18

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:44 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:44 AM

### Rita ran 5 miles in 48 minutes what was her time per mile

9.6

Step-by-step explanation:

48 divided by 5

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:42 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:42 AM

### It takes 85 pails of water to fill up a tank. If the capacity of each pail is 2.65 gallons, hat is the capacity of the tank? show work

225.25 gallons of water I think. Hope this helps you. :)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:42 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:42 AM

### What 3/4 of $530.40 with work shown ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:40 AM QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:40 AM ### Eugene takes 5/6 minute to run 1 lap around the track. if Eugene runs around their truck at the same pace for 1/4 hour how many laps will Eugene run? Eugene takes 5/6 minute to run 1 lap around the track. => meaning 5/6 minute = 50 seconds because in 1 minute there are 60 seconds, so they parted this into 6 parts, 10 minutes each => 60 / 6 = 6 or 6/6 If he runs around the track at the same phase for ¼ hour. Find the number of laps did Eugene run: => ¼ hour = 15 minutes, because in 1 hour they parted it into 4 parts. => So, how mnay 50 seconds are there in 15 minutes? => 15 minutes x 60 seconds = 900 seconds => 900 seconds / 50 seconds = 18 So, Eugene were able to complete 18 laps. ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:38 AM QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:38 AM ### Eli`s paycheck befor taxes is$198.65 if he worked 27.4 hours how much is eli paid per hour

$7.25 per hour.$198.65 divided by 27.4=7.25
To check your work do 7.25x27.4 it should equal 198.65 (it does).

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:37 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:37 AM

### Write at least three statements showing what you know about the fraction 3/4

So 3/4 is 75 percent, 3/4 is equivalent 2/8 and also 3/4 is 25 percent bigger then 1/2.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:36 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:36 AM

### The table shows different ways that Cameron can display his 12 model cars on shelves. How many shelves will display 2 cars if 8 of the shelves each display 1 car

2 shelves will display 2 cars because if 8 shelves display 1 car then there would be missing 4 cars to display and if you display 2 cars in one shelf you will need 2 shelves

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:28 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:28 AM

### Derek is training for a race he wants to run a total of 100 miles over 4 weeks

Well actually he'd have to run 25 miles per week becuase 4×25=100.
if he ran 50 it'd be 200 in total.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:27 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:27 AM

### What fraction of an hour is 45 minutes

The answer of what fraction of an hour is 45 minutes is three fourths

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

### 4:42 minutes the same as 442 seconds?

No that is very very incorrect.......

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

### -6(a+b) in worked out form

-6a-6b
distributive property lol... Have you learned it yet?

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:00 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:00 AM

### Show me 84 divided into 8

84 divided by 8 is 10.5

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:59 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:59 AM

### Mr. Dean has an even number of cats and an odd number of dogs. Show how many dogs and cats he might have

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:57 AM

### Eugene takes 5/6 minutes to run one lap around the track if Eugene runs around the track at the same pace for 1/4 hour how many laps will kevyn Eugene Run

1/4 hour is 15 minutes so 15 divided by 5/6 is about 3 or less laps

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:57 AM

### Show a way to take apart 8. complete a number sentence to match your model.

4+4=8
2+2+2+2=8
2^3=8
6+2=8

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:56 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:56 AM

### taryn's grandmother took her family out to dinner the receipt shows the total amount spent taryns dinner was 20% of the total bill after tax and tip how much war taryns dinner? THE BILL subtotal...........................$58.38 tax.....................................................$3.38 tip..................................................................$12.24 Answer: Step-by-step explanation: ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:54 AM QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:54 AM ### Write a 3 digit number using digits 2,9,4. Draw a quick picture to show the value of your number Write a 3-digit number using digits 2,9,4 draw a quick picture to show the value of your number ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:53 AM QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:53 AM ### Bus A takes 21 minutes to complete its route. bus B take's 35 minutes to complete its route. if both buses leave the station at 7:30 a. M At what time will they arrive at the station at the same time?? To answer this question I tried to find a common multiple of 21 and 35 which I found to be 105. As they are in minutes 105 is 1 hour and 45 minutes; after this I found 1 hour 45 munutes after 7:30, I then got 9:15 9:15 is my answer ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:39 AM QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:39 AM ### Shania is making eight gift bags to give out to her friends coming over to her house for a movie night. Each gift bag will contain x nail polishes and a manicure kit. Including tax, each nail polish costs$2.50 and each manicure kit costs \$4.00. The following expression shows the amount of money Shania will spend on gift bags. Which of the following descriptions are equivalent ways to write this problem? Shania will spend 6.5x dollars on each of the eight gift bags, for a total of 52x dollars. Shania will spend a total of 20x dollars on nail polish and a total of 32 dollars on manicure kits. Shania will spend 2.5 dollars each on x nail polishes for eight gift bags and 4 dollars each on eight manicure kits. Shania will spend x dollars each on 20 nail polishes and 4 dollars each on eight manicure kits.

Hey! =) The answer would be B. =)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 01:31 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 01:31 AM