# Find the area of the triangle with sides equal to 1m and angles 60

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:35 PM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:35 PM

By the formula for the area of an equilateral triangle (s^2sqrt(3)/4), the area is sqrt(3)/4.

23 ×1 is the answer since you can't multiply anything else to get 23.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:31 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:31 PM

The answer is 9k + 36

Just add them all together :3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:27 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:27 PM

**Answer:**

70x5= 350

350/5= 60

60 tens

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

3610 ÷ 33.5 = 107.761194
107.76 miles per hour

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

5+8=thirteen i mean 13

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

The answer you are looking for is less than

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

Charles Lindbergh made the first solo airplane flight from New York to paris.
His flight covered about 3 610 miles in 33.5 hours.
Let’s find the Unit Rate for this given data:
=> 3 610 miles is the total distance
=> 33.5 hours is the time
Let’s divide the distance by time to get the answer
=> 3 610 / 33.5
=> 107.8 miles per hour – this is the unit rate that Charles travelled in plane from New York to Paris

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

The answer you are looking for is less than

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

The three lengths are 3x, 6x, 8x.

The perimeter of a triangle is the sum of all lengths:

3x + 6x + 8x = 520.

Solving for x,

17x = 520

x = 30.59 cm

So the three lengths are

3(30.59) = 91.77 cm

6(30.59) = 183.54 cm

8(30.59) = 244.72 cm

The perimeter of a triangle is the sum of all lengths:

3x + 6x + 8x = 520.

Solving for x,

17x = 520

x = 30.59 cm

So the three lengths are

3(30.59) = 91.77 cm

6(30.59) = 183.54 cm

8(30.59) = 244.72 cm

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:21 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:21 PM

600 minus 28x3 then divided by 3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:18 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:18 PM

If you know that 5*6=30 then you know that the answer will be more than 30. So now you have to just add 6 to the number 30 three more times to get the answer that 8*6=48

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:17 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:17 PM

I know that because my 8th grade math teacher taught us (in 1954)

that when you see the word "of" in a math problem, it almost always

means "times". So part of your question says "... finding a fractional

part times a whole number ...".

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

110+100= 210

Hoped this helped.

~Bob Ross®

Hoped this helped.

~Bob Ross®

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

It is easy you just kinda need to simplify and i thing. you wll ind

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

V = pi*h*r^2 = 3.14*12*6^2 = 1356.48 cu.cm

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

48+1 and 39+9 they both equal 49

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

4 divided by 6

Your answer will be a decimal

0.66666666666

Hope I helped

jcossin22

Your answer will be a decimal

0.66666666666

Hope I helped

jcossin22

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

X= 60*100 /30

=600/3= 200

**check**

200*30/100=60

=600/3= 200

200*30/100=60

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

Let:

x = first consecutive integer (or first side of △)

x + 1 = second consecutive integer (or second side of △)

x + 2 = third consecutive integer (or third side of △)

The formula for a perimeter of △ is simply the addition of three sides (or length). Since the given perimeter is 114 cm,

x + x+1 + x+2 = 114

3x + 3 = 114

3x = 114 - 3

3x = 111

x = 111 /3 = 37 cm

The three sides are 37 cm, 38 cm, and 39 cm.

x = first consecutive integer (or first side of △)

x + 1 = second consecutive integer (or second side of △)

x + 2 = third consecutive integer (or third side of △)

The formula for a perimeter of △ is simply the addition of three sides (or length). Since the given perimeter is 114 cm,

x + x+1 + x+2 = 114

3x + 3 = 114

3x = 114 - 3

3x = 111

x = 111 /3 = 37 cm

The three sides are 37 cm, 38 cm, and 39 cm.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

You could do 4×1 1×4 and 2×2

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

I just followed the numbering list.

2) The volume of a cube is V = s^3 where s = side. So, V = 15^3 = 3375 cu. inches.

3) The volume of a prism is V = A*h where A = surface area and h = height. So, A = (120 sq.ft)(8 ft) = 960 cu. ft.

4) 1246 cu. cm (1 mL/1 cu.cm) = 1246 mL

5) volume

10) The volume of a cylinder is V = pi*h*(d/2)^2. So, V = 3.1416*4.5*(3/2)^2 = 32 cu. inches

2) The volume of a cube is V = s^3 where s = side. So, V = 15^3 = 3375 cu. inches.

3) The volume of a prism is V = A*h where A = surface area and h = height. So, A = (120 sq.ft)(8 ft) = 960 cu. ft.

4) 1246 cu. cm (1 mL/1 cu.cm) = 1246 mL

5) volume

10) The volume of a cylinder is V = pi*h*(d/2)^2. So, V = 3.1416*4.5*(3/2)^2 = 32 cu. inches

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:09 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:09 PM

Someone who walk 60 feet in 10 second is the one who walk faster because when you take some who walk 25 feet in 5 second is not gonna doing it , let see
5+5= 10
25 + 25 = 50
So you already see there is 10 second left
Hope you understand it , let me know if my help is not a waste of time

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:06 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:06 PM

2/2 = 1 and (1/3)^0 = 1 so x/x = 1 because there is same number and (x/y)^0= 1 because its 0 and 1/1 is always 1 these are the fractions that are always 1 :))

i hope this be helpful

have a nice day

i hope this be helpful

have a nice day

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:06 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:06 PM

A grocery store sign indicates the following
=> 6 bananas for 1.50 dollars
=> 5 Oranges for 3.00 dollars.
Find the cost if you only want to buy 2 bananas and 2 oranges.
Solutions:
=> 6 Bananas for 1.50 dollars
=> 6 / 2 = 3, thus 1.50 / 3 = 0.5
Thus, the price of 2 bananas if 0.5 dollars.
=> 5 Oranges for 3.00 dollars
=> 3 / 5 = 0.6 dollars.
You want to buy 2
=> 0.6 * 2 = 0.12 dollars.
Thus, the price of 2 oranges is 0.12 dollars.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:04 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:04 PM

Ok idk who watched bird box,

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:04 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:04 PM

How can you use a 4s fact to find 7x8 give the product in your explanation?4x7=28(4x7=2x28=56

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:02 PM

We'll never know. The shifting mists and misting shifts of time

and consciousness have blocked the lists from our vision, and

we cannot see them.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

= ?. To find out what this equals to we wil multiply by 10 and 15 to give you 2 fractions. There are more but we are only going to do 2 more. lets do it:-

So, 2 fractions equivalent to are and .

Hope I helped ya!!

So, 2 fractions equivalent to are and .

Hope I helped ya!!

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:00 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:00 PM