# Find the value of 42 + 6 ÷ 2. 7 11 19

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:36 PM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:36 PM

First apply the PEMDAS rule:Parenthesis, Exponents, Multiplication, Division, Adding, Subtracting.

4² + 6 ÷ 2

4 x 4 = 16

16 + 6 ÷ 2

6 ÷ 2 = 3

16 + 3 = 19

= 19.

Two months ago a bicycle shop was able to sold 120 bicycle.
Then last month they were able to sold 138 bicycles already.
Let’s find for the percentage that increases during those months.
=> 138 – 120 = 18 – thus, during those months, they added 18 bicycle as sold.
=> 120 is our 100% and 18 is our increased percentage
=> 18 / 120 = 0.15 * 100 = 15%
Thus, it increases 15%, let’s check
=> 120 * .15 = 18.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:10 PM

4/ (1/2)

=4* (2/1)

= 8

**The answer is 8**~

=4* (2/1)

= 8

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:04 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:04 PM

3*2.7 is the same as 3*3*0.9=9*0.9=8.1
Or you can also doing like that
You can also multiply like a normal number and add the decimal place
2.7*3.27*3=81
Is that help you ? Hopefully yes . Just my best

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

Tax is:

$52* (2.9/100)= $1.51

$52+ $1.51= $53.51

**The total cost (including tax) is $53.51**~

$52* (2.9/100)= $1.51

$52+ $1.51= $53.51

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

First of all 5-(-8) is the same thing as 5+8. So you would add 5+8=13

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:02 PM

A+B= 2x-2

A-B= 4x-8

A= (2x-2+4x-8)/2 = (6x-10)/2= 3x-5

B= (2x-2-4x+8)/2= (-2x+6)/2= -x+3

**Final answer: A= 3x-5 and B= -x+3**~

A-B= 4x-8

A= (2x-2+4x-8)/2 = (6x-10)/2= 3x-5

B= (2x-2-4x+8)/2= (-2x+6)/2= -x+3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:58 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:58 PM

(3*2)*5

= 3*(2*5)

= 3*10

= 30

**The final answer is 30**~

= 3*(2*5)

= 3*10

= 30

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:57 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:57 PM

2 1/2 * 3

5/2 * 3/1

= 15/2

15/2 - 11 3/8

15/2 - 91/8

91/8 - 60/8

= 31/8 = 7 7/8

answer=7 7/8

5/2 * 3/1

= 15/2

15/2 - 11 3/8

15/2 - 91/8

91/8 - 60/8

= 31/8 = 7 7/8

answer=7 7/8

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:56 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:56 PM

Let

x = first odd integer

x + 2 = second odd integer

x + 4 = third odd integer

x + 6 = fourth odd integer

x + (x + 2) + (x + 4) + (x + 6) = -200

4x = -200 - 2 - 4 - 6

4x = -212

x = -53

Therefore, the four consecutive integers are** -53, -51, -49, -47.**

x = first odd integer

x + 2 = second odd integer

x + 4 = third odd integer

x + 6 = fourth odd integer

x + (x + 2) + (x + 4) + (x + 6) = -200

4x = -200 - 2 - 4 - 6

4x = -212

x = -53

Therefore, the four consecutive integers are

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:53 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:53 PM

**Answer:**

a. 14.14 ft²

**Step-by-step explanation:**

The measurement given refers to the diameter of the circle. The formula for the circumference and area uses the radius of a circle, therefore it is always safer to use radius instead of diameter

The radius is half of the diameter, which is 2.25 ft.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:51 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:51 PM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:48 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:48 PM

✡ **Answer: 20%** ✡

- - Gather information we know and solve:

- - Solve furthermore:

✡Hope this helps✡

- - Gather information we know and solve:

- - Solve furthermore:

✡Hope this helps✡

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:48 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:48 PM

2 1/4 - 1 1/2

2 1/4 - 1 2/4

9/4 - 6/4

**3/4**

2 1/4 - 1 2/4

9/4 - 6/4

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:47 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:47 PM

My drawing represents 37 - 19.

The red is the leftover when you subtract.

The blue is what you took away when subtracting.

I drew 37 red circles and then took away 19 circles by coloring them blue. You are left with 18 red circles.

The red is the leftover when you subtract.

The blue is what you took away when subtracting.

I drew 37 red circles and then took away 19 circles by coloring them blue. You are left with 18 red circles.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:44 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:44 PM

11(miles)/45(minutes)=.24 miles per minute

.24(miles per minute)*120(2hours=120minutes)=28.8 miles she biked in 2 hours

.24(miles per minute)*120(2hours=120minutes)=28.8 miles she biked in 2 hours

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:40 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:40 PM

Divide 28 by 4 so that number is 1 week because 28/4 is 7 and there is 7 days in a week

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:38 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:38 PM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:37 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:37 PM

She could use:

1/2+1/4

1/2+1/4

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:37 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:37 PM

You can use it for the denominator the bottum of the faction

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:36 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:36 PM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:36 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:36 PM

Answers and workings in the attachment below.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:35 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:35 PM

Let the number of red marbles be x.

We have: 99/x = 11/9

Cross multiply:

11x = 99*9

⇒ x= (99*9/11)= 81

**There are 81 red marbles**~

We have: 99/x = 11/9

Cross multiply:

11x = 99*9

⇒ x= (99*9/11)= 81

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:34 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:34 PM

The set-up 25/100= 50/? is incorrect.

The correct set-up should be**?/50= 25/100**.

?= 50* (25/100)= 12.5.

**The correct answer is 12.5**~

The correct set-up should be

?= 50* (25/100)= 12.5.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:30 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:30 PM

Find the value of θ,

θ = arccos -8/9 = 152.734 deg

You can substitute this value for the requirement.

tan 152.734 = -0.51539

sin 152.734 = 0.45812

θ = arccos -8/9 = 152.734 deg

You can substitute this value for the requirement.

tan 152.734 = -0.51539

sin 152.734 = 0.45812

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:26 PM

3 model airplanes* ($p/ 1 model airplane)= $3p.

Patrick has to pay $3p for 3 model airplanes.

Amanda has to pay $36 for 2 model airplanes.

$3p = $36

⇒ 3p = 36

⇒ p= 36/3

⇒ p= 12

**The value of p is 12 (dollars)**~

Patrick has to pay $3p for 3 model airplanes.

Amanda has to pay $36 for 2 model airplanes.

$3p = $36

⇒ 3p = 36

⇒ p= 36/3

⇒ p= 12

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:26 PM

**Step-by-step explanation:**

For 6+7, on a number line we have placed a point A on value 6. On moving 7 units in the rightwards direction a point B is marked. That means when we move from 0 to point B, we get the result for 6+7 = 13.

For 8+4, on a number line we have placed a point C on value 8. On moving 4 units in the rightwards direction a point D is marked. That means when we move from 0 to point D, we get the result for 8+4 = 12.

For 2+9, on a number line we have placed a point E on value 2. On moving 9 units in the rightwards direction a point F is marked. That means when we move from 0 to point F, we get the result for 2+9 = 11.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:25 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:25 PM

a multiple of 3,3 6 and 9. since there are 10 options, you have a 3 in 10 of a chance of getting a multiple of 3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:25 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:25 PM

The slope is 0

y2-y1/x2-x1

6-6/-2-4 = 0/-6

y2-y1/x2-x1

6-6/-2-4 = 0/-6

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:22 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:22 PM

**Answer: He needs more strawberries than banana.**

**Step-by-step explanation:**

Since we have given that

Number of cups of mashed bananas is given by

Number of cups of mashed strawberries is given by

We need to find whether he needs more bananas or more strawberries.

For this we need a common denominator.

**1) Taking L.C.M. of denominator :**

L.C.M. OF 6 and 4 = 12

**2) Make the common denominator i.e. 12 for both the fractions.**

so, we can see that

**He needs more strawberries than banana.**

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:19 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:19 PM

A and C. A to roll and C for recording the experiment

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:09 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:09 PM