A.

B.

Megan's solution isn't correct.

The first mistake: she subtracted 5x from the right-hand side of the equation, but added 5x to the left-hand side.

The second mistake: she divided the right-hand side of the equation by 11, but didn't divide the left-hand side.

The correct solution:

Post your answer

## Related questions

On a certain survey it says:

12 out 15 people in the United States prefer eating at the restaurant rather
than home.

To know how many percent is this.

=> 12 / 15

=> 0.8 which is also 80%

Now, the 80% of the those people in the
survey is 400.

Find the total number of people who took
the survey.

Since we already have the 80%, we need to find the number of 20%

=> 400 x 20%

=> 400 x .20

=> 80

=> 400 + 80

=> 480 => the total number of people who took the survey

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

240-31=209 is the answer i belive

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

First you multiply each side by 10. Your new equation is: 5v-4 = 40/5. This simplifies to 5v-4=8.

Next, you add four to each side, getting 5v = 8+4 or 5v = 12.

Finally, you divide each side by 5. The answer is: v = 12/5

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

There are no numbers for this, thus you will have to use the quadratic formula.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

3/7 is the correct awnser as u can see because connie has 4 choclate cookies and kevien bought 4 brownies and luis bought 6 sugar cookies and in the simplest form the fraction would be 3/7.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:11 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:11 AM

The answer you seek is 15 and -4. 15*-4=-60 and 15-4=11.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

Compatible numbers are also
considered as estimates numbers.

Now the given equation is 2 242 / 33

=> Let’s find the compatible number to find the estimate quotient

=> 2 242 – 2 = 2 240

=> 33 + 2 = 35

=> 2 240 / 35

=> 62, this is the estimated quotient

The correct answer is:

=> 2 242 / 33

=> 67.94, the exact answer.

62 and 67.94 is not exactly the same but close. That’s how estimation
works.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:09 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:09 AM

Inches of snow Greensboro gets = g

Inches of snow Redville gets = r

Redville gets

**5 inches** of snow.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:08 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:08 AM

These numbers are 9 and 2. 9*2=18 and 9+2=11.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:07 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:07 AM

I think the answer to that is 8 because i added 9+6=15 then I added 4+3=7 and then I subtracted 15-7=8 just check your answer if I'm correct or not

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

I agree. would take the 3 dresses and multiply 5 yards a piece. So she needs a total of 15 yards estimating.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

**2x + 8y = 17**

**10x + 3y = 11**

We need to solve the system of equations.

**x = pencils**

**y = notebooks**

If we solve by graphing, we get the answer:

**One pencil costs 0.50 dollars**

**One notebook costs 2.00 dollars**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

An expression for a type of proportionality so like y=kx where y is dependent and x is independent and the y and x will be the variables while k is constant of proportionality
This can also be stated k=y/x so to find k you divide dependent by independent
Don't confuse this with science trust me you don't wanna do the y/x in science

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:03 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:03 AM

A comparison of two numbers or variables is a proportion

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:01 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:01 AM

4 **2/3 because 2 1/3 plus 2 1/3 equals 4 2/3**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

So multiply 1/4 by 10 and get 10/4=8/4+2/4=2+1/2=2 and 1/2

is 2 and 3/8 more or equal to than 2 and 1/2

1/2 times 4/4=4/8

he needs 2 and 4/8 and has 2 and 3/8, he is short 1/8 lb

he does not have enough

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:59 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:59 AM

I think ten answer to that is 156 because first I timed 8 and 6 which i got 48 then I saw that it said 3 containers so i put 3 48s and added 4 to each 48 then i got 52 in each and i added 52 3 times and i got 156 so that is the answer

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

Knowing 1+7 helps you find the sum of 7+1 because 1+7 and 7+1 is communitive property of addition. Also because 1+7 is the same answer as 7+1.

Ex:

1+7=8

And

7+1=8

its the same result.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

**First, **replace the numerator with the parentheses.

**Second, **multiply both sides by 3.

**Third, **multiply 2 × 3 to get 6.

**Fourth, **take away 15 from each side.

**Fifth, **simplify -6 - 15 to get -21.

Answer:

**n = -21**
ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

It says the in every 1
liter of strawberries weighs 4 kilograms.

Find how many liters of strawberries are there in 400 kilograms.

=> to get the answer, divide the 400 by 4

=> 400 / 4

=> 100 liters of strawberries

=> to check if our answer is correct.

To this formula

=> answer x divisor

=> 100 x 4 = 400

Thus, there are 100 liters of strawberries and weighs for about 400 kilograms all in all.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

I got the answer is 2%. i hope that's the answere

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

29000 x 0.04 = 1,160

29000 - 1,160 = answer

27,840 = answer

ur welcome :) be friends with me if you want me to help you in the future :)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:56 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:56 AM

The only time this will happen is with 311, so she will write 99 numbers.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:54 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:54 AM

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:54 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:54 AM

1. To do this, you want to divide 1560 by 24. This gives you 65. The bottle fills 65 bottles per hour.

2. To do this divide 4290 by 78. The result is 55. It would take the groundskeeper 55 hours to drain the pond.

3. They are similar because you break up pieces of the number and then you combine them.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

Slope intercept form i.e. y = mx + b

4y = 3x + 12

** y = 3/4x + 3 Ans**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

If you multiply length times width to get area, it's the same with division. You do area divided by length or width. The equation would be 225 divided by 13 3/4. 225/13 3/4= 16.36 inches. 16.36 > 16 inches, so the answer would be no. (The mirrors length and width are 13 3/4 inches by 16 9/25)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

The 4 in that number is in the hundredths section. It means the 4 represents **four hundredths**.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:52 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:52 AM

You know how the grid is right? Well shade in 40 (0.4) boxes across. Then shade 80 (0.8) boxes down.
Hope this helped

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

To find out how much they earned, we need to find the GCF of 184 and 207.

The greatest common factor (GCF) of 184 and 207 is **23**.

That means they earn 23 dollars per day. That is your answer for part b.

And Thomas worked 184/23 = **8 days**

While Sharlina worked 207/23 = **9 days**

That is your answer for part a.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:51 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:51 AM