How do you write 32,005,008 in expanded form

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:36 PM

Answered by admin AT 03/12/2019 - 12:36 PM

32,005,008 = 30,000,000 + 2,000,000 + 5,000 + 8

Post your answer

Related questions

Write a real world problem that can be represented by the equation 14x=21

A large king-size imported candy bar from Germany that is gluten free, vegan, has 8 kinds of chocolate and toffee costs $14. If I only have $21, how many candy bars can I buy? 14x=21, therefore, I can buy 1.5 candy bars.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:07 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:07 PM

what is the word form of the numbers 602107

Six hundred two thousand, one hundred seven. 

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:06 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:06 PM

Write 0.600 in word form please help

Six tenths. You do not need the zeros at the end

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:58 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:58 PM

Write another way to group the factors. Then find the product. (3*2)*5

(3*2)*5
= 3*(2*5)
= 3*10
= 30

The final answer is 30~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:57 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:57 PM

Marisa wants to buy a DVD player that runs for at least $150 ..she has already saved $80, and plans to save an additional $10 each week. Write an inequality that represents this.

$80 + $10w ≥ $150

$80 she has already saved + $10 dollars she makes every week must at least be $150

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:53 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:53 PM

Write 17/3 as a mixed number

17/3 as a mixed number would be 5 2/3 because 17/3 equals 5 r2

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:52 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:52 PM

The rule for a pattern is add 6. The first term is 5. Write the first five terms in the pattern.

Answer:

The answer to this question is 5+6=11, 11+6=17, 17+6=23, 23+6=29 so the answer is 5,11,17,23,29

Step-by-step explanation:


ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:47 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:47 PM

Draw a quick picture for 37. Draw to show how you would subtract 19 from 37. Write to explain what you did.

My drawing represents 37 - 19.

The red is the leftover when you subtract.
The blue is what you took away when subtracting.

I drew 37 red circles and then took away 19 circles by coloring them blue. You are left with 18 red circles.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:44 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:44 PM

Write an inequality to repersent the phrase " 12 is greater than a number plus 5"

Let the number be x.

Final answer: x+5< 12~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:42 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:42 PM

On every three hamburgers that McDonald's makes, they use 9 pickles write the ratio in simplest form.How many pickles would they use on 100 burgers( show work)

Answer: They would use 300 pickles for 100 hamburgers.


Step-by-step explanation:

Given: McDonald's use 9 pickles for 3 hamburgers

⇒Ratio of hamburger to pickles=3:9

Ratio in simplest from 3:9=\frac{3}{9}=\frac{1}{3}=1:3

⇒McDonald's use pickles for 1 hamburger.

Now Number of pickles for 100 hamburgers= 100×3=300

Therefore, They would use 300 pickles for 100 hamburgers.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:37 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:37 PM

Leigh has a piece of rope that is 6 2/3 feet long. how do you write 6 2/3 as a fraction greater than 1?

Answer:

\frac{20}{3}\ ft

Step-by-step explanation:

we have

6\frac{2}{3}\ ft

Convert mixed number to an improper fraction

Remember that

6\frac{2}{3}=6+\frac{2}{3}=\frac{6*3+2}{3}=\frac{20}{3}\ ft

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:36 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:36 PM

Write a real world-situation for 7.50 y+9?

Say there is 7.50 pieces of pie on a platter, and you need to figure out what y equals for you you to solve it. Then you see that there are 9 more on the platter, how many pieces would you then have?

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:32 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:32 PM

Write the 3 times table three times ?

To write the 3 times table I will help you walk through it:-

3 × 1 = 3 + 0 = 3
3 × 2 = 3 + 3 = 6
3 × 3 = 3 + 3 + 3 = 9
3 × 4 = 3 + 3 + 3 + 3 = 12
3 × 5 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 15
3 × 6 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 18
3 × 7 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 21
3 × 8 =  3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 24
3 × 9 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 27
3 × 10 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 30
3 × 11 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 33
3 × 12 = 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 = 36

Hope i helped ya!! :P 

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:32 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:32 PM

Explain how you can tell that 31\33 is in simplest form

 \frac{31}{33} is in simplest form because no whole number what so ever can be divided by d numerator and d denominator to get a proper fraction. Here are some examples in trying to divide it with whole numbers but failing:-

 \frac{31/3}{33/3} =  \frac{10.333....}{11}

 \frac{31/4}{33/4}= \frac{7.75}{8.25}

Hope i helped ya!! 

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:31 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:31 PM

Write <,>, or = to compare. 127 __ 142


142 is greater then 127 so that would be;

127 < 142

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:29 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:29 PM

Mercury orbits the Sun in 87 24/25 Earth days. Venus orbits the Sun in 224 7/10Earth days, and Mars orbits the Sun in 686 49/50 days. Write each mixed number as a decimal. It's a mixed number. What is the answer ❓

87 24/25= 87 96/100= 87.96

224 7/10= 224.7

686 49/50= 686 98/100= 686.98

Hope this helps~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:29 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:29 PM

Write another way to describe 43

Four tens and three ones together

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:29 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:29 PM

Write or draw to explain a way to find each sum: 6+7, 8+4, 2+9

Step-by-step explanation:

For 6+7, on a number line we have placed a point A on value 6. On moving 7 units in the rightwards direction a point B is marked. That means when we move from 0 to point B, we get the result for 6+7 = 13.

For 8+4, on a number line we have placed a point C on value 8. On moving 4 units in the rightwards direction a point D is marked. That means when we move from 0 to point D, we get the result for 8+4 = 12.

For 2+9, on a number line we have placed a point E on value 2. On moving 9 units in the rightwards direction a point F is marked. That means when we move from 0 to point F, we get the result for 2+9 = 11.



ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:25 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:25 PM

the total hours allotted for writing and oral competition is 2 and 3 / 5 hours. the writing competition is allotted 1 and 5/6 hours. how many hours are allotted for the oral competition

2 3/5 = 1 5/6 + x
x = 2 3/5 - 1 5/6 = 23/30 hours he spent on oral competition

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:22 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:22 PM

Sam needs 5/6 cup mashed bananas and 3/4 Cup mashed strawberries for a recipe. He wants to find whether he needs more bananas or more strawberries . How can he write 5/6 and 3/4 as a pair of fractions with a common denominator

Answer: He needs more strawberries than banana.

Step-by-step explanation:

Since we have given that

Number of cups of mashed bananas is given by

\frac{5}{6}

Number of cups of mashed strawberries is given by

\frac{3}{4}

We need to find whether he needs more bananas or more strawberries.

For this we need a common denominator.

1) Taking L.C.M.  of denominator :

L.C.M. OF 6  and 4 = 12

2) Make the common denominator i.e. 12 for both the fractions.

\frac{5}{6}\times \frac{2}{2}=\frac{5\times 2}{6\times 2}=\frac{10}{12}\\\\and\\\\\frac{3}{4}\times \frac{3}{3}=\frac{3\times 3}{4\times 3}=\frac{9}{12}

so, we can see that

\frac{10}{12}>\frac{9}{12}

He needs more strawberries than banana.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:19 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:19 PM

I will thank and badge if you can answer this question for me!!!A vector u has initial point (−2, 1) and terminal point (3, 5). Write u in the form u=ai+bj.

You simply subtract from the coordinates of the terminal point to the coordinates of the initial point.
The x-coordinate is represented the unit vector i and the y-coordinate is for unit vector j. So,
vector u = (-2 - 3)i + (1 - 5)j = -5i - 4j

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:10 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:10 PM

Write two phases for the expression 85-y?

Subtract y from eighty five.

Find the difference between eighty five and y.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:05 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:05 PM

What is 18:27 as is simplest form

To find the simplest form, we divide both sides by a number.

18/3 = 6
27/3 = 9

6/3 = 2
9/3 = 3

Final answer:           2:3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:03 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:03 PM

The relationship between altitude and the boiling point of a liquid is linear. an altitude of 8200 ft, the liquid boils at 203.34 F. At an altitude of 4700 ft, the liquid boils at 207.89 F. Write an equation giving the boiling point b of the liquid, in degrees Fahrenheit, in terms of altitude a, in feet. What is the boiling point of the liquid at 2100 ft?

Let x for the altitude and y for the temperature.

Determine the value of slope:
m = (y - y1)/(x - x1)

Given two points (8200, 203.34) and (4700, 207.89),
m = (207.89 - 203.34)/(4700 - 8200) = -0.0013

Make a linear equation for this case.
y - y1 = m(x - x1)
y - 203.34 = -0.0013(x - 8200)
y - 203.34 = -0.0013x + 10.66
y = -0.0013x + 214

At x = 2100 ft
y = -0.0013(2100) + 214 = 211.27 F

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:57 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:57 PM

Write the given. If one angle of a triangle is 90°, then the other two add to 90°. Given:

Given one angle = 90
the other two angles = 90

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:55 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:55 PM

6 hours more per week than Theodore studies.how to write this as an algebraic expression.

6+T=h
Six plus Theodore equals hours

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:51 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:51 PM

Richard practiced each of 3 piano solos for 5/12 an hour expressed in simplest form how long did he practice in all?

In this question, the wording has to be noted very carefully. It is given that the time for practicing each of the 3 piano solos is 5/12 hour. So from this wording we understand that there are three solos and each solo takes 5/12 hours of practice by Richard. Now let us come down to the solving part.
So
For practicing 1 piano solo, Richard takes = 5/12 hours
Then
For practicing 3 piano solos the amount of time taken by Richard = (5/12) * 3
                                                                                                         = 5/4 hours
                                                                                                         = 1 1/4 hours
So the total practice time required by Richard is 1 1/4 hours.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:50 PM


QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:50 PM