# How many whole servings of 3/4 cups are in 31/2 cups of ice cream

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:33 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:33 PM

You can use a calculator for this question

Answer:

The answer is 483 cm^3

Step-by-step explanation:

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:20 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:20 AM

All you need to do to answer this equation is to continually add 3/4 until you get 9 1/2 or as close as you can get without going over. In this case if you keep on adding 3/4 you will get only up to 9 because you cant go over your value of 9 1/2. Your answer is D.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

Well 16 times 3 would equal 48

so there are 48 cups in 3 gallons

have a nice day/night

so there are 48 cups in 3 gallons

have a nice day/night

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:12 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:12 AM

First, find out how many times 45 will go into 17.10. to find out how many cups she sold

17.10/45= 38

and since she gives 10c to charity every cup you will have to divide to find the answer which is $3.80 that she gave to charity !! :D

17.10/45= 38

and since she gives 10c to charity every cup you will have to divide to find the answer which is $3.80 that she gave to charity !! :D

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:06 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:06 AM

Part A: 4 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey = **2 cups of Gravy**

Part B: 3 pieces of turkey x 10 guests = 30 pieces of turkey

30 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey =**15 cups of Gravy**

Part B: 3 pieces of turkey x 10 guests = 30 pieces of turkey

30 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey =

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

There are 5 cups in 40 ounces.

Hope this helps.

Brainliest if correct.

Hope this helps.

Brainliest if correct.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:03 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:03 AM

2 cups of gravy. Because when you have 4 that is just adding an extra 2 and since gravy comes for every 2 it is going to be 2 cups of gravy.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:56 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:56 AM

You create a model or use the numbers. Like this: 2×3=6 then, 3×4=12 and you have the fraction 6/12

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:54 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:54 AM

So I would set up a porportion: 7 cups flour over 5 cakes. 7/5.

Then the other half would be: x cups over 1 cake. x/1

Set the two equal to each other 7/5=x/1

Cross multiply: 5x=7

Divide to solve for x: x=7/5

x=1.4 cups.

So just used about 1.4 cups of flours per cake.

Then the other half would be: x cups over 1 cake. x/1

Set the two equal to each other 7/5=x/1

Cross multiply: 5x=7

Divide to solve for x: x=7/5

x=1.4 cups.

So just used about 1.4 cups of flours per cake.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:41 AM

54 mL * 3 eggs = 162

5 mL * 3 = 15

15+162=177

5 mL * 3 = 15

15+162=177

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:40 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:40 AM

1 gallon = 128 ounces

1 cup is 8 ounces

5 cups = 5*8= 40 ounces

40/128 = 5/16

5 cups is 5/16 of a gallon

1 cup is 8 ounces

5 cups = 5*8= 40 ounces

40/128 = 5/16

5 cups is 5/16 of a gallon

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

1 dozen is 12 so 3/4 would be 9. You can divide 12 into 4 groups of 3, 3 of the groups added together would equal 9.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

6/2 = 3

3 * 3.5 = 11.5

11.5 + 3 = 14.5 cups of juice

so thats how you would do it okay

3 * 3.5 = 11.5

11.5 + 3 = 14.5 cups of juice

so thats how you would do it okay

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:26 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:26 AM

20/4 is the fraction his friend runs 5 miles

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

Let's make a ratio!

okay this isn't the elmo show but still, let's start with reducing fractions

14/21 = 2/3 with a factor of**7**

Only 2/3 of your "party peeps" can attend, so...

You only need 2/3 of your recipe!

2/3 of 6 = 4 cups of sugar

2/3 of 3 = 2 eggs

2/3 of 9 = 6 cups of flower

2/3 of 2 = (4/3) cups of oil

okay this isn't the elmo show but still, let's start with reducing fractions

14/21 = 2/3 with a factor of

Only 2/3 of your "party peeps" can attend, so...

You only need 2/3 of your recipe!

2/3 of 6 = 4 cups of sugar

2/3 of 3 = 2 eggs

2/3 of 9 = 6 cups of flower

2/3 of 2 = (4/3) cups of oil

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

1,4689,780 I think, hope this helps not sure tho

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:13 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:13 AM

180 degrees simple ...................................................................

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

Hey!

Hope this helps...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I am not only going to answer the question, but also give you a formula so you can solve future questions that are like this...

Formula: A c/b = ((A*b)+c)/b

So...

9 1/4 = ((9*4)+1)/4 = (36+1)/4 = 37/4

So... because we know that the 9 1/4 is the same as 37/4s, now we need to figure out which equation equals 37/4s...

Well... the answer is **B.) 10-3/4**

Because, 10 is the same as 40/4

So... 40/4 - 3/4 = 37/4

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:47 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:47 AM

It should be 9.25 based on my calculations

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:42 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:42 AM

The baker can not make any cookies because he only has 10 cups of sugar and recipe calls for 113 cups.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:21 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:21 AM

This is an inverse or indirect variation problem that would be set up as y=k/x if you were using y and x. Since you are using h and t, it would look like this:

h=k/t, where k is the constant of variation. Fill in the formula with the h and the t they give you: 2=k/70. Multiply both sides by 70 to get a constant of variation value of 140.

h=k/t, where k is the constant of variation. Fill in the formula with the h and the t they give you: 2=k/70. Multiply both sides by 70 to get a constant of variation value of 140.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:15 AM

Who says V1=V2?

if we simplify we get

(2/3)pir₁³=12pir₂²

for V1 to equal V2

a.

solve for r₁ to find r₁ as a function of r₂

(2/3)pir₁³=12pir₂²

times 3/2 both sides and divide by pi

r₁³=18r₂²

cube root both sides

r₁=∛(18r₂²)

if solve for r₂

(2/3)pir₁³=12pir₂²

divide by 12pi both sides

(1/18)r₁³=r₂²

squer root both sides

√((1/18)r₁³)=r₂

double radius of pond which is r1

√((1/18)r₁³)=r₂

r₁ turns to 2r₁ to double radius

√((1/18)(2r₁)³)=r₂double

√(8(1/18)(r₁)³)=r₂double

(√8)(√((1/18)(r₁)³))=r₂double

√((1/18)r₁³)=r₂ so

(√8)(r₂)=r₂double

(2√2)(r₂)=r₂double

the radius of the tank is multipled by 2√2

if we simplify we get

(2/3)pir₁³=12pir₂²

for V1 to equal V2

a.

solve for r₁ to find r₁ as a function of r₂

(2/3)pir₁³=12pir₂²

times 3/2 both sides and divide by pi

r₁³=18r₂²

cube root both sides

r₁=∛(18r₂²)

if solve for r₂

(2/3)pir₁³=12pir₂²

divide by 12pi both sides

(1/18)r₁³=r₂²

squer root both sides

√((1/18)r₁³)=r₂

double radius of pond which is r1

√((1/18)r₁³)=r₂

r₁ turns to 2r₁ to double radius

√((1/18)(2r₁)³)=r₂double

√(8(1/18)(r₁)³)=r₂double

(√8)(√((1/18)(r₁)³))=r₂double

√((1/18)r₁³)=r₂ so

(√8)(r₂)=r₂double

(2√2)(r₂)=r₂double

the radius of the tank is multipled by 2√2

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:56 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:56 AM

Well Imma show my work cause im too lazy to do it on paper

1*16=16

Stan will need 16 cups of raisins

Hope this helps :D

1*16=16

Stan will need 16 cups of raisins

Hope this helps :D

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:53 AM

The answer is C. When doing this kind of equation, you basically distribute the cube to the numerator and denominator which would bring you to 1^3/4^3. You would then cube the 1 and the 4 and give you 1/64

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:50 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:50 AM

1 and 7/8 cups of flour is needed to make 1/2 the recipe.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:13 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:13 AM

First find number of hours h=236/5.90=40 hours..h=40 now see 40 is between 39 and 41 thus 39<h<41 is the inequality

ANSWERED AT 27/02/2020 - 02:23 PM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 02:23 PM

B,a,d i think thats right i need the graph

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:38 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:38 AM

You first need to convert the fractions so they are both eighths.

1 3/4 = 1 6/8

Then you simply need to add:

1 6/7 + 3 3/8 = 4 9/8 = 5 1/8

Your answer is 5 1/8.

1 3/4 = 1 6/8

Then you simply need to add:

1 6/7 + 3 3/8 = 4 9/8 = 5 1/8

Your answer is 5 1/8.

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:08 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:08 AM

**Answer: **

**Step-by-step explanation:**

**The volume of cone is given by :-**

**Given: **The diameter of paper cups = 8 cm

Thus, the radius of paper cup (r)=

The height of paper cup (h)= 9.5 cm

**Now, the volume of paper cup will be :-**

**Hence, the best approximation for the volume of the paper cup **

ANSWERED AT 27/02/2020 - 10:57 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 10:57 AM

The answer has to be 16

ANSWERED AT 27/02/2020 - 10:51 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 10:51 AM