﻿ If 10 pounds of sugar cost $18.54, how much will 15 pounds of sugar cost? - AssignmentGrade.com If 10 pounds of sugar cost$18.54, how much will 15 pounds of sugar cost?

QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:05 PM

Related questions

For the function f(x) = –5x, which ordered pair will be a point on the graph of the function? A. (–5, 1) B. (2, 10) C. (15, –3) D. (0, 0)

It's D: (0,0)
This is because when you put 0 in for x your y value will equal 0 and that is one of your answers, so it's the point (0,0)

ANSWERED AT 28/03/2020 - 07:19 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 07:19 PM

Help me I need help 10 points and brainliest too plz answer is right

The correct answer is the last choice.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 07:19 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 07:19 PM

At a carnival game, you randomly throw two darts at the board and break two balloons out of 15. What is the probability that both the balloons you break are purple? Write your answer as a fraction or percent rounded to the nearest tenth. (3 red, 4 blue, 2 green, 2 yellow, 4 purple)

Add up the total number of balloons (15) there are 4 purples so the probably of you getting purple at all is 4/15. consider that after you hit the first purple, your odds decrease to 3/14.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 01:00 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 01:00 PM

Write a related addition fact for 15-6=9

6+9=15 you can switch it that is called Communicative Property hope this help you

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:59 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:59 PM

While taking inventory at her bakery, Ruby noticed that she had 5⁄6 pound of cinnamon yesterday, but now had only 2⁄3 pound. How much more cinnamon did Ruby have yesterday?

Step-by-step explanation: 1/5

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:52 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:52 PM

Maria has $28 to spend on bottles of water Each bottle of water costs$1.29. There is a $1.50 recycling fee for buying bottled water. 28.150=26.5 is the amount you can spend on water. so 26.5/1.29= 20.54 so you can buy 20 bottles of water ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:52 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:52 PM Adriano runs a website that helps writers write better stories. Every month, Adriano receives a subscription fee of$5 from each of the subscribers to his website. The website had 200 subscribers last month. This month 40 new members joined the website and 10 members canceled their subscription. How much money will Adriano’s online business earn this month?

200 + 40 - 10 = 230

230 x 5 = 1150

$1150 ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:50 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:50 PM The line plot shows the results of a survey of two groups of 10 kids on how many ice cream cones they ate in the month. Which conclusion can be drawn about the data? Answer: The median of Group 2 is greater than the median of Group 1. Step-by-step explanation: ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:48 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:48 PM Joseph received a$20 gift card for downloading music. Each downloaded song costs $1.29. Explain how to write and solve an inequality that can be used to determine the number of songs that he can purchase. Interpret the solution. Let x be the number of songs downloaded. Each song is$1.29; the total cost would be found by multiplying the cost by the number of songs, or 1.29x.
This cannot be more than 20, so we set this less than or equal to 20:
1.29x ≤ 20.

To solve this, we divide both sides by 1.29:
≤ ;
x ≤15.5.

We cannot download half of a song, so we round this down to 15 (although the number rounds up mathematically, he would not have enough money to download 16 songs). This means he can download at most 15 songs.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:48 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:48 PM

An ice cream store owner randomly samples 50 customers each day on three separate days to give their opinion about which flavor should be the flavor of the month. Vanilla - Day 1 = 13 Chocolaté - Day 1 = 12 Rocky Road - Day 1 = 11 Cheesecake- Day 1 = 14 Total = 50 Vanilla - Day 2 = 12 Chocolate - Day 2 = 15 Rocky Road - Day 2 = 11 Cheesecake- Day 2 = 12 Total = 50 Vanilla - Day 3 = 15 Chocolate - Day 3 = 7 Rocky Road - Day 3 = 8 Cheesecake - Day 3 = 20 Total = 50 Select from the drop- down menu to complete the statement using the information in the table. Based on the results of the survey, if the ice cream store owner asks 2300 people, ( choose ) 40 150 460 613 will most likely pick vanilla to be the flavor of the month. Please help 10 points will be given and marked brainliest if answers asap and correct:)

correct option is:

613

Step-by-step explanation:

Out of 150 people(50 people day 1, 50 people day 2 and 50 people day 3)

40 people prefer vanilla (13 of day 1,12 of day 2 and 15 of day 3)

That means,   out of 150  : 40 prefer vanilla

out of 2300 :   prefer vanilla

≈  613

Hence, the correct option is:

613

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

A web designer charges a $200 fee plus$50 an hour to build a website. Which equation represents the total cost, y, to a consumer based on the number of hours, x, it takes to build the website

Y=200+50x...........

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

Joe has two empty boxes, one box is 15 inches wide, 20 inches long and 10 inches high. The second box has the same length and width but is 4 inches taller. How much additional spaces is in the box

Space in the box = volume
volume = length x width x height
box 1 volume = 15 x 20 x 10 = 3000
box 2 volume = 15 x 20 x 14 = 4200
how much space is left = box 2 - box 1 = 1200 inches

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

When you change fractions and mixed numbers into decimals, why is the denominator always 10, or 100

So when you turn it into a decimal it has a correct place value say if you have 0.70 as a fraction it would be 70/100 because the fraction is telling you it's hundredths one tip is look at the decimal pretend it's always a 1 then in front of the decimal is all zeros and that is your denominator. Hope this helped ( :

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

Jules spent $64 if u multiply each cost times 8 and add it u get that ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM Can some one check this? A set of equations is given below: Equation C: y = 5x + 10 Equation D: y = 5x + 2 Which of the following best describes the solution to the given set of equations? One solution No solution Two solutions Infinitely many solutions Thank yew (; There are iInfinitely many solutions ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:41 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:41 PM There are 10 boys and 13 girls in Ms. Kelso’s homeroom. She is going to select one boy and one girl to act as homeroom representatives for student council. How many different pairs of students could Ms. Kelso choose? A.) 10 B.) 23 C.) 130 D.) 230 The notation for this is . Where you should know that When choosing only one boy and one girl, it becomes simple-ish: So I would vote for C, hoping I didn't overlook anything... ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:41 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:41 PM Hoshi walks 10 meters in 3 seconds. 1.What his her walking rate? 2. Suppose she walks this same rate for 50 seconds, how far does she walk? 3. Write an equation that represents the distance (d) that Hoshi walks in (t) seconds. Her walk rate is 3.33 meter per sec you find this by dividing meters by seconds Then you multiply this 3.33 by 50 you get 166.5 meters d=t3.33 is the equation ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:39 PM QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:39 PM Adult tickets to the fall play cost$8 and student tickets cost $4. The drama class sold 30 more adult tickets than student tickets to the fall play. If the class collected$840 from ticket sales, how many adult tickets were sold?

A=s+30
8a+4s=840
8(s+30)+4s=840
12s+240=840
12s=600
s=50
a=50+30=80

Check:
80(8)+50(4)=640+200=840 CHECKS.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:29 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:29 PM

What is $1,617.12 to the nearest 10?$1,620 to the nearest ten but to the nearest tenth its \$1,612.10

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:27 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:27 PM

Triangle ABD is similar to triangle ACD. AB = 10, BC = 12, BE = 4, and CD = y. Find y.

There is a mistake in your writing
:The similar triangles should be ABE (& not ABD as you stated) & ACD

If so, we can write the following proportion:

AB/AC = BE/CD.
We know that AB =10, BE=4, AC= 10 + BC (BC =12, Given), so AC =22
Plug into the above: 10/22 =4/y===> y= (22 x 4)/10===> y =44/5 =8.8

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:25 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:25 PM

These data show the age in years of 9 members of the youth orchestra. 12 14 16 17.5 10 18 15 15.5 19 What is the IQR (interquartile range) for these data?

First quartile is 13
Third quartile is 17.75
Take 17.75 - 13 = 4.75
The IQR is 4.75

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:24 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:24 PM

James made 15 out of 25 free throws. Later, he made 21 out of 25 free throws. What is the percent increase?

21-15=6
6/15=0.4
0.4=40%
So the percent increase is 40%
Hope this helps!!  ^.^

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:24 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:24 PM

Can some one help me with 15-23

Number 15 is -4. If g=5. Then you want to know first whats 20 divided by 5. And that is 4. When dividing with integers, if you have one negative, your answer will be negative.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:23 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:23 PM

1) 2x+8y=20 y=2 2x+8(2)=20 2) x=5 2x+y=10 2(5)+y=10 3) 5x-2y=3 y=2x 5x-2(2x)=3 4) 2y+x=-15 x=3y 2y+(3x)=-15 5) 4x+7y=19 y=x+9 4x+7(x+9)=19 6)y=6x+11 2y-4x+14 2(6x+11)-4x+14 7)2x-8y=6 y=-7-x 2x-8(-7-x)=6 8) x=2y-1 3x-2y=-3 3(2y-1)-2y=-3 what is the process and what x and y equal

If they give you what one variable is, you can plug it into the equation and use algebra to solve it. So:

1)2x=4 -> 4/2 = 2 so x=2

2) y=0

3) x=3

4) 2y + (3*3y) = -15
11y=-15
y = -15/11

5) 4x + 7x + 63 = 19
11x = -44
x = -4

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:21 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:21 PM

What is 3x+5x+2 factorised for yr 10 gcse

Multiply these brackets to remind yourself how to factorise.

( x + 2 ) ( x + 5 ) = x2 + 7x + 10( x + 2 ) ( x + 3 ) = x2 + 5x + 6( x - 3 ) ( x - 5 ) = x 2 - 8x + 15( x + 6 ) ( x - 5 ) = x2 + x - 30( x - 6 ) ( x + 5 ) = x2 - x - 30

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:20 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:20 PM

Kelsey correctly used the Fermi process and the following estimates to determine how many books would fill a railroad car. A book is about 1 ft long, 12 ft wide, and 15 ft thick. A railroad car is about 60 ft long, 10 ft wide, and 10 ft high. Which equation could she have written? 6×1031×10−1=6×104 6×1031×10−1=6×102 6×1041×10−1=6×105 6×1041×10−1=6×103

6 x 10^4

Step-by-step explanation:

took the quiz

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:17 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:17 PM

Joel is laying pipe for a sprinkler system before he plants his lawn. The lawn is a rectangle, 15 feet long and 8 feet wide. He needs to lay a piece of pipe that will run along the diagonal of the lawn. It will divide the area of the lawn into two right triangles. What will be the length of the pipe? A. 120 feet B. 17 feet C. 23 feet D. 289 feet

Answer: B is the right answer. Diameter of the given rectangular lawn=17 feet.

Step-by-step explanation:

Given: A rectangular lawn 15 feet long and 8 feet wide.

To find the diagonal of lawn such that it will divide the area of the lawn into two right triangles. [i.e. diagonal will be the hypotenuse]

So by Pythagoras theorem of right triangles,

Therefore diameter of the given rectangular lawn=17 feet.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WILL GIVE BRAINLIEST AND THANKS AND RATING!!!!!!!!!!!!! The line plot shows the daily high temperature in two cities over 10 days. Which conclusion can be drawn from the data? City 1 is generally much warmer than City 2. The weather is generally sunnier in City 2. City 2 had less 80 degree days than City 1. The variation in the daily high temperature is generally greater in City 1.

Answer: Option B. the weather is generally sunnier in City 2.

Step-by-step explanation: if you look at the line plots city 2 has more warm weather than city 1 does and if you also look city 2 does have a least one day with 80 degrees where as city 1 does not even have one day with 80 degrees.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

The diameter of a round dinner plate is 10 inches. What's the area of the plate? A. 39.25 square inches B. 39.25 inches C. 78.5 square inches D. 314 square inches

A= pi times r*r so if you are using 3.14 as pi the answer is 78.5 because 5x5=25
25x3.14=78.5

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:08 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:08 PM

Cady found that she uses of a roll of paper towels each week. How many rolls of paper towels will she use in 10 weeks?

It will be 10 roll of paper in 10 weaks

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:05 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:05 PM