If the length of a rectangle is x + 4 and the width is 2x – 3, what is the area? a. 3x + 1 b. 6x + 2 c. 2x² + 5x – 12 d. 2x² – 5x – 12

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:20 AM

Answered by admin AT 03/12/2019 - 04:20 AM

The area of a rectangle is the length times the width.

(x+4) \times (2x-3)=2x^2-3x+8x-12=2x^2+5x-12

The answer is C.
Post your answer

Related questions

A survey found that 12 out of every 15 people in the United states prefer eating at a restaurant over cooking at home. if 400 people selected eating at a restaurant on the survey, how many people took the survey...

On a certain survey it says:
12 out 15 people in the United States prefer eating at the restaurant rather than home.
To know how many percent is this.
=> 12 / 15
=> 0.8 which is also 80%
Now, the  80% of the those people in the survey is 400.
Find the total number  of people who took the survey.
Since we already have the 80%, we need to find the number of 20%
=> 400 x 20%
=> 400 x .20
=> 80
=> 400 + 80
=> 480 => the total number of people who took the survey





ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

What is 24 tenths - 1 one 3 thenths

240-31=209 is the answer i belive

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

There are 810 calories in 3 scoops of vanilla ice scream. How many calories are there in 7 scoops of ice screams

810/3=270 You divide 810 by 3 to find the number of calories in 1 scoop
270*7=1890 You multiply 270*7 to find the total calories in 7 scoops

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:11 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:11 AM

Substitution for x+7y=0 and 2x-8y=22

Then answer to your problem is (7,-1) aka the point of intersection.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:10 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

Greensboro gets 12 times as many inches of snow as Redville gets. Altoghter, the two towns gets 65 inches of snow.How many inches of snow does redville get?

Inches of snow Greensboro gets = g
Inches of snow Redville gets = r

 \left \{ {{g=12r} \atop {g+r=65}} \right.  \\  \\ (12r)+r=65 \\ 13r=65 \\ r=5

Redville gets 5 inches of snow.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:08 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:08 AM

Whole numbers between 200 and 220 that are multiple of 3

204/68=3, 207/69=3, 210/10=3, 213/71=3, 216/72=3, 219/73=3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:08 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:08 AM

Turn (-4,3)and(-3,0) into slope-intercept form

The answer to this in y=mx+b form is y=-3x-9.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:07 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:07 AM

Gina’s art teacher mixes 9 pints of yellow paint with 6 pints of blue paint to create green paint. Gina mixes 4 pints of yellow paint with 3 pints of blue paint. Did Gina use the same ratio of yellow paint to blue paint instructed by her teacher? Explain.

I think the answer to that is 8 because i added 9+6=15 then I added 4+3=7 and then I subtracted 15-7=8 just check your answer if I'm correct or not

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:06 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

If Yvonne wanted to make 3 dresses that use 4 7/8 yd of fabric each, explain how she could use estimation to make sure she has enough fabric for all of them

I agree. would take the 3 dresses and multiply 5 yards a piece. So she needs a total of 15 yards estimating.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:06 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:06 AM

Two students participated in a fund-raiser. Each sold a combination of pencils and notebooks. The first student sold 2 pencils and 8 notebooks for a total of $17. The second student sold 10 pencils and 3 notebooks for a total of $11. Find the price of each item. Write a system of equations (two equations), and define the variables also. x= y= 1) 2)9 POINTS! Please help!

2x + 8y = 17
10x + 3y = 11

We need to solve the system of equations.

x = pencils
y = notebooks

If we solve by graphing, we get the answer:

One pencil costs 0.50 dollars
One notebook costs 2.00 dollars

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:05 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

Determine if each pair of ratios and rates is equivalent. $3 for 6 bagels; $9 for 24 bagels

Ratio is not equivalent because 3 dollars times 3 is 9
6 times 3 is 18
18 IS NOT equal too 24

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:00 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

Carly is making 3 1/2 batches of biscuits. If one batch calls for 2 1/3 cups of flour, how much flour will she need?

4 2/3 because 2 1/3 plus 2 1/3 equals 4 2/3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:00 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

Wilma has 3 small containers hold 8 pounds each 6 large containers can hold 12 pound of birdseed each container was full until she used 4 pounds of bird seed she wants to put some of the remaining birdseed into 30 bird feeders can hold 2 pounds each HOW MUCH DOES SHE HAVE LEFT OVER?

I think ten answer to that is 156 because first I timed 8 and 6 which i got 48 then I saw that it said 3 containers so i put 3 48s and added 4 to each 48 then i got 52 in each and i added 52 3 times and i got 156 so that is the answer

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

12% of what number is 24

I got the answer is 2%. i hope that's the answere 

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

A ribbon is 3 2/3 yards long mae needs to cut the ribbon into pieces that are 2/3 yard long use the model to find the number of pieces she can cut

 \frac{2}{3} = 11/3 yards long. 11/2= 5.5... Mae can cut 5 pieces.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

Solve these word problems 1---3 1: A factory processes 1,560 ounces of olive oil per hour. The oil packaged into 24-ounces bottles.How many bottles does the factory fill in one hour 2: A pond at a hotel holds 4,290 gallons of water.The groundskeeper drains the pound at a rate of 78 gallons of water per hour.How long will it take to drain the pound? 3:Explain using partial quotients to divide is similar to using the Distributive proprerty to multiply

1. To do this, you want to divide 1560 by 24.  This gives you 65.  The bottle fills 65 bottles per hour.
2. To do this divide 4290 by 78.  The result is 55.  It would take the groundskeeper 55 hours to drain the pond.  
3. They are similar because you break up pieces of the number and then you combine them.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

What is 4y=3x 12 in slope intercept form

Slope intercept form i.e. y = mx + b
   4y = 3x + 12
    y = 3/4x + 3 Ans

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

The area of a mirror is 225 square inches, and its width is 13 3/4 inches. Will the mirror fit in a space that is 15 inches by 16 inches? Explain

If you multiply length times width to get area, it's the same with division. You do area divided by length or width. The equation would be 225 divided by 13 3/4. 225/13 3/4= 16.36 inches. 16.36 > 16 inches, so the answer would be no. (The mirrors length and width are 13 3/4 inches by 16 9/25)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

There are 3 cans that store 9 tennis balls. Consider the number of balls per can

Well, there are 9 balls, and 3 cans, to find how many balls each can has, you have to divide the number of balls by the number of cans. So, 9/3 = 3 Each can has 3 balls.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:49 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:49 AM

What is the slope and y intercept of 6x-2y=6

6x - 2y = 6                  NOTE* - y = mx + b
-6x        -6x
     -2y = -6x +6
     ---     ---    ---
     -2    -2      -2

y = 3x -3 & Slope (m) = 3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:47 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:47 AM

-3+ 3x (x-7)=-6 (-5+ 4×)

The answer to this question using the quadratic formula is x= -1+3√5/2 and x=-1-3√5/2
that is a square root, or, 3 times the square root of 5 ALL over 2, except for the 1. Same with the other one.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:46 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:46 AM

What is 43 ones X 3 tens

43 x 3 tens=
43 × 3= 1290
because you add the 0 because of 3 tens

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:39 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:39 AM

The body of the great roadrunner is 16 inches long .it's tail is another 8 inches. the total length is 4 times longer than a lovebird.how many inches long is the lovebird?

Answer:

6 inches

Step-by-step explanation:

We are given that

Length of great roadrunner=16 inches

Length of roadrunner=8 inches

We have to find the length of lovebird.

Let x be the length of lovebird

According to question

4x=(16+8)

4x=24

x=\frac{24}{4}=6

Hence, the length of lovebird=6 inches

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:33 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:33 AM

19+(26-11)•3-16 what is my answer please

The answer to all your problems is 48.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:31 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:31 AM

10^(2x)=5^(x+2). Solve for x

The answer to your problem is x= - 2log(5)/log(5)-2.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:31 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:31 AM

A 91 square foot bathroom has a length of 13 feet. what is the width of the bathroom

The answer is 7 ft. The bathroom has rectangular shape. The area (A) of a rectangle is the product of the width (w) and length (l): A = w * h. The bathroom is rectangular. We know that A = 91 ft^2 and l = 13 ft. Let's substitute them in the formula for the area: 91 ft^2 = w * 13 ft. w = 91 ft^2 : 13 ft. w = 7 ft. The width of the bathroom is 7 ft.Hope this helps. Let me know if you need additional help!

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:30 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

How many times does 12 go into 800

The equation is 800 divided by 12. The final answer is 66.666 and so on. The fraction would be about 2/3, or 66 2/3%.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:29 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:29 AM

The table shows different ways that Cameron can display his 12 model cars on shelves. How many shelves will display 2 cars if 8 of the shelves each display 1 car

2 shelves will display 2 cars because if 8 shelves display 1 car then there would be missing 4 cars to display and if you display 2 cars in one shelf you will need 2 shelves 

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:28 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:28 AM

A party rental company has chairs and tables for rent. The total cost to rent 5 chairs and 3 tables is $39 . The total cost to rent 2 chairs and 12 tables is $129 . What is the cost to rent each chair and each table?

Let x = chairs
Let y = tables

5x+3y=39
2x+12y=129

Then solve using elmination.

(5x+3y=39)2
(2x+12y=129)-5

10x+6y=78
-10x-60y=-645
---------------------
-54y=-567
y=10.5

5x+3y=39
subsitute y and solve for x
5x+3(10.5)=39
5x+32.5=39
5x=6.5
x=1.3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:27 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:27 AM

Find two integers whose sum is -7 ans whose product is 12. Explain how you found the numbers.

-3 + -4 = -7
add the numbers and keep the common sign.
-3 * -4 = 12
since the factors are both negative, the product is positive, when multiplying and/or dividing. 

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:26 AM


QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:26 AM