# In class of 40 students report that english is their favorite class 40 percent of the students report that keyboard is there favorite class show the work

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:36 PM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:36 PM

If 40% of students prefer keyboarding, 40/100*40=16 students like it best. If the remaining students prefer English, then 40-16=24 students like English best. Since 24 is more than 16, most students prefer English.

Make the percent into a decimal.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:45 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:45 PM

----

----

----

----

----

----

Hope this is what you need - considering I'm not the greatest at trinomials, but I have some characteristics of it.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

5580 veterinarians were actually needed.

To find this you must find what is 10% of 6200.

In math,**of = multiplication**.

So you multiply 10% and 6200. In order to do so, you must turn the percentage into a decimal or fraction. So 0.1 x 6200

That should get you 620. However, that IS**NOT** your final answer, since 620 is only 10% of the total, not the amount needed.

To get the actual amount of veterinarians, you subtract 620 from 6200, and should get 5580, the final answer.

To find this you must find what is 10% of 6200.

In math,

So you multiply 10% and 6200. In order to do so, you must turn the percentage into a decimal or fraction. So 0.1 x 6200

That should get you 620. However, that IS

To get the actual amount of veterinarians, you subtract 620 from 6200, and should get 5580, the final answer.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:41 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:41 PM

The fraction indicating the number of students who are not wearing either blue or white shirt is:

1- 1/6- 2/3= 1/6.

36 students* (1/6)= 6 students.

**There are 6 students who are not wearing either a blue or a white shirt**.

Hope this helps~

1- 1/6- 2/3= 1/6.

36 students* (1/6)= 6 students.

Hope this helps~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

Given Situation: What is the percent increase from the 20 students to the 30 students.
Solution:
=> Let’s find how many percent did it increase.
Let’s have 20 as the first total number of the students in the first counts.
=> Then it became 30 students, let’s find out how many students added.
=> 30 – 20 = 10, there are 10 students added
10 is 50% of 20, thus, 50% added to the number of students. And that makes it 30 as the total count.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

15/.75

= 1500/75

=**20**

99/162

= (99/9)/ (162/9)

=**11/18**

Hope this helps~

= 1500/75

=

99/162

= (99/9)/ (162/9)

=

Hope this helps~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:32 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:32 PM

Ummm ima say 12... if he cuts 5 in half that would make 10...add 2 slices(from cutting more)...it would be 12 slices in all.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:27 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:27 PM

What you would do is put 6 groups with 3 students in each group and then put 9 balloons in each group

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:25 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:25 PM

1,200÷3=400_3×400=1,200.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

Basically, the fractions are 2/5 vs. 3/8. As always, in order to compare fractions, you must first have a common denominator. The easiest way to achieve that is by multiplying the two denominators by each other. 5*8=40. You must also multiply the numerators by the same thing you multiplied the denominators by, so 3*5=15, and 2*8=16. The new fractions are 16/40 vs. 15/40. Therefore, Vet A has seen more dogs.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:23 PM

1. We assume, that the number 96 is 100% - because it's the output value of the task.

2. We assume, that x is the value we are looking for.

3. If 96 is 100%, so we can write it down as 96=100%.

4. We know, that x is 33% of the output value, so we can write it down as x=33%.

5. Now we have two simple equations:

1) 96=100%

2) x=33%

where left sides of both of them have the same units, and both right sides have the same units, so we can do something like that:

96/x=100%/33%

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:22 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:22 PM

The way you write 10x10x10x10 using exponents. The way you use exponents is by counting the numbers of 10 there are since there is four you have to put 10 with a little number four on the top next to the number. Just in case that way you say it is 10 to the fourth power

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:21 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:21 PM

B. 12 students.should be the answer

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:16 PM

40,561÷ 47= 863

Hoped this helped.

~Bob Ross®

Hoped this helped.

~Bob Ross®

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

The number of Spanish students is 1.5 times the number of French students

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:15 PM

The answer is 137.5

How?

You must change 40% into a decimal by multiplying 100. ⇒ 0.40

Next, divide it. 55 ÷ 0.40.

55 ÷ 0.40= 137.5

Hoped this helped.

~Bob Ross®

How?

You must change 40% into a decimal by multiplying 100. ⇒ 0.40

Next, divide it. 55 ÷ 0.40.

55 ÷ 0.40= 137.5

Hoped this helped.

~Bob Ross®

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:14 PM

4 divided by 6

Your answer will be a decimal

0.66666666666

Hope I helped

jcossin22

Your answer will be a decimal

0.66666666666

Hope I helped

jcossin22

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**55% of 20 is 11**.

'of' in mathematics means multiplication

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:12 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:12 PM

The first question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**56% of 25 is 14**.

And the second question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**55% of 20 is 11**.

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

And the second question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:12 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:12 PM

X= 60*100 /30

=600/3= 200

**check**

200*30/100=60

=600/3= 200

200*30/100=60

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

Given situation : 0.5 pound of peaches selling for 0.80 dollars/ pound
0.7 pound of oranges selling for 0.90 dollars / pound.
Solution
Given number 1 : Peaches
=> 0.5 pound = meaning, ½ pound is available, And 1 pound of it costs 0.80 dollars.
Let’s solve:
=> 0.80 dollars * 0.5
=> 0.40 dollars – the price of the peaches.
Given number 2 : Oranges
=> 0.7 pounds of oranges, meaning less than 1 pound. And 1 pound costs 0.90 dollars
Let’s solve to get the anwer
=> 0.7 * .90
=> 0.63 dollars – the costs of 0.7 pounds of oranges,

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

The first question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**56% of 25 is 14**.

And the second question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**55% of 20 is 11**.

And finally, the third question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

**15 is 300% of 5**.

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

And the second question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

And finally, the third question:

'is' in mathematics means equal

'of' in mathematics means multiplication

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:10 PM

Flip the equation.

and add 12 to both sides.

Now divide both sides by 3.

**Final answer: m=****17**

and add 12 to both sides.

Now divide both sides by 3.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:05 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:05 PM

30 students in a class, and 16 boys and 14 girls.

A ratio compares two quantities.

**A) 14:16**

**B)16:14**

**C) 14:30**

**D)16:30**

A ratio compares two quantities.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

The actual change in absolute numbers is 3 yards.

To know the percent change, you need to know what percentage of the original number, that is 10, is 3:

%=30%

so the percent of change is: the distance changed by 30 %.

To know the percent change, you need to know what percentage of the original number, that is 10, is 3:

%=30%

so the percent of change is: the distance changed by 30 %.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

So, first: what is the absolute increase?

The absolute increase is: 40-25=15. So the absolute increase is 15.

Now, 15 is what percentage of 25?

we count this as follows:

0.8*100%=80%.

So percent increase is 80%.

The absolute increase is: 40-25=15. So the absolute increase is 15.

Now, 15 is what percentage of 25?

we count this as follows:

0.8*100%=80%.

So percent increase is 80%.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:03 PM

It must have something to do with the main subject of the lesson,

or with all the graphs that come up in the process of the lesson.

It's hard to tell without knowing SOMETHING about the lesson.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:02 PM

We'll never know. The shifting mists and misting shifts of time

and consciousness have blocked the lists from our vision, and

we cannot see them.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

Because:-

9 can only go into 40, 4 times.

9*4 = 36

40-36 = 4

drop the zero, and we have a remainder of 4 repeating.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:01 PM

24 is 16 multiplied by 1.5: 1.5*16=24

that means that we have to multiply all the amounts of the ingredients by 1.5 to keep the same ratio and make more gingerbread:

180 g flour*1.5=270 grams flour

40 g ginger *1.5=60 grams ginger

110 g butter *1.5 =165 gram butter

30 g sugar*1.5=45 grams sugar

that means that we have to multiply all the amounts of the ingredients by 1.5 to keep the same ratio and make more gingerbread:

180 g flour*1.5=270 grams flour

40 g ginger *1.5=60 grams ginger

110 g butter *1.5 =165 gram butter

30 g sugar*1.5=45 grams sugar

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:00 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:00 PM