# Lucy has 18 pansies, 12 geraniums, and 6 marigolds. If she divides the flowers equally between 3 flowerpots. How many flowers will each pot have?

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 10:28 AM

### Answered by admin AT 03/12/2019 - 10:28 AM

18÷3=6
12÷3=4
6÷3=2
Each flower will have 12 flowers total.

## Related questions

### What is 9/81 equal to

simplify it by dividing the numerator by 9 and the denominator by 9 too:

9 ÷ 9 = 1, so your numerator would be 1

81 ÷ 9 = 9, so the denominator would be 9

so your final answer would be;

9/81 = 1/9

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:23 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:23 PM

### Bryson buys a bag of 64 plastic miniature dinosaur. could he distribute them equally into six storage containers and not have any leftover? Explain.

No because if you multiply 6 by 11 you will get 66 and he doesn't have 66 he has 64 so he will have 4 leftovers

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:22 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:22 PM

### Brian has a bag that contains 14 red marbles and 12 yellow marbles. He selects a marble at random, and then, without replacing the first one, selects another marble at random. What is the probability that Brian selects a red marble and then a yellow marble? Round your answer to the nearest percent.

Answer=25%

14 red marbles
12 yellow marbles
26 total marbles

To solve this, we need to first find out the probability of the individual events...

The odds of selecting a red marble is 14 out of 26 total marbles: 14/26

The odds of selecting a yellow marble after the first marble was NOT replaced is 12 out of 25. (25 since the first marble wasn't replaced: 26-1=25) 12/25

Now lets multiple both probabilities together to solve for the chance of both happening consecutively....

14/26*12/25= 168/650=84/325

84/325=0.25846153846= 25%

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:14 PM

### Simon has 5 employees in her flower shop . Each employee works 6 4/15 hours per day . How many hours , in total do the 5 employees work per day

5 employees* (6 4/15 hours/ 1 employee)= 31 1/3 hours.

The five employees work 31 1/3 hours per day~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:14 PM

### Erica has a 18% discount coupon for an electronics store. She sees a new television that she wants to buy. After the 18% discount was applied, Erica paid $492 for the television. What was the original price of the television? Please show how. Answer=$600

If Erica used a 18% off coupon, then she bought the TV for 82% of it's original value.

100%-18%=82%

$492$x
_____=_____
82%     100%

Cross Multiply
82x=49200
divide both sides by 82
x=600

The original price of the TV was $600. ***Lets check our work...$600*82%=$492 ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:13 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:13 PM ### Which of the following are mathematical sentences? Check all that apply. a. 6 4 = 10 b. 8 - v c. 2 < 4 d. 12 E. 10g F. 8 - d = 16 Answers: A and D - - Why? Well a mathematical sentence needs to have something to equal to. In this case for a we have =10 and for d =16. ✡Hope this helps! ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:11 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:11 PM ### Evaluate the expression, using the given value of the variable. z ÷ 3 – 5z + 4(z – 2) when z = 12 A. –16 B. –96 C. –14 D. –98 I believe the answer is -16. Cause 4 - 60 + 40 = -60 + 44 = -16. I'm sorry this is a week late. ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:09 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:09 PM ### Evaluate the expression, using the given value of the variable. z ÷ 3 – 5z + 4(z – 2) when z = 12 A. –16 B. –96 C. –14 D. –98 First, you would substitute z with 12 since z = 12. 12 ÷ 3 - 5 (12) + 4 (12 - 2). Then, you would follow the order of operations. 12 ÷ 3 - 60 + 40 4 - 60 + 40 -56 + 40 -16 So your answer is -16. ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:09 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:09 PM ### -1/10 - (-2/10) equals what? -1/10 -(-2/10) = -1/10 +2/10 = (-1+ 2)/10 = 1/10 = 0.1 -1/10- (-2/10)= 0.1~ ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:06 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:06 PM ### What is 18:27 as is simplest form To find the simplest form, we divide both sides by a number. 18/3 = 6 27/3 = 9 6/3 = 2 9/3 = 3 Final answer: 2:3 ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:03 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:03 PM ### 18 is 32% of what number? 32/100*x=18 => x=100*18/32=50*18/16=25*18/8=25*9/8=225/8 ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:02 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:02 PM ### Twin brothers, Andy and Brian mow their grandparent's lawn together in 12 minutes. Brian could mow the lawn himself in 10 minutes more than it would take Andy. How long would it take each person to mow the lawn alone? Let x = time of Byran's work x + 10 = time of Andy's work Rate is usually expressed a reciprocal. The total rate will be 12 minutes. 1/x + 1/(x + 10) = 1/12 The value of x will be 20 minutes. Therefore Byran can take 20 minutes while Andy can take 30 minutes. ANSWERED AT 14/12/2019 - 06:00 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 06:00 PM ### A farm stand sold 12 ears of corn for 4$ .the farm stand sold 180 ears of corn at the same rate

To answer this first we set up a proportion and then solve. Lets do it:-

Cross Multiply:-

80 · 4 = 320

Divide:-

420 ÷ 12 = 60

So, 180 ears of corn are for $60. Hope I helped ya!! ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:53 PM QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:53 PM ### Tyler works in retail where she earns$10.50 per hour. She also earns $15 for every new credit account she gets customers to open and she gets a weekly stipend of$50 for clothing. Tyler knows her weekly earnings can be shown with the following expression: 10.50h + 15c + 50 Part A: Identify a coefficient, a variable, and a constant in this expression. (3 points) Part B: If Tyler works for 37 hours and opens 12 new credit accounts, how much does she earn? Show your work to receive full credit. Part C: If Tyler gets a raise and begins earning $11.25 per hour, would the coefficient, variable, or constant in the expression change? Why? You know that Tyler paid$10.50 per hour , so in total she works 37 hours a week

so 12 new accounts = 1= $15.00 12 *$15.00 =$180 for 37hours * 10.50 =$388.50 + $180=$568.50 + $50.00 =$618.50

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:50 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:50 PM

### How many time does 12 go into 50

4 times (if you're dividing, there's going to be a remainder of 2)

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:47 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:47 PM

### A number divided by 3 is 4 more than -11. What is the number? X/3 4=-11 (1) x/3 4 – 4=-11 – 4 (2) x/3 = -15 (3) x/3 * 3 = -15 * 3 (4) x = -45 (5) a. Line 4 b. Line 3 c. Line 2 d. Line 1

To start off answering this, you need to look at the first sentence. A number divided by 3 is 4 more than -11. That means that you can start off by using what you are given and bring it down to A number divided by 3 is -7. So -7*3=-21. I don't understand the rest of your question, but this is what I have come up with based on what I have been given.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:43 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:43 PM

### 1 nickel equal 1/16 how much do 16 nickels equal

The answer is 1 because you times 1 divided by 16 by 16 or you can just put 16/16 which gives you 1

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:43 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:43 PM

### Jeremy opens a chocolate shop in the city. He pays $1,500 a month for rent and maintenance of the shop. The price of raw materials and manufacturing the chocolates is$6,000 a month. He sells the chocolates individually and in boxes of a dozen. Jeremy understands that his business needs a little time to become a success and decides that he wants to build a customer base initially. He is happy to break even for the first year. If Jeremy sells 2,400 individual chocolates and 50 boxes a month, how should he price his chocolates to break even, given the costs? (Assume that the price of a box is the same as the price of 12 individual chocolates.)

Amount of money paid by Jeremy as rent and maintenance of shop per month = $1500 Cost of raw materials and manufacturing per month =$6000
Total cost that Jeremy has to spend per month = (1500 + 6000) dollars
= 7500 dollars
Number of individual chocolates sold = 2400
Number of chocolates sold in boxes = 50 boxes
= (12 * 50) chocolates
= 600 chocolates
Then
Total number of chocolates sold by Jeremy = 2400 + 600
= 3000
Now
Price of each chocolate = 7500/3000 dollars
= 75/30 dollars
= 5/2 dollars
= 2.5 dollars
Price of 600 chocolates = 600 * (5/2) dollars
= 300 * 5 dollars
= 1500 dollars
Price of 12 chocolates = (1500/600) * 12
= 15 * 2
= 30 dollars
Then
We can say that each box of chocolate should be sold at $30. All the loose chocolates should be sold at$2.5 each.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

### Use substitution to tell wether the ordered pair is a solution of the given equality. (4,2); y<_ 2x-3.

The ordered pair is known as x = 4 and y = 2.
Verifying the equation through substitution,
2 ≤ 2(4) - 3
2 ≤ 8 - 3
2 < 5
We conclude that "2 is less than 5" which is true but not equal to.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:42 PM

### Mr. Gengel wants to make a shelf with boards that are 1 1/3 feet long. If he has an 18 foot board, how many pieces can he cut from the big board?

13 pieces because 18 divided by one and one third is 13 and 1/2. Since you can have half a shelf, you have to take only the whole numbers.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:41 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:41 PM

### Mr. Gengel wants to make a shelf with boards that are 1 1/3 feet long. If he has an 18 foot board, how many pieces can he cut from the big board?

Let us assume that the number of pieces that can be cut = x
Length of each shelf board = 1 1/3 feet
= 4/3 feet
Total length of board available for making shelf = 18 foot
Then
4x/3 = 18
4x = 18 * 3
4x = 54
x = 54/4
= 13 2/4
As we can see from the above deduction, 13 shelf's can be made from the 18 foot board. There will be about 2/4th of the board remaining, but that 2/4th part will be wasted as it cannot create a complete board.I hope the answer is to your satisfaction and the explanation is clear to you.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:40 PM

### PLEASE HELP DUE TONIGHT! Evaluate each expression if p = 5 and q = 12. If necessary, write your answer in fraction form in simplest form, a/b. (Look at photos)

Here you go..
a= 3
b= 1 3/4

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

### Keith and Michelle went out to dinner. The total cost of the meal, including the tip, came to $53.70. If the combined tip came out to$9.60, and each friend spent and equal amount , how much did each friend pay not including the tip?

53.70-9.60 is 44.10 divided by 2 is 22.05 so each one paid 22.05

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

### You own a car wash with three of your friends. Your total profit in the first month was $438. In two months, each of you had made a profit of$184. You always divide the profits equally. How much profit did the car wash make in the second month

They made 552\$ in the second month.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:39 PM

### Use any model you choose to solve the story problem. A roofer is placing 1/6 of the shingles for the roof into 2 equal stacks. What fraction of all the shingles will be in each stack?

1/6 of the shingles/ 2 stacks= 1/12 of the shingles/stack.

There will be 1/12 of the shingles in each stack~

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:35 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:35 PM

### How to solve linear equations 12 = y + (-2)

Is like 14 + -2 = 12

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:34 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:34 PM

### What does equals 23 in multiplication

23 ×1 is the answer since you can't multiply anything else to get 23.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:31 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:31 PM

### In which place is the first digit of the quotient? 3,589 ÷ 18

Answer:

Hundreds

Step-by-step explanation:

When writing a number example:1234

4 is the ones place

3 is tens place

2 is hundreds place

and 1 is thousands place

When we divide 3589 by 18, we get quotient is 199 and remainder is 7

Hence, the first place of the quotient i.e. 199 is in the hundreds place.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:29 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:29 PM

### What is 5 times 70 equals 5 times blank tens??????

Answer:

70x5= 350

350/5= 60

60 tens

Step-by-step explanation:

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:26 PM

### How to show work 1200 divided by three

1,200÷3=400_3×400=1,200.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:24 PM