# Ms.RosenBaum buys 5 crates of apples at the market. Each crate costs 12.50. She also buys one crate of pears for 18.75. What is the total cost of the apple and pears?

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:43 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:43 PM

APPLES:

5 crates x 12.50= 62.50

PEARS:

1 crate x 18.75= 18.75

ADD ALL TOGETHER

62.50 + 18.75= 81.25

5 crates x 12.50= 62.50

PEARS:

1 crate x 18.75= 18.75

ADD ALL TOGETHER

62.50 + 18.75= 81.25

The answer is 13,760 feet

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:14 AM

Y=5+x is the inaquality you are looking for.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:11 AM

7\6=7*1\6

When multiplying fractions with whole numbers multiply the numerator by the whole number and don't change the denominator.

When multiplying fractions with whole numbers multiply the numerator by the whole number and don't change the denominator.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:11 AM

Answer: $879.75 divided $11.50 = $76.5

I estimated about $74.00 and thought, "Hmm, somewhere around thaaaat."

I estimated about $74.00 and thought, "Hmm, somewhere around thaaaat."

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:10 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:10 AM

1. Round up 337 and 103 to the nearest ten dollar bills now subtract 340-100 to find 240 which is how much more he needs for the bike C. Is the answer

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:09 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:09 AM

5(12)

-------

2 kdhfgjhgjfigg;fjlf

-------

2 kdhfgjhgjfigg;fjlf

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:05 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:05 AM

Part A: 4 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey = **2 cups of Gravy**

Part B: 3 pieces of turkey x 10 guests = 30 pieces of turkey

30 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey =**15 cups of Gravy**

Part B: 3 pieces of turkey x 10 guests = 30 pieces of turkey

30 pieces of turkey ÷ 2 pieces of turkey =

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:04 AM

$681.25 for 109ft^2

2+2=fish

2+2=fish

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:02 AM

13987.17=p(1+0.032/2)^2*7

Solve for p

P=13,987.17÷((1+0.032÷2)^(14))

P=11,199.99

Solve for p

P=13,987.17÷((1+0.032÷2)^(14))

P=11,199.99

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:01 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:01 AM

Since I'm kind of confused about the question, this may not be right. However, the answer I got from the info in the question is 19/60. I'm sorry if it's wrong.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:52 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:52 AM

No, because one foot is twelve inches. Eight feet equals ninety-six inches. 96 is less than one-hundred. Christy doesn't have enough lumber to trim. She's four inches short.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:46 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:46 AM

19 times will be the amount of pennies

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:45 AM

The property would be 13970sqrft

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:42 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:42 AM

Break even occurs when revenue is equal to cost so:

9n=5.5n+700

3.5n=700

n=200 games

9n=5.5n+700

3.5n=700

n=200 games

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:33 AM

60 + 4*60= full price

$300=full price

I got 4*60 in the equation because 80% is 4 time 20%

**The full price of the lawn mower is $300**

$300=full price

I got 4*60 in the equation because 80% is 4 time 20%

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:32 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:32 AM

6/2 = 3

3 * 3.5 = 11.5

11.5 + 3 = 14.5 cups of juice

so thats how you would do it okay

3 * 3.5 = 11.5

11.5 + 3 = 14.5 cups of juice

so thats how you would do it okay

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:26 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:26 AM

2 pounds = 0.907 kilogram according to Google

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:24 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:24 AM

OK Polly will need three box's with 2 more cupcakes I found it out by a pattern it went from two to four when I divided it then I got a reminder which was two

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:24 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:24 AM

To solve this we have to find the unit rate.

To do that we do 5.04/3=2.52

We could also do 7.56/2.52

Or 17.64/7=2.52

So we now know the unit rate is 2.52

And there is no y-intercept so

Y=2.52x

So B is the correct answer

To do that we do 5.04/3=2.52

We could also do 7.56/2.52

Or 17.64/7=2.52

So we now know the unit rate is 2.52

And there is no y-intercept so

Y=2.52x

So B is the correct answer

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

P + 2c = 3.25 Start with these two equations

3p + 4c = 7.25

p = -2c + 3.25 Solve for one variable

3(-2c +3.25) + 4c = 7.25 Substitute

-6c + 9.75 + 4c = 7.25

-2c = -2

c = 1

p + 2(1) = 3.25 Substitute

p + 2 = 3.25

p = 1.25

A bag of chips costs $1

A pickle costs $1.25

3p + 4c = 7.25

p = -2c + 3.25 Solve for one variable

3(-2c +3.25) + 4c = 7.25 Substitute

-6c + 9.75 + 4c = 7.25

-2c = -2

c = 1

p + 2(1) = 3.25 Substitute

p + 2 = 3.25

p = 1.25

A bag of chips costs $1

A pickle costs $1.25

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:22 AM

Hb=3.5, hd=2.25, hb+hd=7,

From the third, we can say hb=7-hd and we are told that:

3.5hb+2.25hd=19.5 using hb found above in this equation gives you:

3.5(7-hd)+2.25hd=19.5

24.5-3.5hd+2.25hd=19.5

-1.25hd=-5

hd=4

Carmen bought 4 hotdogs.

From the third, we can say hb=7-hd and we are told that:

3.5hb+2.25hd=19.5 using hb found above in this equation gives you:

3.5(7-hd)+2.25hd=19.5

24.5-3.5hd+2.25hd=19.5

-1.25hd=-5

hd=4

Carmen bought 4 hotdogs.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:18 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:18 AM

**Answer: 30%. I go to K12 and just take the test and got it right.**

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

$31 per lawn? This one is kind of confusing but if he charges 31 per lawn, that means 31 x 6 equals 186 which is the remaining balance that he needs.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:14 AM

B. $31 is the cost per day to rent the car and $0.18 is the cost per mile.

Its B because if X if the amount of miles driven then the equation is saying that each mile will cost $0.18 plus the daily fee.

Its B because if X if the amount of miles driven then the equation is saying that each mile will cost $0.18 plus the daily fee.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:12 AM

When you roll two six sided die there are 36 different outcomes.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:11 AM

The difference was $66.

Work:

32 x 2 = 64

Then try 32 + 64 = 96

That's how you can tell.

Hope this helps!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:08 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:08 AM

30x+40(50-x)=1800

Solve for x

X=20 for the first car

50-20=30 for the second car

Solve for x

X=20 for the first car

50-20=30 for the second car

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:04 AM

Well how many students are there in the class??

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:03 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:03 AM

P=120N+1800

P=(120×27)+1,800

P=5,040

P=(120×27)+1,800

P=5,040

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:00 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:00 AM

The equation would be 320 = 70 + 5x

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:00 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:00 AM