# Pete is saving up for a bike and knows he will need to spend at least $220 to get the one he wants he saves $45 each month how long will he need to save before he can go bike shopping

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:01 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:01 PM

The answer is 5 months.

The Sharadaze family should leave at 10:45 am.

279(miles)/62(miles)=4.5(min.) 4.5(min.)-45(min.)=4.15

10:45+4:15=2:60 which is 3:00

which proves that the Sharadaze family should leave at 10:45 am.

279(miles)/62(miles)=4.5(min.) 4.5(min.)-45(min.)=4.15

10:45+4:15=2:60 which is 3:00

which proves that the Sharadaze family should leave at 10:45 am.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

120 seconds

360 divided by 45 is 8

8 times 15= 120

360 divided by 45 is 8

8 times 15= 120

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

1000 grams in a kilogram, so it's 5x6.43, which equals 32.15

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:42 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:42 AM

Take y=mx+b

let** x=years **and

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

let

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

First, find the area of the plot:

25*10=250

1000/250 is 4

the population density is 4 squirrels per square foot.

25*10=250

1000/250 is 4

the population density is 4 squirrels per square foot.

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:30 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:30 AM

Y= 40+2x hope this helps

ANSWERED AT 29/03/2020 - 11:46 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 11:46 PM

New Orleans Louisiana

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

When h=0 is when it returns to the ground

solve

0=32t-16t^2

factor

0=16t(2-t)

set equal to zero

0=16t

0=t

0=2-t

t=2

at t=0 and 2

it returns after 2 seconds

solve

0=32t-16t^2

factor

0=16t(2-t)

set equal to zero

0=16t

0=t

0=2-t

t=2

at t=0 and 2

it returns after 2 seconds

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:19 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:19 PM

28.150=26.5 is the amount you can spend on water. so 26.5/1.29= 20.54 so you can buy 20 bottles of water

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:52 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:52 PM

200 + 40 - 10 = 230

230 x 5 = 1150

$1150

230 x 5 = 1150

$1150

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:50 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:50 PM

**Answer:**

The median of Group 2 is greater than the median of Group 1.

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:48 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:48 PM

**Answer:**

correct option is:

613

**Step-by-step explanation:**

Out of 150 people(50 people day 1, 50 people day 2 and 50 people day 3)

40 people prefer vanilla (13 of day 1,12 of day 2 and 15 of day 3)

That means, out of 150 : 40 prefer vanilla

out of 2300 : prefer vanilla

≈ 613

**Hence, the correct option is:**

** 613**

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:47 PM

**The length of the longest metal rod that can be sent is 12 inches.**

As given, the only boxes available for shipping are 7-inch cubes. As Jorge needs to ship a thin metal rod to a metalworking shop, he will put the rods diagonally or space diagonally in the box.

The space diagonal of a cube can be found by the formula :

=

Here, x is 7 inches.

So, Diagonal is =

= inches.

Rounding this to nearest whole number we get 12.

**So, the length of the longest metal rod that can be sent is 12 inches.**

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

Space in the box = volume

volume = length x width x height

box 1 volume = 15 x 20 x 10 = 3000

box 2 volume = 15 x 20 x 14 = 4200

how much space is left = box 2 - box 1 = 1200 inches

volume = length x width x height

box 1 volume = 15 x 20 x 10 = 3000

box 2 volume = 15 x 20 x 14 = 4200

how much space is left = box 2 - box 1 = 1200 inches

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

Jules spent $64 if u multiply each cost times 8 and add it u get that

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:44 PM

What exactly is the question?

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:37 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:37 PM

Interest charged

1,250×0.1949×(1÷12)

=20.30

1,250×0.1949×(1÷12)

=20.30

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:34 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:34 PM

I got three gallons!

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:31 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:31 PM

No, it would have to be 24:36 or 30:45

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:31 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:31 PM

I would think 10 but im sorry if no

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:30 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:30 PM

**Answer:**

**32.894 seconds ≈ 33 seconds**

**Step-by-step explanation:**

**Function :**

The function models radioactive decay of krypton-91.

The decay constant k is approximately 0.07.

denotes initial amount .

**We are require to find How long will it take a quantity of krypton-91 to decay to 10% of its original amount**

So, we neet to find t at which

**Taking log both sides **

**Thus it will take 32.894 seconds ≈ 33 seconds a quantity of krypton-91 to decay to 10% of its original amount.**

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:28 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:28 PM

**Answer:**

Option B is correct

** ; **

**Step-by-step explanation:**

The recursive formula for the arithmetic sequence is given by:

.....[1]

where,

d is the common difference.

n is the number of terms.

**As per the statement:**

Paige borrows $700 from her parents for a new computer.

She repays $100 the first month, then begins to repay her parents $75 per month.

Now, she only has to pay back after then, $700 - $100 = $600

then, begins to repay her parents $75 per month.

**The sequence we get;**

600, 525, 450, ....

This is the arithmetic sequence.

here,

and d = -75

Since,

525-600 = -75

450-525 = -75 and so on...

Substitute the given values in [1] we have;

**Therefore, the recursive formula models the total amount of money still owed is:**

** ; **

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:25 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:25 PM

So the answer is 20 that is it

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:20 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:20 PM

To find the mean of a given data set, add up all the values then divide by how many numbers there are.

11 + 16 + 22 + 28 + 29 + 30 + 31 + 34 + 37 + 38 + 43 + 49 + 56 + 78 + 99 =**601**

601 / 15 =**40.06666**

**Round the answer to ****40.1**** > Choice C is your answer**

11 + 16 + 22 + 28 + 29 + 30 + 31 + 34 + 37 + 38 + 43 + 49 + 56 + 78 + 99 =

601 / 15 =

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:19 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:19 PM

So, we need to add 3/4 + 2 1/6.

First, let's find a common denominator.

12 is one.

4 x 3 = 12 3 x 3 = 9 6 x 2 = 12 1 x 2 = 2 2/12 & 9/12 = 11/12

2 + 0 = 2. 2 + 11/12 = 2 11/12.

**2 11/12 is your answer.**

If you have any questions, comment below.

**Glad I could help, and good luck!**

**AnonymousGiantsFan**

First, let's find a common denominator.

12 is one.

4 x 3 = 12 3 x 3 = 9 6 x 2 = 12 1 x 2 = 2 2/12 & 9/12 = 11/12

2 + 0 = 2. 2 + 11/12 = 2 11/12.

If you have any questions, comment below.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:19 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:19 PM

**Answer:**

6 x 10^4

**Step-by-step explanation:**

took the quiz

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:17 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:17 PM

The answer would be B 23

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:11 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:11 PM

**Answer: B is the right answer. Diameter of the given rectangular lawn=17 feet.**

**Step-by-step explanation:**

Given: A rectangular lawn 15 feet long and 8 feet wide.

To find the diagonal of lawn such that it will divide the area of the lawn into two right triangles. [i.e. diagonal will be the hypotenuse]

So by Pythagoras theorem of right triangles,

**Therefore diameter of the given rectangular lawn=17 feet.**

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:10 PM

Charge of Ralph:

Charge = $24 + $33 per hour

Let the time worked be = x.

For x hours, the cost = 33*x = 33x

Charge = 24 + 33x

24 + 33x = 189

33x = 189 - 24

33x = 165

x = 165/33

x = 5

The job took 5 hours.

I hope this helped

Charge = $24 + $33 per hour

Let the time worked be = x.

For x hours, the cost = 33*x = 33x

Charge = 24 + 33x

24 + 33x = 189

33x = 189 - 24

33x = 165

x = 165/33

x = 5

The job took 5 hours.

I hope this helped

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:09 PM

QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:09 PM