# The area of a square battlefield was 22,500 square miles. How long will it take a group of soldiers to cross the field diagonally at the rate of 3.2 miles/hour? Show work and explain

QUESTION POSTED AT 15/01/2020 - 03:08 AM

QUESTION POSTED AT 15/01/2020 - 03:08 AM

That would be C....x^2 - 7x + 6 = (x - 1)(x - 6)

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:40 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:40 PM

(1/5) / (1/4) = x/1

cross multiply

1/4x = 1/5

x = 1/5 * 4

x = 4/5....he hikes 4/5 of a mile per hr

cross multiply

1/4x = 1/5

x = 1/5 * 4

x = 4/5....he hikes 4/5 of a mile per hr

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:38 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:38 PM

Area Of Triangle:

4/2 = 2

2x6 = 12

12x2 = 24ft^2

Remaining area:

150 - 24 = 126ft^2

Maximum length:

126/6 = 21

x = 21ft

4/2 = 2

2x6 = 12

12x2 = 24ft^2

Remaining area:

150 - 24 = 126ft^2

Maximum length:

126/6 = 21

x = 21ft

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:37 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:37 PM

Hello,

As

=π/6+2kπ or -π/6+2kπ

As

=π/6+2kπ or -π/6+2kπ

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

Parenthesis statements are evaluated first such that 7-2 Is 5.

From left to right, multiplication and division are evaluated: 5×4=20 6/3 =2

Finally addition and subtraction equating finally to: 32 + 20 - 2 = 50

From left to right, multiplication and division are evaluated: 5×4=20 6/3 =2

Finally addition and subtraction equating finally to: 32 + 20 - 2 = 50

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:31 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:31 PM

Hello,

√(5-x)=4

==>5-x=16

==>x=-11

Proof:

√(5-(-11))=√16=4

√(5-x)=4

==>5-x=16

==>x=-11

Proof:

√(5-(-11))=√16=4

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:31 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:31 PM

Area x² = 10

x = √10 ≈ 3.16227

**x ≈ 3.162 mile** to the nearest thousandth. Option C.

x = √10 ≈ 3.16227

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:30 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:30 PM

Unit rate is the only one that makes logic sense

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:29 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:29 PM

32% of what is 64

0.32x = 64

x = 64/0.32

x = 200 <=== thats without the discount

200 - 64 = 136 <== thats with the discount

0.32x = 64

x = 64/0.32

x = 200 <=== thats without the discount

200 - 64 = 136 <== thats with the discount

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

A. variable is an unknown number substituted in by a letter, such as h or s

coefficient is the number multiplied by the variable.....7n....coefficient is 7

constant is just a number with no variables attached.

7.50h + 0.20s + 40.....coefficient is 7.50 or 0.20....variable is h or s....constant is 40

B. 7.50h + 0.20s + 40 = her pay for the week

she works 25 hrs....so sub in 25 for h....she sells 300....so sub in 300 for s. ---- 7.50(25) + 0.20(300) + 40 = 287.50 <== her weekly pay

C. if she made 9 per hr instead of 7.50, the coefficient would change.

It would be 9.00h + 0.20s + 40

coefficient is the number multiplied by the variable.....7n....coefficient is 7

constant is just a number with no variables attached.

7.50h + 0.20s + 40.....coefficient is 7.50 or 0.20....variable is h or s....constant is 40

B. 7.50h + 0.20s + 40 = her pay for the week

she works 25 hrs....so sub in 25 for h....she sells 300....so sub in 300 for s. ---- 7.50(25) + 0.20(300) + 40 = 287.50 <== her weekly pay

C. if she made 9 per hr instead of 7.50, the coefficient would change.

It would be 9.00h + 0.20s + 40

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:24 PM

Weeks : 1 2 3 4 5

number of insects : 4 8 16 32 64

each week ur insect collection doubled...so by week 5, u had 64 insects in ur collection

number of insects : 4 8 16 32 64

each week ur insect collection doubled...so by week 5, u had 64 insects in ur collection

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:22 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:22 PM

A(t) = Ao*e^(-rt)

-rt = ln [ A(t)/ Ao]

t = - ln [ A(t)/ Ao] / r

r= 0.0124% = 0.0124/100 = 0.000124

A(t)/A0 = 10% = 10/100 = 0.1

Now substitute

t = - ln [0.1] / 0.000124 = 2.3025851 / 0.000124 = 18,569 years

Your result will depend on how you round ln(0.1).

-rt = ln [ A(t)/ Ao]

t = - ln [ A(t)/ Ao] / r

r= 0.0124% = 0.0124/100 = 0.000124

A(t)/A0 = 10% = 10/100 = 0.1

Now substitute

t = - ln [0.1] / 0.000124 = 2.3025851 / 0.000124 = 18,569 years

Your result will depend on how you round ln(0.1).

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:20 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:20 PM

−19x+2y is the answer.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:19 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:19 PM

After 2 hrs, the car has traveled 90 miles....that means the car travels 90/2 = 45 miles per hr. After 7 hrs...the car has traveled 7 * 45 = 315 miles

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

In the question "This figure shows the procedure for constructing a" The correct answer is "bisector of an angle" (option C).
To construct an angle bisector: Draw an arc that is centered at the vertex of the angle to intersect both sides of the angle. From the point of intersection of the previous arc and the both sides of the angle, draw two more arcs to intersect at a point. The radius for the two arcs must be equal. Then draw a straight line from the point of intersection of the later set of arcs and the vertex of the angle.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:17 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:17 PM

$18 dollars. you divide 150 by 25 and you should get 6. and you multiply the 6 with the 3

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

Ach week, you drive 150 miles. Your car gets 25 miles to the gallon, and gas prices are $3 per gallon. How much gas money will you spend on gas each week?

19.56521739130435 round it to 20

19.56521739130435 round it to 20

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

She did everything correct in step 1 and 2

Until step 3 she took a wrong turn.

She wrote seven times x over seven = twenty-three over 7

**When she should have wrote..**

**negative seven times x over negative seven = twenty-three over negative seven**

So her answer was

23/7

while it should have been a negative. -> -23/7

Good Luck! :)

Until step 3 she took a wrong turn.

She wrote seven times x over seven = twenty-three over 7

So her answer was

23/7

while it should have been a negative. -> -23/7

Good Luck! :)

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:14 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:14 PM

Swimming / walking = 20 / 5

20 / 5

4

therefore the ratio is 4 : 1

20 / 5

4

therefore the ratio is 4 : 1

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:10 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:10 PM

Let b = x

a = x + 773

x + x + 773 = 177973

2x + 773 = 177973

2x = 177973 - 773

2x = 177200

x = 177200/2

x = 88600

The other is x + 773, = 88600 + 773 = 89373

Each country is**88600**** and 89373 square kilometers**.

a = x + 773

x + x + 773 = 177973

2x + 773 = 177973

2x = 177973 - 773

2x = 177200

x = 177200/2

x = 88600

The other is x + 773, = 88600 + 773 = 89373

Each country is

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:03 PM

Well it goes down 8% every year so over the 10 years it will be 80% 89,000 minus 80% is 71200

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:01 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:01 PM

5 mins max about 24 if there 5 mins i believe

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:57 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:57 PM

Its F(t)=16^2+3t not the other ones

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:53 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:53 PM

Henry: 2.50r + 90 = Earnings

Yolanda: 5.25r + 75 = Earnings

Where r is the number of repairs performed.

Yolanda: 5.25r + 75 = Earnings

Where r is the number of repairs performed.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:51 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:51 PM

Interpolation equation

Poit 1: (a,b)

Point 2: (c,d)

Intermediate point (x,y)

(d - b)/(c - a) = (y - b) / (x - a)

(a,b) = (2, 4.2)

(c,d) = (4, 5.6)

x = 3

(5.6 - 4.2) / (4 - 2) = (y - 4.2) / (3 -2)

y = [1.4/2]*[1] + 4.2

y = 0.7 + 4.2 = 4.9

Answer 4.9 miles

Poit 1: (a,b)

Point 2: (c,d)

Intermediate point (x,y)

(d - b)/(c - a) = (y - b) / (x - a)

(a,b) = (2, 4.2)

(c,d) = (4, 5.6)

x = 3

(5.6 - 4.2) / (4 - 2) = (y - 4.2) / (3 -2)

y = [1.4/2]*[1] + 4.2

y = 0.7 + 4.2 = 4.9

Answer 4.9 miles

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:51 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:51 PM

The answer is 44000 because it goes down 4% every year so for the 3 years its 12% 50,000 minus 12% is 44000

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:49 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:49 PM

You have to divide the distance by the time.

Distance = 5t^4 -10t^2 +6

Time = t+2

Speed = distance / time = [5t^4 -10t^2 + 6] /[t+2]

Which is irreductible.

Distance = 5t^4 -10t^2 +6

Time = t+2

Speed = distance / time = [5t^4 -10t^2 + 6] /[t+2]

Which is irreductible.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:48 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:48 PM

**Answer: **45 feet by 67.5 feet.

**Step-by-step explanation:**

**Given: **To draw the sketch of the Roosevelt room in the white house=

The dimensions of the sketch is 3 feet by 4.5 feet .

To find the actual dimensions of the room multiply the dimensions of the sketch by the reciprocal of scale factor . [because to sketch we need to multiply scale factor to the actual dimensions]

The reciprocal of the scale factor =

3 feet → feet

4.5 feet → feet

**Hence, The dimensions of the actual dimensions of the room is 45 feet by 67.5 feet.**

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:47 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:47 PM

There is no way the car can turn left and right at the same time. Only one occurrence can take place.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:47 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:47 PM

1. In an hour, Lance can do 1/5 of the job and Kim can do 1/4 of the same job. Letting x be the number of hours it will take them to do the job together.

(1/5 + 1/4) x = 1

The value of x is 20/9 or approximately 2.22 hours.

2. Same as the concept above, the equation that would best describe the situation is,

(1/x + 1/2x)(5) = 1

The value of x is 7.5 hours. Since this value is the number of hours Dominique can do the job alone, Houston's time will be 15 hours.

(1/5 + 1/4) x = 1

The value of x is 20/9 or approximately 2.22 hours.

2. Same as the concept above, the equation that would best describe the situation is,

(1/x + 1/2x)(5) = 1

The value of x is 7.5 hours. Since this value is the number of hours Dominique can do the job alone, Houston's time will be 15 hours.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 04:37 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 04:37 PM