# This one just scares me how do i even figure this out?

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:35 PM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 12:35 PM

Because the middle point is in the center of the square, the triangle containing angle 2 is isosceles and right (since two sides are equal to half the square's side length), so angle 2 measures (180-90)/2=45 degrees.

It depends on which way you see it, amd the way you create it as.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:13 PM

I just followed the numbering list.

2) The volume of a cube is V = s^3 where s = side. So, V = 15^3 = 3375 cu. inches.

3) The volume of a prism is V = A*h where A = surface area and h = height. So, A = (120 sq.ft)(8 ft) = 960 cu. ft.

4) 1246 cu. cm (1 mL/1 cu.cm) = 1246 mL

5) volume

10) The volume of a cylinder is V = pi*h*(d/2)^2. So, V = 3.1416*4.5*(3/2)^2 = 32 cu. inches

2) The volume of a cube is V = s^3 where s = side. So, V = 15^3 = 3375 cu. inches.

3) The volume of a prism is V = A*h where A = surface area and h = height. So, A = (120 sq.ft)(8 ft) = 960 cu. ft.

4) 1246 cu. cm (1 mL/1 cu.cm) = 1246 mL

5) volume

10) The volume of a cylinder is V = pi*h*(d/2)^2. So, V = 3.1416*4.5*(3/2)^2 = 32 cu. inches

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:09 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:09 PM

-- They are unequal

-- The area of the circle is (pi) (radius²) = 19.63 inches² .

-- The area of the square is (side length)² = 25 inches² .

-- The area of the square is 27.3% greater than the area of the circle.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 03:56 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 03:56 PM

To do this we will divide. lets do it:-

37 ÷ 4 = 9.25

So, now we will multiply.

9 × 4 = 36.

Next subtract.

37 - 36 = 1

So, Brody will have**1 action figure left** over with each of the 4 shelves having 9 action figures each.

Hope I helped ya!!

37 ÷ 4 = 9.25

So, now we will multiply.

9 × 4 = 36.

Next subtract.

37 - 36 = 1

So, Brody will have

Hope I helped ya!!

ANSWERED AT 14/12/2019 - 03:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 03:02 PM

The figure gets **smaller**. Think of scale factor of enlargement as a multiple of size. If the SF is 2, you double the size of the object. So if the SF is 1/2, then you halve the size of the object.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 02:14 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 02:14 PM

The area formula for rectangles is lxw. To solve, I would divide the figure up into 3 rectangles- top,middle and bottom, then find the areas and add them together.

Top: 4x13=52 cm^2

Middle: 5x8=40 cm^2

Bottom: 21x10=210 cm^2

(5 is the width of the middle piece. You get it from subtracting. 21-8-8=5. 13 is the width of the top piece. 5+8=13)

52+40+210

=302 cm^2

So your answer is 302 square centimetres.

Top: 4x13=52 cm^2

Middle: 5x8=40 cm^2

Bottom: 21x10=210 cm^2

(5 is the width of the middle piece. You get it from subtracting. 21-8-8=5. 13 is the width of the top piece. 5+8=13)

52+40+210

=302 cm^2

So your answer is 302 square centimetres.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 02:11 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 02:11 PM

3r = 45/x= 45/x= 45
r = 45/3 = 15 mph
The speed of PandD = 15 mph

ANSWERED AT 14/12/2019 - 01:20 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 01:20 PM

So lets look at the information we have:-

angle 6 = 141°

angle 5 = ?

Angle 5 and angle 6 TOGETHER form a supplementary angle. A supplementary angle is equal to 180°. So, to find out angle 5 we will subtract 180° by angle 6 (141°). And then we will check our work. Lets do it:-

180° - 141° = 39°

Angle 5 = 39°

**CHECK OUR WORK:-**

39° + 141° = 180°

We were**RIGHT!!!**

So, angle 5 measures**39°.**

Hope i helped ya!!

angle 6 = 141°

angle 5 = ?

Angle 5 and angle 6 TOGETHER form a supplementary angle. A supplementary angle is equal to 180°. So, to find out angle 5 we will subtract 180° by angle 6 (141°). And then we will check our work. Lets do it:-

180° - 141° = 39°

Angle 5 = 39°

39° + 141° = 180°

We were

So, angle 5 measures

Hope i helped ya!!

ANSWERED AT 14/12/2019 - 01:17 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 01:17 PM

the answer is A. to the question

ANSWERED AT 14/12/2019 - 12:55 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 12:55 PM

The explorer's running velocity will be 1/3 the velocity of the train, 45/3 = 15.
From those issue statement, the train will a chance to be at the begin of the span The point when those voyagers have run 1/3 of the period of the span. In they run of the much end of the bridge, they will bring run 1/3 of the length of the span when those prepare achieves the close to wind. Beginning starting with those 1/3 point, they will make toward those 2/3 perspective At those prepare achieves those span. The prepare will travel the full period of the span in the the long haul it takes those voyagers to run those remaining 1/3. Accordingly the train must travel toward three times the running speed of the voyager. Train = 45 mph, voyagers = 15 mph.
The speed of P&D = 15 mph

ANSWERED AT 14/12/2019 - 12:41 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 12:41 PM

⇒7 Rollar coasters and 4 shows.

⇒It takes 25 minutes to the watch show in total.

⇒All in all he can ride 7 roller coasters and 4 shows in** 345 minutes.**

⇒It takes 25 minutes to the watch show in total.

⇒All in all he can ride 7 roller coasters and 4 shows in

ANSWERED AT 14/12/2019 - 12:40 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 12:40 PM

♥ A surface area is a sum of all the faces that cover your problem (the object)

♥ The area of the first face is 4

♥ And the total number of faces is 37

♥ To solve this you need to multiply 4*37.

⇒ 4×37=148

⇒ 148 is your answer.

♥ The area of the first face is 4

♥ And the total number of faces is 37

♥ To solve this you need to multiply 4*37.

⇒ 4×37=148

⇒ 148 is your answer.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 12:02 PM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 12:02 PM

UW ; Converse of the Isosceles Triangle Theorem

ANSWERED AT 14/12/2019 - 11:38 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 11:38 AM

The answer is c for your question

ANSWERED AT 14/12/2019 - 11:25 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 11:25 AM

You could find the different between the your shadow and your height and use the statistics you found and apply them to the shadow of the building. Standing closer to the building would get best results because of how the sun shines on it making the shadow as long as it is.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 11:18 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 11:18 AM

115.2 ft is your answer. to find this answer you must first find the volume of the two shapes separately and then add them together. the volume of a cube is length x width x height while the volume of a pyramid is (length x width x height)/3

ANSWERED AT 14/12/2019 - 09:50 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 09:50 AM

I'll certainly agree that the figure is not drawn to scale !

The truth is that the figure is not drawn at all.

We need to see it in order to answer the question.

That's a big part of the reason that it's printed there,

right next to the part of the question that you did give us.

There's no way to tell where CD, OM, and ON are in the circle,

or whether FN or EF are even on the same planet as the others.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 08:46 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 08:46 AM

If you would like to know where she earns more or less, you can calculate this using the following step:

**$500 / $11.75 per hour = 500/11.75 = 42.55 hours**

Tamika will have to work**43 hours**.

Tamika will have to work

ANSWERED AT 14/12/2019 - 08:30 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 08:30 AM

Ah hah ! NOW I see it. Thanks to BellBell for a good link.

My first impression is a dog bone standing up on one end.

You're talking about the area of the figure, so I'll think that over

before I look at the choices.

I see:

-- 2 semi-circles = 1 whole circle.

and

-- (1 rectangle) minus (a trapezoid).

Now I'll look through the choices.

A). No good. The trapezoid is cut OUT of the figure,

and shouldn't be added into it.

B). Oh ! Yes ! I didn't look at it that way at first, but

I can see how that works. 'B' is good.

C). and D). Yes. This was my description above.

So 'A' is the method that's wrong.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 08:21 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 08:21 AM

Lengths of corresponding sides of similar polygons are in proportion.

That means that 2 is to 3 as 7 is to x where x is the length of the side of the other

triangle.

2/3= 7/x

2x = 21

x = 21/2 = 10 1/2

Answer: b) 10 1/2

That means that 2 is to 3 as 7 is to x where x is the length of the side of the other

triangle.

2/3= 7/x

2x = 21

x = 21/2 = 10 1/2

Answer: b) 10 1/2

ANSWERED AT 14/12/2019 - 08:09 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 08:09 AM

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:36 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:36 AM

Water= 2

Orange juice= 5

Cranberry Juice= 3

Since the cranberry juice is 24 ounces, and 3 ounces in the other ratio, we know that 3*8=24, so we would multiply all of the others by 8.

Cranberry juice: 3*8=24

Orange juice: 5*8= 40

Water: 2*8=16

**So our ratio would be 16:40:24**

Orange juice= 5

Cranberry Juice= 3

Since the cranberry juice is 24 ounces, and 3 ounces in the other ratio, we know that 3*8=24, so we would multiply all of the others by 8.

Cranberry juice: 3*8=24

Orange juice: 5*8= 40

Water: 2*8=16

ANSWERED AT 14/12/2019 - 07:24 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 07:24 AM

The answer is "b. As I walked into the dark, dank basement, the hairs on the back of my neck stood straight up" because it gives you the look and the feel and the chill that figurative language should do.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:28 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:28 AM

Your answer is True! :) Reason: preimage is the original figure in transformation and preimage is the original figure in transformation.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 05:07 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 05:07 AM

**Answer:**

The statement is true is CF Perpendicular AE .

Option (d) is correct.

**Step-by-step explanation:**

As given

∠AFC = ∠EFC

Let us assume that the measure of ∠AFC be x.

Thus

∠AFC = ∠EFC = x

As

∠AFC + ∠EFC = 180° (By Linear pair property)

x + x = 180°

2x = 180°

x = 90°

Thus

∠AFC = ∠EFC = 90°

Therefore CF is perpendicular to AE .

Option (d) is correct.

ANSWERED AT 14/12/2019 - 04:55 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 04:55 AM

0.521 rounded to one significant figure is 0.5

ANSWERED AT 14/12/2019 - 04:10 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 04:10 AM

There
are 33 students in the Chess Clubs. There are 5 more boys than girls in the
club.

Now, the equation will be like this

girls = x

boys = x + 5

x + 5x = 33

let’s solve for X

=> x + (x + 5) = 33

=> 2x + 5 = 33

=> 2x = 33 - 5

=> 2x /2 = 28 / 2

=> x = 14

Thus the number are:

girls = 14

boys = 14 + 5 = 19

=> 19 + 14 = 33

Now, the equation will be like this

girls = x

boys = x + 5

x + 5x = 33

let’s solve for X

=> x + (x + 5) = 33

=> 2x + 5 = 33

=> 2x = 33 - 5

=> 2x /2 = 28 / 2

=> x = 14

Thus the number are:

girls = 14

boys = 14 + 5 = 19

=> 19 + 14 = 33

ANSWERED AT 14/12/2019 - 02:31 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 02:31 AM

**Answer: a. 12.66 cm**

**Step-by-step explanation:**

**Given value:** 12.655 cm

Here in the given value there area five significant figures.

If we need to round the value to four significant figures then we need to round the given value to the nearest hundredth.

Since, the last digit (hundredth and thousandth place) is 55 which is nearest to 60.

**Then the the required answer after round off to the nearest hundredth will be :-**

ANSWERED AT 14/12/2019 - 01:24 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 01:24 AM

(3ft-1ft)x = 10ft

2x = 10

2x / 2 = 10/2

x = 5 days.

11= d5

10=

9= d4

8=

7= d3

6=

5= d2

4=

3= d1

2=

1=

0= d1

ANSWERED AT 14/12/2019 - 12:37 AM

QUESTION POSTED AT 14/12/2019 - 12:37 AM

In multiplying numbers with decimal points, you have to do the following.

1) remove the decimals and consider the number as a whole number

from 3.25 to 325.

2) Consider the 100 in the equation. We know that whatever number is multiplied by 0 is always 0. So, we only consider 1.

3 2 5

1 0 0

------------------

3 2 5 0 0

In big numbers we always start multiplying the number from the right side, which is 5. Since, the multiplicand is 1. Whatever number multiplied by 1 is always equal to that number.

325 * 1 = 325; add the two 0s attached to 1. = From 325 to 32500.

Now, 32500 is the product when we multiply 325 by 100. But, remember 325 is not really a whole number, it has decimals.

3.25 == count the number of places after the decimal. in this case, there are two places.

In the product 32500 == count the number of places from the last digit to know the placement of the decimals. There must be 2 places after the decimal.

FROM 32500 TO 325.00 = Since we can disregard the 00 after the decimal numbers.

ANSWERED AT 13/12/2019 - 09:32 PM

QUESTION POSTED AT 13/12/2019 - 09:32 PM