# Voluntary deductions include ____. federal tax withholdings state tax withholdings health insurance premiums Social Security withholdings

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:17 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 04:17 PM

**Answer: Health insurance premiums
**

**Explanation:**

Voluntary deductions are referred to as or known as the amount which an individual has elected in order to have it subtracted from his/her gross pay. Some of the examples are healthcare, group life insurance and other deductions etc. In addition, the voluntary deductions are deducted from an individual’s gross pay as form of tax deferred deduction or pre-tax deduction.

Draw a TRIANGLE.

/ |

/ |

9 / |

/ |

/ | √65

/ |

/ |

/ θ |

-----------------

4

P.S. I used Pythagorean Theorem for remaining side.

cos θ = 4/9

sin θ = √65/9

tan θ = √65/4

csc θ = 9/√65

sec θ = 9/4

cot θ = 4/√65

/ |

/ |

9 / |

/ |

/ | √65

/ |

/ |

/ θ |

-----------------

4

P.S. I used Pythagorean Theorem for remaining side.

cos θ = 4/9

sin θ = √65/9

tan θ = √65/4

csc θ = 9/√65

sec θ = 9/4

cot θ = 4/√65

ANSWERED AT 28/02/2020 - 07:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 07:02 AM

8x6=48, 1x48, 2x24=48, 3x16=48, 4x12, and 6x8

I hope this helps!!!

I hope this helps!!!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:48 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:48 AM

$31 per lawn? This one is kind of confusing but if he charges 31 per lawn, that means 31 x 6 equals 186 which is the remaining balance that he needs.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:14 AM

A square would be your answer

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:05 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:05 AM

1) Exact form: 141/16

Decimal form: 8.8125

Mixed Number form: 8 13/16

2) $3.4575

Decimal form: 8.8125

Mixed Number form: 8 13/16

2) $3.4575

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

(417.25-32)*150/100)+32=609.88

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:48 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:48 AM

Since A is on the y-axis, 6 is the y-intercept.

m = Δy ÷ Δx

m = (0 + 6) ÷ (6 + 12)

m = 6 ÷ 18

m =

y = x + 6

m = Δy ÷ Δx

m = (0 + 6) ÷ (6 + 12)

m = 6 ÷ 18

m =

y = x + 6

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:46 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:46 AM

325=2150(1-0.40)^t

Solve for t

325/2150=(1-0.40)^t

Log(325/2150)=t*log(1-0.40)

t=log(325÷2,150)÷log(1−0.40)

t=3.69=4 years

Solve for t

325/2150=(1-0.40)^t

Log(325/2150)=t*log(1-0.40)

t=log(325÷2,150)÷log(1−0.40)

t=3.69=4 years

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:43 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:43 AM

First we can subtract the sales tax so we are just working with what's left: $17 - $0.92 = $16.08. Then we multiply the price of the sandwiches by 2 for the number Corey bought: 5.25 x 2 = $10.50. Then subtract that amount from what you have left: $16.08 - 10.50 = 5.58. Then, take that amount and divide it by three drinks: $5.58 / 3(drinks) = $1.86 per drink. I don't see the table so I hope this answers the question well enough!:)

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:42 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:42 AM

I'm deductive reasoning, you start from a (Given) set of rules and conditions to determine what must be true.The answer is -> Given.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:41 AM

There are 5 girls and 25 peices of candy. However, she can only give each girl 5 peices of candy (25÷5=5). She needs 10 more pieces of candy to give each girl and herself 7 pieces.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:39 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:39 AM

Square of 16= 4 ,and 36=6, then the answer is x4y6

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:21 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:21 AM

The answer to your question is **A. **because your tax would be 25% of your taxable income. I'm in personal finance and i just had a question like this the other day.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:04 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:04 AM

**Answer:**

166.66

**Step-by-step explanation:**

**Given :**

Aiden has $15.00 on his copy card.

Each time he uses the card to make a photocopy, $0.06 is deducted from his card.

Aiden wants to be sure that there will be at least $5.00 left on his card when he is finished.

**To find : **

What is the maximum number of copies Aiden can make?

**Solution :**

** The inequality below relates x, the number of copies he can make, with his copy card balance.**

**Hence the maximum number of copies Aiden can make is 166.66**

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:56 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:56 AM

Product property of square roots:

For all positive real numbers a and b, the square root of the product is the same as the product of the square roots:

√a * √b = √ab

example:

√3 * √2 = √(3 * 2) = √6

Quotient property of square roots:

For all positive real numbers a and b, b ≠ 0: the square root of the quotient is the same as the quotient of the square roots:

√a / √b = √a/b

example:

√5 / √3 = √5/3

For all positive real numbers a and b, the square root of the product is the same as the product of the square roots:

√a * √b = √ab

example:

√3 * √2 = √(3 * 2) = √6

Quotient property of square roots:

For all positive real numbers a and b, b ≠ 0: the square root of the quotient is the same as the quotient of the square roots:

√a / √b = √a/b

example:

√5 / √3 = √5/3

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:55 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:55 AM

It gonna equal a diffrene number if u mutiply the number by 5 or you can divide it.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:43 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:43 AM

3,785.90×0.22

=832.898

3,785.90−832.898

=2,953.002

2,953.002×0.10

=295.3002 Money set aside each month

2,500÷295.3002

=8 months

=832.898

3,785.90−832.898

=2,953.002

2,953.002×0.10

=295.3002 Money set aside each month

2,500÷295.3002

=8 months

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:26 AM

d. $250,000....................................

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:25 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:25 AM

Here, On Approximation, Just consider $102 as $100

Then, 6% of 100 would be: $6

**In short, Your Answer would be: Option A**

Hope this helps!

Then, 6% of 100 would be: $6

Hope this helps!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:14 AM

Ok so there are 1000 meters in a kilogram right so

9000 meters= 9 kilograms

9000 meters= 9 kilograms

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:14 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:14 AM

**Answer: The insurance company would pay total $40,000 to her for her injury.**

**Step-by-step explanation:**

Since we have given that

Jim Taylor is insured for bodily injury in the amount of 100/300.

It means The policy will cover up to $100,000 of bodily injury sustained by each person injured in an accident whereas the policy will cover up to total of $300,000 for bodily injury per accident.

According to question, He is at fault in an accident in which Marilee Medley is injured.

Amount of her medical expense = $40,000

**Hence, The insurance company would pay total $40,000 to her for her injury.**

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:13 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:13 AM

Is. = %

Of. 100

Is the form I use for ratios

X. = 77

1634.89. 100

It's 77% because that's the precentage you would have left over from getting taxed.

Cross multiply

100x= 125886.53

Divide both sides by 100

X= 1258.8653

So your take home pay would be $1258.87

Of. 100

Is the form I use for ratios

X. = 77

1634.89. 100

It's 77% because that's the precentage you would have left over from getting taxed.

Cross multiply

100x= 125886.53

Divide both sides by 100

X= 1258.8653

So your take home pay would be $1258.87

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

All you do is divide $119.89.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

1.

Your Final Answer would be: 138

2.)

Final Answer would be: 280

3.)

Your Final Answer would be: 65

4.)

Your Final Answer would be: 80

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:54 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:54 AM

1.) 154

2.) 200

3.) 90

2.) 200

3.) 90

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

Number of Total Subscribers = 595

In Figure 1, Red boxes represent "regular subscribers" which is 8 in number whereas Blue boxes represent "premium subscribers".

1 box contains = 595/17 = 35 subscribers.

Regular subscribers = 35 * 8 = 280

**In short, Your Final Answer would be: 280**

B.) Total Number of Songs = 91

Red boxes represent number of songs, he liked i.e., 5

Blue represents, he dislikes, i.e., 2

Number of songs in each box = 91/7 = 13

Now, The number of songs, he liked: 13 * 5 = 65

**In short, Your Answer would be: 65 songs**

C.) Total people = 180

Red represents the box of males, which is 4

Blue for females.

Number of people for each box = 180/9 = 20

So, Number of males = 20 * 4 = 80

**In short, Your Answer would be: 80 males**

Hope this helps!

In Figure 1, Red boxes represent "regular subscribers" which is 8 in number whereas Blue boxes represent "premium subscribers".

1 box contains = 595/17 = 35 subscribers.

Regular subscribers = 35 * 8 = 280

B.) Total Number of Songs = 91

Red boxes represent number of songs, he liked i.e., 5

Blue represents, he dislikes, i.e., 2

Number of songs in each box = 91/7 = 13

Now, The number of songs, he liked: 13 * 5 = 65

C.) Total people = 180

Red represents the box of males, which is 4

Blue for females.

Number of people for each box = 180/9 = 20

So, Number of males = 20 * 4 = 80

Hope this helps!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

The following expression can be written from the data

588-500/8=x

88/8=x

11=x

Phillip can buy 11 cans of soda exactly to meet his budget. To stay under his budget he would need to buy less than that so the number line would look like this.

x<11

588-500/8=x

88/8=x

11=x

Phillip can buy 11 cans of soda exactly to meet his budget. To stay under his budget he would need to buy less than that so the number line would look like this.

x<11

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:22 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:22 AM

**Answer:The answer is D. $3.50**

**Step-by-step explanation: did the test (:**

ANSWERED AT 27/02/2020 - 03:39 PM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 03:39 PM

**Answer:**

$337.05

**Step-by-step explanation:**

450 x (1- 0.3)= $315

$315 x (1+0.07)= $337.05

ANSWERED AT 27/02/2020 - 01:20 PM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 01:20 PM