# What is the benchmark of 6.17 and 3.5

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 03:43 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 03:43 PM

If you have to multiply the answer is 6.17 x 3.5=21.595

You need to do 35/100 = x/62 and find x which is... you do cross multiplication 100x/100 =2170/62 and the answer is 35. (slashes=fraction signs btw)

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:59 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:59 AM

Do 35(pi)(4) there is your answer!!!!!!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:57 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:57 AM

What this question I did not get

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:52 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:52 AM

Is/of = percent/100

35/x= 70/100

Cross multiply

70x = 35(100)

70x = 3500

Divide both sides by 70

x = 50

35/x= 70/100

Cross multiply

70x = 35(100)

70x = 3500

Divide both sides by 70

x = 50

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:35 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:35 AM

**Answer: 30%. I go to K12 and just take the test and got it right.**

ANSWERED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 06:15 AM

**Answer:**

**Option (a) is correct.**

**The complete factors of the given polynomial is **

**Step-by-step explanation:**

Given: A Polynomial

We have to find the factors of the given polynomial and choose the correct from the given options.

Consider the given polynomial

We will solve using grouping of terms,

Taking common from first two terms and 14 common from last two terms, we have,

Now, Taking (x + 5) common, we have,

**Thus, The complete factors of the given polynomial is **

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:57 AM

What this question is asking is basically 1/5 of 35, so to solve this problem, you would do 1/5 times 35, which equals 7.

Alice has 7 miniature cars.

Alice has 7 miniature cars.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:28 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:28 AM

Dexter was was wrong because 20 -24+ 4

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:25 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:25 AM

I think it is** 28**

hope it helped

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:23 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:23 AM

10 x 65 = 650

5 x 35 = 175

650 + 175 = 825

825/15= 55

The answer is 55 minutes a day

5 x 35 = 175

650 + 175 = 825

825/15= 55

The answer is 55 minutes a day

ANSWERED AT 28/02/2020 - 05:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 05:02 AM

35542=p(1-0.22)^4

P=35,542÷(1−0.22)^(4)

P=96,020

P=35,542÷(1−0.22)^(4)

P=96,020

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:40 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:40 AM

The answer is the number 7

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:24 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:24 AM

All you do is divide $119.89.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:11 AM

**Answer:**

B. P(weight is 120 lb.|consumes 2,000−2,500 calories) ≠ P(weight is 120 lb.)

**Step-by-step explanation:**

The probability that a person consumes between 1000 and 1500 calories given that the person weighs 165 is found by first finding the number of people weighing 165 that consume between 1000 and 1500 calories. There are 15 people in that category. The probability will be out of the total number of people that weigh 165; this is 117. This makes the probability 15/117 = 0.128.

The probability that someone consumes between 1000 and 1500 calories is given by first finding the number of people that consume that many calories. This number is 140. The probability will be out of the total number of people; this is 500. This makes the probability 140/500 = 0.28.

Since these are not the same, A is not true.

The probability that someone weighs 120 given that they consume between 2000 and 2500 calories is found by first finding the number of people weighing 120 that consume between 2000 and 2500 calories. There are 10 people in that category. The probability will be out of the total number of people that consume between 2000 and 2500 calories; this is 110. This makes the probability 10/110 = 0.09.

The probability that someone weighs 120 pounds is given by first finding the number of people that weigh 120 pounds. This is 180. The probability will be out of the total number of people; this is 500. This makes the probability 180/500 = 0.36.

Since these are not the same, B is true.

The probability that someone weighs 165 given that they consume between 1000 and 2000 calories is found by first finding the number of people weighing 165 that consume between 1000 and 2000 calories. There are 15+27 = 42 people in that category. The probability will be out of the total number of people that consume between 1000 and 2000 calories; this is 140+250 = 390. This makes the probability 42/390 = 0.108.

The probability that someone weighs 165 pounds is given by first finding the number of people that weigh 165 pounds. This is 117. The probability will be out of the total number of people; this is 500. This makes the probability 117/500 = 0.234.

Since these are not the same, C is not true.

The probability that someone weighs 145 given that they consume between 1000 and 2000 calories is found by first finding the number of people weighing 145 that consume between 1000 and 2000 calories. There are 35+143 = 178 people in that category. The probability will be out of the total number of people that consume between 1000 and 2000 calories; this is 140+250 = 390. This makes the probability 178/390 = 0.456.

The probability that someone consumes between 1000 and 2000 calories is given by first finding the number of people that consume between 1000 and 2000 calories. This is 140+250 = 390. The probability will be out of the total number of people; this is 500. This makes the probability 390/500 = 0.78.

Since these are not the same, D is not true.

ANSWERED AT 28/02/2020 - 04:06 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 04:06 AM

= -9x-12=35-x

Put like terms together:

= -9x + x = 35 + 12

= -8x = 47

= x = -47/8

= x = -5.875

**In short, Your Answer would be: -5.875**

Hope this helps!

Put like terms together:

= -9x + x = 35 + 12

= -8x = 47

= x = -47/8

= x = -5.875

Hope this helps!

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:53 AM

**Answer:**

The median number of shoes for the girls is greater than the median number of shoes for the boys.

**Step-by-step explanation:**

Jeffrey surveys the 13 girls and 13 boys in his class to find out how many pairs of shoes they have in their closets

Girls Data :10, 12, 9 , 15, 25,8, 6,14, 18 , 11 , 9 , 13 , 15

Arrange the data in the ascending order :

6,8,9,9,10,11,12,13,14,15,15,18,25

No. of observations n = 13(odd)

So, Median =

=

=

=

=

Thus the median of the girls data is 12.

Now to find

Consider the set of values right to the median .

13,14,15,15,18,25

Now find the median of this data

No. of observations n = 6(even)

Median =

So, Median =

Median =

Median =

Median =

Mean =

Mean =

Mean =

**So, for girls is 15 and median is 12 and mean is 12.6.**

Boys data : 8,6,4,5,10,15,7,8,12,11,9,5,4

Arrange the data in the ascending order :

4,4,5,5,6,7,8,8,9,10,11,12,15

No. of observations n = 13(odd)

So, Median =

=

=

=

=

Thus the median of the boys data is 8

Now to find

Consider the set of values right to the median .

8,9,10,11,12,15

Now find the median of this data

No. of observations n = 6(even)

Median =

So, Median =

Median =

Median =

Median =

Mean =

Mean =

Mean =

**So, for boys is 10.3 and median is 8 and mean is 8**

Since we can see that the value of , mean and median opf girls is greater than boys.

**So, Option C is correct.**

**The median number of shoes for the girls is greater than the median number of shoes for the boys. **

ANSWERED AT 28/02/2020 - 03:48 AM

QUESTION POSTED AT 28/02/2020 - 03:48 AM

Your percentile rank would be '75%'.

ANSWERED AT 27/02/2020 - 04:58 PM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 04:58 PM

What i got was 17 but it may not be right.

ANSWERED AT 27/02/2020 - 03:01 PM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 03:01 PM

B 60 if you divide three by five you get 0.6 then you multiply that's by 100

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:36 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:36 AM

A because .10 is the cost per mile, which you need to multiply how many miles =m. So the answer is 35+.10m

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:22 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:22 AM

The area of the square pyramid is 3524.47

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

The answer is 0.6*35 or 21 members must be present.

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

I think 21 members have to be present for a vote

ANSWERED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 11:13 AM

The answer would be c i hope this helps

ANSWERED AT 27/02/2020 - 10:39 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 10:39 AM

1) This is visible in last part of the question,

When daughter = 24

& Mom = 48

Then, 24 * 2 = 48

2) Peter = 35

Son = 10

35-x = 6(10-x)

35-x = 60-6x

6x - x = 60 - 35

5x = 25

x = 25/5

x = 5

**So, 5 years ago is the answer.**

Hope this helps!

When daughter = 24

& Mom = 48

Then, 24 * 2 = 48

2) Peter = 35

Son = 10

35-x = 6(10-x)

35-x = 60-6x

6x - x = 60 - 35

5x = 25

x = 25/5

x = 5

Hope this helps!

ANSWERED AT 27/02/2020 - 10:04 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 10:04 AM

140 divided by 35, 4 fall per second.

ANSWERED AT 27/02/2020 - 09:57 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 09:57 AM

**Answer:**

**Step-by-step explanation : You add up all the numbers and get 150 then divide it by 6 because that is how you find the mean 150/6 = 25. Then take out the outliers they stick out and are different from the rest 15 and 35. Next add them up 23 24 26 27 you get 100 divide that by 4 =25 same.**

ANSWERED AT 27/02/2020 - 09:37 AM

QUESTION POSTED AT 27/02/2020 - 09:37 AM

Maybe try dividing $35,000 with 25 cents, and you'll get the number of miles...

ANSWERED AT 26/02/2020 - 11:35 PM

QUESTION POSTED AT 26/02/2020 - 11:35 PM

Hello! Your answer is B) 105.

Our problem tells us that we have 70 and we have to increase it by 35. This means we have to add 35 to 70 for it to increase. This would look like this:

70+35=?

Using mental math or a calculator it is verified that 70+35=105.

We can also eliminate the other answer choices since they have a .5 at the end of them, and since neither 70 or 35 in our equation have numbers in the decimal place, the answer won't either, so that way we can be sure the other answers are wrong!

Please consider giving the brainliest answer and a thanks to the answers you find most helpful! :) Edit: Asker meant to ask about what a 35% increase would be to 70. Turn the percentage into .35 and multiply by 70. This is 24.5, now add to the original 70 and the answer is 94.5!

Our problem tells us that we have 70 and we have to increase it by 35. This means we have to add 35 to 70 for it to increase. This would look like this:

70+35=?

Using mental math or a calculator it is verified that 70+35=105.

We can also eliminate the other answer choices since they have a .5 at the end of them, and since neither 70 or 35 in our equation have numbers in the decimal place, the answer won't either, so that way we can be sure the other answers are wrong!

Please consider giving the brainliest answer and a thanks to the answers you find most helpful! :) Edit: Asker meant to ask about what a 35% increase would be to 70. Turn the percentage into .35 and multiply by 70. This is 24.5, now add to the original 70 and the answer is 94.5!

ANSWERED AT 26/02/2020 - 10:41 PM

QUESTION POSTED AT 26/02/2020 - 10:41 PM

Let's first come up with an equation that we can use to solve this problem.

Total Cupcakes= Cupcakes in each tin • the number of tins.

We are given the total number, and we want to find the number of tins and number in each tin now. So our equation looks like this.

56= cupcakes per tin • # of tins.

If we know that in 5 tins there are 35 cupcakes, and each tin has the same number we can divide 35 by 5 to find out there are 7 cupcakes in each tin. Now we have more info for our equation.

56 = 7 • # of tins.

We can divide the total number by the number in each tin, 56/7= 8.

Your answer is 8 tins.

Please consider giving brainliest answer and a thanks to the answers you find most helpful! :)

Total Cupcakes= Cupcakes in each tin • the number of tins.

We are given the total number, and we want to find the number of tins and number in each tin now. So our equation looks like this.

56= cupcakes per tin • # of tins.

If we know that in 5 tins there are 35 cupcakes, and each tin has the same number we can divide 35 by 5 to find out there are 7 cupcakes in each tin. Now we have more info for our equation.

56 = 7 • # of tins.

We can divide the total number by the number in each tin, 56/7= 8.

Your answer is 8 tins.

Please consider giving brainliest answer and a thanks to the answers you find most helpful! :)

ANSWERED AT 26/02/2020 - 10:34 PM

QUESTION POSTED AT 26/02/2020 - 10:34 PM