# What is the equivalent fraction of 13/15 PLEASE show WORK

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 05:53 PM

QUESTION POSTED AT 14/02/2020 - 05:53 PM

60 x 13 = 780

780 divided by 15 = 52

so therefore 52/60 = 13/15

780 divided by 15 = 52

so therefore 52/60 = 13/15

88 is grater than or equal to77

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

The answer is D. The bus picked up people, and the graph is saying it dropped people off.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

(w-6)(w+2) is our new denominator.

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

3/4 Hoped it helped!

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:17 PM

I think 120 feet maybe??

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:15 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:15 PM

**Answer:**

14.58 miles.

**Step-by-step explanation:**

Matthew is training to participate in a half marathon.

The distance covered by Matthew on the first day is 12.5 miles.

The distance covered by Matthew on the second day is 13.5 miles.

The distance increased on the second day is, mile.

The percentage will be,

Hence, each day he runs 8% more. So the distance covered by him on day 3 will be,

miles

ANSWERED AT 22/02/2020 - 11:05 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 11:05 PM

Its dimensions are 4 and 9, or you might say this is a 4 by 9 array. We always mention the rows first and then the columns. The multiplication sentence is

4 × 9 = 36

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

4 × 9 = 36

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

○○○○○○○○○

ANSWERED AT 22/02/2020 - 10:49 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 10:49 PM

They are good except 10

ANSWERED AT 22/02/2020 - 09:27 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 09:27 PM

8/9<2/3 + y

8<9(2/3 +y)

8<6+9y

-9y<6-8

-9y<-2

final answer: y>2/9

8<9(2/3 +y)

8<6+9y

-9y<6-8

-9y<-2

final answer: y>2/9

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:08 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:08 PM

5.32 = 5 8/25

because

5.32 = 5.32/1

5.32/1 x 100/100 = 532/100

532 (divided by 4)/ 100 (divided by 4) = 133/25

simplified 5 8/25

5.32 = 5 8/25

because

5.32 = 5.32/1

5.32/1 x 100/100 = 532/100

532 (divided by 4)/ 100 (divided by 4) = 133/25

simplified 5 8/25

5.32 = 5 8/25

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:07 PM

1 month: $3. Second: 3+3(2)=9. Third: 9+6(2)=21. Fourth: 21+12(2)=65. Fifth: 65+24(2)=113. In 5 months he would have saved $113 since he only needs $90 the answer is 5 :)

ANSWERED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 07:05 PM

**Answer:**

Given the statement: One pound of grapes costs $1.55.

Let x be be the cost of 3.5 pounds of grapes.

**Equivalent ratios** states that the two ratios that express the same relationship between numbers.

**Therefore, by equivalent ratio:**

then, we have;

Cross multiply the above equation; we hve

x = 5.425

**therefore, the cost of 3.5 pounds of grapes is, $5.425**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:57 PM

Here y=1/2 x=pi/3=60°

y=cosx

1/2=cos60° and cos60°=1/2

so LHS=RHS

so that point is on curve y=cosx

y=cosx

1/2=cos60° and cos60°=1/2

so LHS=RHS

so that point is on curve y=cosx

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:53 PM

Can u break the main part down

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:43 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:43 PM

It is A) 1/8

Hope this helps

Hope this helps

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:41 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:41 PM

THE ANSWER FOR YOUR QUESTION IS WHICH PAIR OF MEASURMENT IS NOT EQUIVALENT

THE CORRECT ANSWER IS D) 3 MILES, 15,480 FEET

BECAUSE 1 MILE =528O FEET

3 MILE =3*5280 = 15,840

1 YARD=3 FEET

8 YARD= 8*3= 24 FEET

1 FOOT = 12 INCHES

10 FEET=12*10=120

SO D IS NOT EQUIVALENT

HOPE THIS HELPS

THE CORRECT ANSWER IS D) 3 MILES, 15,480 FEET

BECAUSE 1 MILE =528O FEET

3 MILE =3*5280 = 15,840

1 YARD=3 FEET

8 YARD= 8*3= 24 FEET

1 FOOT = 12 INCHES

10 FEET=12*10=120

SO D IS NOT EQUIVALENT

HOPE THIS HELPS

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:28 PM

-9 would be the slope of the equation

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:19 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:19 PM

**Answer:**

24+4n≥60 so n≥9

**Step-by-step explanation:**

because 60-24 is 36 then 36 divided by 4 is 9 which mean she needs to work grader or equal to 9 hours

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:17 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:17 PM

**Answer: 3 students**

**Step-by-step explanation:**

**Given: **The two-way table shows the number of students in a school who have rabbits and/or birds as pets.

From the given table , we can see that

The total number of students have rabbits = 43

The total number of students have birds = 40

Clearly, 43>40

Difference = 43-40=3

**Hence, there are 3 students more students have rabbits than birds.**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:15 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:15 PM

A) 4 x 25 because 25x 4 equals 100 and so does 4 x 25

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:10 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:10 PM

1 whole is equivalent to 8/8

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:10 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:10 PM

**Answer: The answer is polygons ABCDE and PQRST cannot be mapped.**

**Step-by-step explanation: **We are given a figure with five different polygons. We are to select two polygons that cannot be mapped to each other by similarity transformations.

**Two polygons are said to be similar of their corresponding sides are proportional.**

In polygons ABCDE and PQRST, we have

AB = 10 units, BC = 8 units, CD = 6 units, PQ = 6 units, QR = 5 units and PT = 3 units.

**We have**

**Therefore, the ratio of the corresponding sides are not proportional/. Hence the two polygons cannot be similar.**

**Thus, polygons ABCDE and PQRST cannot be mapped to each other by similarity transformations.**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:07 PM

**Answer: WX**

**Step-by-step explanation:**

Given: In ΔSTU and ΔVWX

side ST = 5, side US = 8, side VW = 5, and side XV = 8.

Thus side ST=side VW=5 [first two letter of the name]

and side US=side XV=8 [last and first letter of the name]

To prove ΔSTU ≅ ΔVWX by SSS congruency postulate, we have two pairs of equal sides.

The third pair must be TU=WX [last two letters of the name]

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:07 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:07 PM

Answer:A 5-pound bag of apples costs $3.50. Use this rate to complete the table to identify equivalent ratios, then answer the questions.

Pounds

1

5

10

15

Cost ($)

0.70

3.50

7

100.5 because you have to multiply

0.70*5=3.50

0.70*10=7

so now multiply 0.70*15=10.5

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:03 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:03 PM

7x+21+2x-3

you sum the like terms together

7x+2x + 21-3

9x+18

the answer is 9x+18

Hope this helps

you sum the like terms together

7x+2x + 21-3

9x+18

the answer is 9x+18

Hope this helps

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:01 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:01 PM

We can get the angle with

tan a= opposite side / adjacent side = 35ft/ 50ft=0.7, so a = arctan(0.7)=35°

look at the image

tan a= opposite side / adjacent side = 35ft/ 50ft=0.7, so a = arctan(0.7)=35°

look at the image

ANSWERED AT 22/02/2020 - 06:01 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 06:01 PM

**Answer: Second option is correct.**

**Step-by-step explanation:**

Since we have given that

Subtract from

So, we will simplify it using subtraction:

**Hence, Second option is correct.**

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:59 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:59 PM

The distributive property looks like this: a(b+c) = ab + bc

We're going to apply this property in reverse.

We're starting with something like this ab + bc,

two terms which share stuff in common.

And we're going to factor out the common stuff.

32 and 24 are both divisible by 8.

Rewrite 32 and 24 as 8 times something.

32*k + 24 = 8*4*k + 8*3

And now factor an 8 out of each term,

8(4*k + 3)

Hope that makes sense! :)

We're going to apply this property in reverse.

We're starting with something like this ab + bc,

two terms which share stuff in common.

And we're going to factor out the common stuff.

32 and 24 are both divisible by 8.

Rewrite 32 and 24 as 8 times something.

32*k + 24 = 8*4*k + 8*3

And now factor an 8 out of each term,

8(4*k + 3)

Hope that makes sense! :)

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:58 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:58 PM

This all has to do with place value...

0.37....the last number (7) is in the hundredths place....so remove the decimal and put it over 100......the fraction would be 37/100...and the denominator is 100

and IF it would have been 0.037....the 7 would be in the thousandths place and u would put it over 1000.....so it would be 37/1000.

Understand ?

0.37....the last number (7) is in the hundredths place....so remove the decimal and put it over 100......the fraction would be 37/100...and the denominator is 100

and IF it would have been 0.037....the 7 would be in the thousandths place and u would put it over 1000.....so it would be 37/1000.

Understand ?

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:58 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:58 PM

A. 2 shirts, $ 20 each....each on sale for 50% off....so ur paying $ 20 for 2 shirts

B. 2 shirts, $ 20 each....$ 10 off.....so ur paying $ 30 for 2 shirts

C. $ 20 shirt...second shirt 0.25(20) = $ 5...so ur paying $ 25 for 2 shirts

D. 2 shirts...$ 20 each....30% discount = 0.70(20) = $ 14, 20% discount =

0.80(20) = $ 16...so ur paying (16 + 14) = $ 30 for 2 shirts

So the purchase with most financial responsibility is A

B. 2 shirts, $ 20 each....$ 10 off.....so ur paying $ 30 for 2 shirts

C. $ 20 shirt...second shirt 0.25(20) = $ 5...so ur paying $ 25 for 2 shirts

D. 2 shirts...$ 20 each....30% discount = 0.70(20) = $ 14, 20% discount =

0.80(20) = $ 16...so ur paying (16 + 14) = $ 30 for 2 shirts

So the purchase with most financial responsibility is A

ANSWERED AT 22/02/2020 - 05:56 PM

QUESTION POSTED AT 22/02/2020 - 05:56 PM