# What is the sum of the geometric series 20 + 21 + 22 + 23 + 23 + 24 + … + 29? a. 1,023 b. 511 c. 2,407 d. 1,012

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:21 AM

QUESTION POSTED AT 03/12/2019 - 04:21 AM

Since the geometric series is not long we can pair up the number

20 + 29 = 49

21 + 28 = 49

22 + 27 = 49

23 + 26 = 49

24 + 25 = 49

Since we made 5 pairs of 49, the answer is 245. (49 x 5)

20 + 29 = 49

21 + 28 = 49

22 + 27 = 49

23 + 26 = 49

24 + 25 = 49

Since we made 5 pairs of 49, the answer is 245. (49 x 5)

240-31=209 is the answer i belive

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:12 AM

Then answer to your problem is (7,-1) aka the point of intersection.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:10 AM

40% because 24 nonfiction books divided by 60 books in total equals 0.4 which is equal to 40%

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:05 AM

Ratio is not equivalent because 3 dollars times 3 is 9

6 times 3 is 18

18 IS NOT equal too 24

6 times 3 is 18

18 IS NOT equal too 24

ANSWERED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 05:00 AM

The answer is 11 x 2 = 22.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

Knowing 1+7 helps you find the sum of 7+1 because 1+7 and 7+1 is communitive property of addition. Also because 1+7 is the same answer as 7+1.

Ex:

1+7=8

And

7+1=8

its the same result.

Ex:

1+7=8

And

7+1=8

its the same result.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:58 AM

I got the answer is 2%. i hope that's the answere

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:57 AM

23 and 29 are both prime numbers so the only common factor they would have would be **1**.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:55 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:55 AM

1. To do this, you want to divide 1560 by 24. This gives you 65. The bottle fills 65 bottles per hour.

2. To do this divide 4290 by 78. The result is 55. It would take the groundskeeper 55 hours to drain the pond.

3. They are similar because you break up pieces of the number and then you combine them.

2. To do this divide 4290 by 78. The result is 55. It would take the groundskeeper 55 hours to drain the pond.

3. They are similar because you break up pieces of the number and then you combine them.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:53 AM

If you want to take 20% off $9, you must find 80% of $9. As 100% - 20% = 80%.

80% turns out to be 4/5, 8/10 or 0.8.

8/10 x 9

= 72/10

= 7.2

----------

Answer:

**$7.20**

80% turns out to be 4/5, 8/10 or 0.8.

8/10 x 9

= 72/10

= 7.2

----------

Answer:

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:50 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:50 AM

The answer is 133 so why u just add 138 with 20 and then u will subtract 15.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:49 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:49 AM

20:30 and when you simplify it you get 2:3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:33 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:33 AM

**Answer:**

Do I time 45 times 55

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:30 AM

-3 + -4 = -7

add the numbers and keep the common sign.

-3 * -4 = 12

since the factors are both negative, the product is positive, when multiplying and/or dividing.

add the numbers and keep the common sign.

-3 * -4 = 12

since the factors are both negative, the product is positive, when multiplying and/or dividing.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:26 AM

Um not to be rude or anything but wouldn't the ratio be 12:20.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:25 AM

Stephens family had a reunion last weekend.

If there were 24 family members and 8 apple pies cut into 6 slices,

what answer choice represents the fraction of one apple pie

that each family member received?

Each family member received 1/4 of an apple pie.

If there were 24 family members and 8 apple pies cut into 6 slices,

what answer choice represents the fraction of one apple pie

that each family member received?

Each family member received 1/4 of an apple pie.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 04:00 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 04:00 AM

The original number is 72

(18+x)/6 = 1+14

1/6x + 3 = 1 + 14 (Distribute)

1/6x + 3 = (1+14) (Combine Like Terms)

1/6x + 3 = 15

- 3 = -3 (Subtract 3 From Both Sides)

1/6x = 12

(1/6x)*6 = 12 * 6 (Multiply Both Sides By 6)

x = 72

(18+x)/6 = 1+14

1/6x + 3 = 1 + 14 (Distribute)

1/6x + 3 = (1+14) (Combine Like Terms)

1/6x + 3 = 15

- 3 = -3 (Subtract 3 From Both Sides)

1/6x = 12

(1/6x)*6 = 12 * 6 (Multiply Both Sides By 6)

x = 72

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:58 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:58 AM

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 03:54 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 03:54 AM

15 = 0.23x

x = 65.2

therefore 15 is 23% of 65.2

x = 65.2

therefore 15 is 23% of 65.2

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:43 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:43 AM

A. 24 + X

B. 24 + X = 36

C. 36 - 24 = X

B. 24 + X = 36

C. 36 - 24 = X

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:41 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:41 AM

To answer this question I tried to find a common multiple of 21 and 35 which I found to be 105. As they are in minutes 105 is 1 hour and 45 minutes; after this I found 1 hour 45 munutes after 7:30, I then got 9:15

9:15 is my answer

9:15 is my answer

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:39 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:39 AM

**Answer:**

The answer is 600 for people who don't understand the other answer ( not to be rude, It is a really good answer )

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:39 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:39 AM

6y+6x

all you do is the distributive property

all you do is the distributive property

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:36 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:36 AM

the answer is D.

because you have to make the denominators the same so you have to multiply 3 until it gets to 15 and 3x5 is 15 and whatever you do to the denominator you have to do to the numerator

:)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 02:33 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 02:33 AM

Hey! =) The answer would be** B.** =)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 01:31 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 01:31 AM

284.13 grams

because you do 4.51 x 21 , then you have to multiply by 3

because you do 4.51 x 21 , then you have to multiply by 3

ANSWERED AT 09/12/2019 - 01:28 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 01:28 AM

D. y= -0.054(44) 44.54 because the years 1976 and 1996 are 20 years apart, that would be the original X, but it asks for the year 2020 which is 44 years from 1976, so plug 44 in for x and it will be right. ;)

ANSWERED AT 09/12/2019 - 01:27 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 01:27 AM

I would think that thwe equation used to solve it would be 0.2 - r = s.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 01:27 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 01:27 AM

You have the problem backwards. It is 20 - 2.3= 17.7. This is because 17.7 plus 2.3 equals 20.

ANSWERED AT 09/12/2019 - 12:25 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 12:25 AM

20+25 divided by 2 +23.75 - 42.15 = 4.100...

ANSWERED AT 09/12/2019 - 12:21 AM

QUESTION POSTED AT 09/12/2019 - 12:21 AM