# Write the fraction or mixed number as a money amount , and as a decimal in terms of dollars. 65/100

QUESTION POSTED AT 15/01/2020 - 03:10 AM

QUESTION POSTED AT 15/01/2020 - 03:10 AM

Anything over a hundred will literally just be turned into hundredths for decimal form. 65 hundredths is equal to .65.

This means that it'll be**$.65**

This means that it'll be

Area Of Triangle:

4/2 = 2

2x6 = 12

12x2 = 24ft^2

Remaining area:

150 - 24 = 126ft^2

Maximum length:

126/6 = 21

x = 21ft

4/2 = 2

2x6 = 12

12x2 = 24ft^2

Remaining area:

150 - 24 = 126ft^2

Maximum length:

126/6 = 21

x = 21ft

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:37 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:37 PM

Tn=3n-5
therefore: T(3)=3(3)-5
T(3) =4

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

**Answer:**

**(3.95m) + (8.95b) = 47.65**

**Step-by-step explanation:**

Hugh bought some magazines that cost = $3.95 each

the cost of each books = $8.95

He spent a total on purchase of books and magazines = $47.65

Let m represent the number of magazines and b represent the number of books.

Now the equation will be

**(3.95m) + (8.95b) = 47.65**

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

2x + 7y = 4.....multiply by 2

-4x - 3y = 14

------------------

4x + 14y = 8 (result of multiplying by 2)

-4x - 3y = 14

----------------add

11y = 22

y = 2

2x + 7y = 4

2x + 7(2) = 4

2x + 14 = 4

2x = 4 - 14

2x = - 10

x = -5

solution is : (-5,2)

-4x - 3y = 14

------------------

4x + 14y = 8 (result of multiplying by 2)

-4x - 3y = 14

----------------add

11y = 22

y = 2

2x + 7y = 4

2x + 7(2) = 4

2x + 14 = 4

2x = 4 - 14

2x = - 10

x = -5

solution is : (-5,2)

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

62.10 < = (20 + 0.5x) + 0.15(20 + 0.5x)

62.10 < = 20 + 0.5x + 3 + 0.075x

62.10 < = 23 + 0.575x

62.10 - 23 < = 0.575x

39.10 < = 0.575x

39.10/0.575 < = x

68 < = x.......maximum number of pages is 68

62.10 < = 20 + 0.5x + 3 + 0.075x

62.10 < = 23 + 0.575x

62.10 - 23 < = 0.575x

39.10 < = 0.575x

39.10/0.575 < = x

68 < = x.......maximum number of pages is 68

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:36 PM

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:35 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:35 PM

Whats the radius

of the circumfrence

of the circumfrence

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:35 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:35 PM

C = 2 * pi * r

C = 2 * pi * 29

C = 58(pi)

C = 2 * pi * 29

C = 58(pi)

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:34 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:34 PM

**Answer:**

**The volume of the empty space is 20.57 unit³.**

**Step-by-step explanation:**

Given,

The volume of the box = 96 cubic units,

Also, the cylindrical container is packed inside the box.

We know that,

The volume of a cylinder is,

Where r is the radius of cylinder,

h is its height,

Here, r = = 2 unit ( Radius = Diameter / 2 )

And, h = 6 units

Thus, the volume of the cylindrical container is,

Hence,** the volume of the empty space between the cylinder and the box **= Volume of the box - Volume of the container

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

**Answer:**

the first term is

**Step-by-step explanation:**

We have been given the polynomial

Arrange this polynomial in descending order. **In other words we arrange this polynomial having exponent from greatest to smallest.**

**Exponents from descending order is given by**

4, 3, 2, 0

**So, the polynomial when arranged in descending order is given by**

**Therefore, the first term is **

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

Equation: C = 2r

Step 1.) C = 2 * 3.1415 * 17

Solution: 106.814

Step 1.) C = 2 * 3.1415 * 17

Solution: 106.814

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:33 PM

Yes so whats the question

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:29 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:29 PM

1.31*2 = 2.62-0.08 = 2.54

1.31*3 = 3.93-0.16 = 3.77

1.31*4 =5.24 = 0.24 = 5

so 5 is the next term I think

1.31*3 = 3.93-0.16 = 3.77

1.31*4 =5.24 = 0.24 = 5

so 5 is the next term I think

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:28 PM

32% of what is 64

0.32x = 64

x = 64/0.32

x = 200 <=== thats without the discount

200 - 64 = 136 <== thats with the discount

0.32x = 64

x = 64/0.32

x = 200 <=== thats without the discount

200 - 64 = 136 <== thats with the discount

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

X = john, y = johan, z = jonathan

y = z

2y = 5x - 11....y = 5/2x - 11/2

3z = 7x - 3...z = 7/3x - 1

5/2x - 11/2 = 7/3x - 1..multiply by 6 to get rid of fractions

15x - 33 = 14x - 6

15x - 14x = -6 + 33

x = 27...so John (x) has 27 stamps in his collection

y = z

2y = 5x - 11....y = 5/2x - 11/2

3z = 7x - 3...z = 7/3x - 1

5/2x - 11/2 = 7/3x - 1..multiply by 6 to get rid of fractions

15x - 33 = 14x - 6

15x - 14x = -6 + 33

x = 27...so John (x) has 27 stamps in his collection

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:26 PM

James has 6...and he adds 2...so he has 8

roy has 12

ratio of james to roy = 8/12 which reduces to 2/3...so the ratio is 2:3

roy has 12

ratio of james to roy = 8/12 which reduces to 2/3...so the ratio is 2:3

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:25 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:25 PM

A. variable is an unknown number substituted in by a letter, such as h or s

coefficient is the number multiplied by the variable.....7n....coefficient is 7

constant is just a number with no variables attached.

7.50h + 0.20s + 40.....coefficient is 7.50 or 0.20....variable is h or s....constant is 40

B. 7.50h + 0.20s + 40 = her pay for the week

she works 25 hrs....so sub in 25 for h....she sells 300....so sub in 300 for s. ---- 7.50(25) + 0.20(300) + 40 = 287.50 <== her weekly pay

C. if she made 9 per hr instead of 7.50, the coefficient would change.

It would be 9.00h + 0.20s + 40

coefficient is the number multiplied by the variable.....7n....coefficient is 7

constant is just a number with no variables attached.

7.50h + 0.20s + 40.....coefficient is 7.50 or 0.20....variable is h or s....constant is 40

B. 7.50h + 0.20s + 40 = her pay for the week

she works 25 hrs....so sub in 25 for h....she sells 300....so sub in 300 for s. ---- 7.50(25) + 0.20(300) + 40 = 287.50 <== her weekly pay

C. if she made 9 per hr instead of 7.50, the coefficient would change.

It would be 9.00h + 0.20s + 40

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:24 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:24 PM

13 + 5n is ur expression

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:23 PM

The answer is A five times a number

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:23 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:23 PM

Weeks : 1 2 3 4 5

number of insects : 4 8 16 32 64

each week ur insect collection doubled...so by week 5, u had 64 insects in ur collection

number of insects : 4 8 16 32 64

each week ur insect collection doubled...so by week 5, u had 64 insects in ur collection

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:22 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:22 PM

A(t) = Ao*e^(-rt)

-rt = ln [ A(t)/ Ao]

t = - ln [ A(t)/ Ao] / r

r= 0.0124% = 0.0124/100 = 0.000124

A(t)/A0 = 10% = 10/100 = 0.1

Now substitute

t = - ln [0.1] / 0.000124 = 2.3025851 / 0.000124 = 18,569 years

Your result will depend on how you round ln(0.1).

-rt = ln [ A(t)/ Ao]

t = - ln [ A(t)/ Ao] / r

r= 0.0124% = 0.0124/100 = 0.000124

A(t)/A0 = 10% = 10/100 = 0.1

Now substitute

t = - ln [0.1] / 0.000124 = 2.3025851 / 0.000124 = 18,569 years

Your result will depend on how you round ln(0.1).

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:20 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:20 PM

**Answer:**

I got 65.94

**Step-by-step explanation**

**3 x 3=9**

**3 x 4=12**

**12+9= 21**

**21 x 3.14 = 65.94**

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

**Answer:**

**Given:**

Cost of renting bowling alley = $ 100

Additional cost of renting bowling alley per person = $ 4

**⇒ Total Cost for n no. of people = 100 + 4 × n**

So,** Cost for 10 people = Fix $100 for bowling alley **

** + $4 for each 10 people**

** = 100 + 4 × 10**

= 100 + 40

= 140

Therefore, **The cost for 10 people equals to $ 140.**

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:18 PM

$18 dollars. you divide 150 by 25 and you should get 6. and you multiply the 6 with the 3

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

Ach week, you drive 150 miles. Your car gets 25 miles to the gallon, and gas prices are $3 per gallon. How much gas money will you spend on gas each week?

19.56521739130435 round it to 20

19.56521739130435 round it to 20

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:15 PM

Last in First out - The last item/inventory purchased are sold first. Hence your answer is a.$10.

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:14 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:14 PM

Hello,

a is the digit of tenth (not zero)

b the digit of units

The number is 10*a+b

Sum of digits: a+b

Product of digits=a*b

a+b+ab=10a+b

==>9a=ab

==>b=9

Th smallest number is 19.

1+9=10

1*9=9

10+9=19

a is the digit of tenth (not zero)

b the digit of units

The number is 10*a+b

Sum of digits: a+b

Product of digits=a*b

a+b+ab=10a+b

==>9a=ab

==>b=9

Th smallest number is 19.

1+9=10

1*9=9

10+9=19

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:13 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:13 PM

X - y = 5....x = 5 + y

6x = 8y

6(5 + y) = 8y

30 + 6y = 8y

30 = 8y - 6y

30 = 2y

15 = y

x - y = 5

x - 15 = 5

x = 15 + 5

x = 20

ur 2 numbers are : 20 and 15

6x = 8y

6(5 + y) = 8y

30 + 6y = 8y

30 = 8y - 6y

30 = 2y

15 = y

x - y = 5

x - 15 = 5

x = 15 + 5

x = 20

ur 2 numbers are : 20 and 15

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:03 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:03 PM

Hello,

Let's r the ration

We suppose x ≠0

x=r*(x-2)==>r=x/(x-2)

x+3=r*x==> (x+3)/x=x/(x-2)==>(x+3)(x-2)=x²

==>x²+3x-2x-6=x² ==>x-6=0==>x=6

x-2=6-4=4

x=6

x+3=6+3=9

6=4*3/2

9=6*3/2

Ration 3/2

First term: 4

Let's r the ration

We suppose x ≠0

x=r*(x-2)==>r=x/(x-2)

x+3=r*x==> (x+3)/x=x/(x-2)==>(x+3)(x-2)=x²

==>x²+3x-2x-6=x² ==>x-6=0==>x=6

x-2=6-4=4

x=6

x+3=6+3=9

6=4*3/2

9=6*3/2

Ration 3/2

First term: 4

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:02 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:02 PM

Hello,

ANSWERED AT 29/01/2020 - 05:02 PM

QUESTION POSTED AT 29/01/2020 - 05:02 PM