$12,500 car , 3 3/4 % tax

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:05 PM

Answered by admin AT 20/02/2020 - 11:05 PM

Including the tax, the total would be $12,968.75
Post your answer

Related questions

The sharadze family is planning a car trip to atlanta, georgia, which is 279 miles from their home. they plan to drive at an average speed of 62 miles per hour. they also plan to stop for lunch for 45 minutes. based on their plan, when should they leave in order to arrive in atlanta at 3:00 p.m.?

The Sharadaze family should leave at 10:45 am. 

279(miles)/62(miles)=4.5(min.)  4.5(min.)-45(min.)=4.15

10:45+4:15=2:60 which is 3:00

which proves that the Sharadaze family should leave at 10:45 am. 

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM


QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

What is 3/4 as a decimal?

3/4 as a decimal will be .75 . It will be that because each 1/4 is represented as .25 . So there for you will have this :

1/4= .25
2/4= .50
3/4= .75
4/4= 1

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM


QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

Jeremys car travels 26 miles per gallon of gas (g). If the distanced traveled(d) can be given by a function what is the input of this function

D=26g so the input is g, the number of gallons of gas.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:38 AM


QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

Assume current Federal Exemption is $3300.00. Bill Smith earns $37,500.00, is single; and the tax rate is 2 3/4 %. Calculate the tax

Tax rate is 2+3/4=2.75%
Income taxable
37,500−3,300=34,200
Tax accrued
34,200×0.0275=940.5

ANSWERED AT 29/03/2020 - 04:32 PM


QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 04:32 PM

A student spent 3/4 of an hour reading an article and 2 1/6 hours writing an essay about what he read. how much time did the student spend on the assignment?

So, we need to add 3/4 + 2 1/6.

First, let's find a common denominator.

12 is one.

4 x 3 = 12  3 x 3 = 9        6 x 2 = 12   1 x 2 = 2     2/12 & 9/12 = 11/12

2 + 0 = 2.  2 + 11/12 = 2 11/12.

2 11/12 is your answer.

If you have any questions, comment below.

Glad I could help, and good luck!

AnonymousGiantsFan

ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:19 PM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:19 PM

PLEASE HELP FAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A car license plate is made up of 7 letters or numbers, where the numbers are whole numbers 0–9. Suppose that a license plate is randomly generated, one character at a time. What is the probability that the first character is a number? Enter your answer as a decimal rounded to the nearest hundredth in the box

It is .277
because there are 26 letters in the alphabet, and 10 numbers given (0-9)
add both amount of characters: 26+10=36
then put a number of numbers over the total amount of characters: 10/36
now divide 10 by 36
and you will get .277777, but since you said by the nearest hundredth, estimate and get
=.277


ANSWERED AT 28/03/2020 - 12:11 PM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 12:11 PM

$49.95 CD player;5%tax

The answer is $52.45

ANSWERED AT 28/03/2020 - 11:28 AM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 11:28 AM

What metric measurement is the best estimate for measuring a car.

The best measurement to find the mass of a car is kilograms. The best measurement to find the length is Meters.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 11:20 AM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 11:20 AM

The two square pyramids are similar. The side length of the smaller pyramid is 3/4 the side length of the larger pyramid.Which fraction represents the ratio of the base area of the smaller pyramid to the base area of the larger pyramid? A.9/16 B.3/4 C.4/3 D.16/9

The answer is A.9/16.

The ratio of areas of two similar squares is the square of the ratios of their similar side lengths. Since 
the ratio of the smaller side length to the larger side length is 3/4, the ratio of areas of two similar squares is:
(3/4)
² = 3²/4² = 9/16.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 10:25 AM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 10:25 AM

Rosetta listed her assets and liabilities on a personal balance sheet. Rosetta’s Balance Sheet (April 2013) Assets Liabilities cash $900 credit card $4,000 investments $1,100 student loan $1,000 house $150,000 mortgage $100,000 car $8,000 car loan $5,000 Total Total If Rosetta sells her house and pays off the mortgage, how much should she receive (assuming there are no other costs associated with selling the house)? $50,000 $100,000 $150,000 $250,000

Answer:

The correct option is 1.

Step-by-step explanation:

Rosetta’s Balance Sheet (April 2013)

Assets                              Liabilities

cash $900                      credit card $4,000

investments $1,100         student loan $1,000

house $150,000             mortgage $100,000

car $8,000                       car loan $5,000

From the given information it is noticed that the value of house is $150,000 and the amount of mortgage is $100,000.

If she sell her house, then she will get $150,000.

The amount of mortgage is $100,000.

If Rosetta sells her house and pays off the mortgage, how much should she receive

150,000-100,000=50,000

Therefore option 1 is correct.

ANSWERED AT 28/03/2020 - 10:25 AM


QUESTION POSTED AT 28/03/2020 - 10:25 AM

If Sue worked 6 3/4 hours on Monday, 4 hours on Tuesday, 7 3/4 hours on Wednesday, 8 hours on Thursday, and 5 1/2 hours on Friday, calculate her weekly wage at $7.20 per hour.

Answer: Total weekly cost was $230.4.

Step-by-step explanation:

Since we have given that

Number of hours Sue worked on Monday = 6\frac{3}{4}=\frac{27}{8}\ hours

Number of hours Sue worked on Tuesday = 4 hours

Number of hours Sue worked on Wednesday = 7\frac{3}{4}=\frac{31}{8}\ hours

Number of hours Sue worked on Thursday = 8 hours

Number of hours Sue worked on Friday = 5\frac{1}{2}=\frac{11}{2}\ hours

So, Total number of hours in all five days is given by

\frac{27}{4}+4+\frac{31}{4}+8+\frac{11}{2}\\\\=12+\frac{27+31}{4}+\frac{11}{2}\\\\=12+\frac{58}{4}+\frac{11}{2}\\\\=12+\frac{58+22}{4}\\\\=12+\frac{80}{4}\\\\=12+20\\\\=32

Cost of her wage per hour = $7.20

Total  weekly wage is given by

32\times 7.20\\\\=\$230.4

Hence, Total weekly cost was $230.4.

ANSWERED AT 27/03/2020 - 12:51 PM


QUESTION POSTED AT 27/03/2020 - 12:51 PM

What is the sales tax price of a car that costs $63,020?

I think that it would be $100-200

ANSWERED AT 27/03/2020 - 12:32 PM


QUESTION POSTED AT 27/03/2020 - 12:32 PM

A 300-page book is 10 inches ling, 8 inches wide, and 3/4 inches tall. what is the voulme of 100 pages of the book

Lets find the volume of the whole book. 10 x 8 x .75 = 60
Since there are three hundred pages, we must divided it by 3 to get one hundred.
60 / 3 = 20
The volume of 100 pages is 20.
If this helped please rate brainliest.

ANSWERED AT 27/03/2020 - 10:04 AM


QUESTION POSTED AT 27/03/2020 - 10:04 AM

HELP! Calculate the total bill with a sales tax rate of 5% if the price before tax was $47.87.

THIS IS WHAT I GOT IN THE CACULATOR 2.3935 HOPE THIS HELPS

ANSWERED AT 27/03/2020 - 09:41 AM


QUESTION POSTED AT 27/03/2020 - 09:41 AM

A car travels at 90km/h , how far will it go in a minute

I believe it is 15 km

ANSWERED AT 26/03/2020 - 03:15 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 03:15 PM

Hannah made 0.7 of her free throws in a basketball game Abra made 9/10 of her free throws. Denna made 3/4 of her free throws. who was the best shooter? explain

Hannah: 0.70 Abra:0.90 divide 9.00 divided by 10 gives you 0.90 Denna:0.75 3.00 divided by 4 = 0.75. If you don't know how to divide decimals just put the number they gave you and put a decimal for example 2/5 2.00 divided by 5 equals 0.40

ANSWERED AT 26/03/2020 - 02:02 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 02:02 PM

Caroline wants to buy a pair of shoes that has an original price of $80.00. She has a coupon for a 40% discount off of the original price. Her state charges an 8% sales tax on the discounted price. what is the final cost for Caroline's shoes?

$51.84
First you neeed to figure out how much 40% of 80 is,
It is 38
Next subtract that from 80 to get the discounted price
To figure out how much is sales tax, Find out what 8% of 48 is it is 3.84
Add the to 48 and you have your answer

ANSWERED AT 26/03/2020 - 01:38 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:38 PM

How to write 2/3 and 3/4 as a pair of fractions with a common denominator

2/3 becomes 8/12 and 3/4 becomes 9/12

ANSWERED AT 26/03/2020 - 01:30 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:30 PM

Help! Sales tax? I have no idea how to do this!!

Change the percent to decimals and multiply it by the cost. Hope this helps! :)

ANSWERED AT 26/03/2020 - 01:25 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:25 PM

Suppose you are making a bow from ribbon you want to make the bow as big as possible which length of ribbon should you use? 3/4 yard or 2/4 yards explain?

It would have to be 3/4 because you want to make it as big as you can.

ANSWERED AT 26/03/2020 - 01:07 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:07 PM

A high school student working part time as a cashier had a gross income of $8125 last year if her federal tax rate was 10% of the tax rate was 4.35% what was the amount withheld from her pay last year and federal tax 6XNSICA come back w part time as a cashier had a gross income of $8125 last year if your federal tax rate was 10% of the tax rate was 4.35% what was the amount withheld from her Payless year and federal tax, and FICA combined

Answer:

$1787.50

Step-by-step explanation:

Student's gross income = $8125.00

federal tax rate = 10% of 8125.00

= 0.10 × 8125 = $812.50

State tax rate = 4.35% of 8125.00

= 0.0435 × 8125 = $353.4375

As we know FICA is comprised tax for social security (6.2%) and medicare (1.45%)

Let us calculate FICA tax 7.65% (6.2% + 1.45%) of 8125.00

= 0.0765 × 8125 = $621.5625

Now we calculate total federal tax, state tax and FICA tax

= 812.50 + 353.4375 + 621.5625 = $1787.50

The amount withheld from her income was $1787.50.

ANSWERED AT 26/03/2020 - 01:02 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 01:02 PM

Jennifer bought a printer that cost 240$, there was a 7℅ sales tax on the printer, how much sales tax did Jennifer pay

The answer is going to be $16.80 i am pretty sure

ANSWERED AT 26/03/2020 - 12:57 PM


QUESTION POSTED AT 26/03/2020 - 12:57 PM