# A shopper bought a 12- pound bag of oranges for 18.75. What is the unit price per ounces? A.0.098 C.1.56 B. 0.64 D. 9.76

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:28 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:28 PM

18.75 divided by 12 equals about 1.56 so therefore it is C :)

C. The vertexes are the same. The functions' vertex (h,k) values were not altered, just a (stretch/compress).

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:15 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:15 AM

**Answer:**

**Supplier A is cheaper than supplier B.**

**Step-by-step explanation:**

Supplier A sells grain for $5.25 per bushel plus a delivery fee of $3 per bushel.

Supplier B sells the grain for $6.50 per bushel plus a flat delivery fee of $1,500 each week.

When 500 bushels are bought from supplier A.

=> dollars

When 500 bushels are bought from supplier B.

=> dollars

**Therefore, Supplier A is cheaper than supplier B.**

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:05 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:05 AM

Well, consider the unluckiest case: In whatever order, you manage to remove nine of the red marbles, nine of the blue ones, nine of the green and all of the yellow and orange mix. So far, you've removed 37 of the marbles (9+9+9+10 = 37), yet you don't have 10 of any single color. If you remove just one more marble, it will be red, blue, or green, and you will have 10 of the same color. So the answer is 38 marbles. :)

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:02 AM

The answer to your question is 29.75

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:01 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:01 AM

(new amount-old amount)=(198,000)-(100,000)=98% increase

98/5 years=19,600

Yr 1=$100,000+19,600=$119,600

Yr 2=$119,600+19,600=$139,200

Yr 3=$139,200+19,600=$158,800

Yr 4=$158,800+19,600=$178,400

Yr 5=$178,400+19,600=$198,000

The mortgage grew at a steady rate of $19,600 over the 5 years...

HOPE THIS HELPS :)

98/5 years=19,600

Yr 1=$100,000+19,600=$119,600

Yr 2=$119,600+19,600=$139,200

Yr 3=$139,200+19,600=$158,800

Yr 4=$158,800+19,600=$178,400

Yr 5=$178,400+19,600=$198,000

The mortgage grew at a steady rate of $19,600 over the 5 years...

HOPE THIS HELPS :)

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:00 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:00 AM

A = 6

tn = a + (n - 1)d

t4 = 6 + 3d = 12

3d = 12 - 6 = 6

d = 6/3 = 2

f(n + 1) = f(n) + 2

tn = a + (n - 1)d

t4 = 6 + 3d = 12

3d = 12 - 6 = 6

d = 6/3 = 2

f(n + 1) = f(n) + 2

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:00 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:00 AM

-1/6 The x is coefficient is negative and is 1/6

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:51 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:51 AM

Y = -x/6

y = (-1/6)*(x)

hope thsi will help you

y = (-1/6)*(x)

hope thsi will help you

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:51 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:51 AM

16, 4, 12, 36, 9, 27, 44, 11, next is 33. 44-11=33

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:50 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:50 AM

PR : PQ = 12 : 20 = 3 : 5

SU : ST = 3 : 5

and ∠ P = ∠ S

SAS: side, angle, side.

The triangles are similar if:

- the ratio between 2 sides of one triangle is the same as the ratio between 2 sides of another.

- the included angles are equal.

Triangles PQR and STU are similar.

SU : ST = 3 : 5

and ∠ P = ∠ S

SAS: side, angle, side.

The triangles are similar if:

- the ratio between 2 sides of one triangle is the same as the ratio between 2 sides of another.

- the included angles are equal.

Triangles PQR and STU are similar.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:50 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:50 AM

**Answer:**

B

**Step-by-step explanation:**

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:47 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:47 AM

.681kg/1bag x 1lb/.454kg x 16oz/1lb = 24oz/1bag

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

The answer is 1/10.

There are in total 20 marbles in the bag:

3 green + 2 yellow + 6 blue + 9 red = 20 marbles

There are 2 yellow marbles of total 20 marbles. 2 of 20 can be expressed as:

2/20 = 1/10.

Therefore, the probability of picking a yellow marble from the bag is 1/10.

There are in total 20 marbles in the bag:

3 green + 2 yellow + 6 blue + 9 red = 20 marbles

There are 2 yellow marbles of total 20 marbles. 2 of 20 can be expressed as:

2/20 = 1/10.

Therefore, the probability of picking a yellow marble from the bag is 1/10.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

Your end goal is to have $6000 total in 12 months. since you have $2400 already you can subtract that from 6000 leaving you with $3600 over the course of 12 months. since you already put $150 in a month over the course of 12 months you would have $1800 which is only half of the goal of $3600. in order for you to put in $3600 you would have to put an additional 150 in your savings along with your regular 150 making the answer b.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:41 AM

**Answer:**

13 boxes, in last box 10 kernels.

**Step-by-step explanation:**

There are 1450 kernels in a pound.

Each box hold 120 popped kernels

Let 'n' number of boxes have been filled with 1450 kernels and 120 popped kernels in each box.

Therefore, equation will be 120x = 1450

x =

= boxes

By this answer we understand that 12 boxes have been filled and part of the last box was filled.

Now number of popcorn kernels in 12 boxes = 12 × 120 = 1440

Remaining kernels for the last box = 1450 - 1440 = 10 kernels

Therefore, 13 boxes required and 13th box will have 10 kernels.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:40 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:40 AM

Let x = the ones digit

Let y = the tens digit

x+2y=12

x=2y

x+y=12 substitute x for 2y to get:

(2y)+y=12 add like terms to get:

3y=12

3y=12 divide both sides by 3 to get:

y=4

x+y=12 substitute y for 4 to get:

x+4=12 subtract 4 from both sides to get:

x=8

so if x=ones

and y=tens

then the answer is 48

Let y = the tens digit

x+2y=12

x=2y

x+y=12 substitute x for 2y to get:

(2y)+y=12 add like terms to get:

3y=12

3y=12 divide both sides by 3 to get:

y=4

x+y=12 substitute y for 4 to get:

x+4=12 subtract 4 from both sides to get:

x=8

so if x=ones

and y=tens

then the answer is 48

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:36 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:36 AM

804 / 12 = 67 trees is the answer

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:35 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:35 AM

Where is the illustration?

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:35 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:35 AM

If it reduces by 10%, then u are paying 90%

90% of 2.50...." of " means multiply...turn the percent to a decimal

0.90 * 2.50 = 2.25 is the reduced price

90% of 2.50...." of " means multiply...turn the percent to a decimal

0.90 * 2.50 = 2.25 is the reduced price

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:34 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:34 AM

Volume of a cylinder is (pi) times radius to the second power times height. **

Radius is half of the diameter, which would be 7.

Volume would be 2770.88

Radius is half of the diameter, which would be 7.

Volume would be 2770.88

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:34 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:34 AM

Each term will be 5 less than the previous term since the formula says to subtract 5.

3, –2, –7, –12, ... is the correct sequence.

f(1) would be 3

f(2) = f(1 + 1) = f(1) - 5 = 3 - 5 = -2

f(3) = f(2 + 1) = f(2) - 5 = -2 - 5 = -7

f(4) = f(3 + 1) = f(3) - 5 = -7 - 5 = -12

and so on

3, –2, –7, –12, ... is the correct sequence.

f(1) would be 3

f(2) = f(1 + 1) = f(1) - 5 = 3 - 5 = -2

f(3) = f(2 + 1) = f(2) - 5 = -2 - 5 = -7

f(4) = f(3 + 1) = f(3) - 5 = -7 - 5 = -12

and so on

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:33 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:33 AM

Answer:it would be f(x+4) <- answer

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:12 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:12 AM

The answer is a. 16in

If you add 12 that will give you 24.

Then you subtract 24 from 56 which give you 32.

Then you would divide 32 by 2

And that will give you 16

Hoped I helped.

If you add 12 that will give you 24.

Then you subtract 24 from 56 which give you 32.

Then you would divide 32 by 2

And that will give you 16

Hoped I helped.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:10 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:10 AM

3.4/20 divided by 20/20
=.17
The cost per ounce is 17¢

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:08 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:08 AM

D BECAUSE IM JUST TRYING TO GET THE POINTS FOR THE THING AND WELL THIS IS A GREAT QUESTION HAVE FUN I THINK THIS IS 20 LETTERS OK BYE

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:07 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:07 AM

Well, the answer is A.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:05 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:05 AM

The total number of bacteria present in the sample after 2 hours is 12.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:02 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:02 AM

The amount he will have left over is 14. Because there are three pizzas that need 2 cups each. (2x3=6) If he bought a 20 cup bag then he has 14 cups left over. (20-6=14)

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:01 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:01 AM

First one is in fact Answer B it's impossible to take a rational and irrational number and get a rational xD

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

**Answer:**

**Option C is correct that is The total number of bacteria present in the sample after 2 hours is 12.**

**Step-by-step explanation:**

Given: f(x) is a function which gives total no of bacteria present in sample after x hours.

So, f(c) = 12 means 12 bacteria present in a sample after 2 hours.

Therefore, **Option C is correct that is The total number of bacteria present in the sample after 2 hours is 12.**

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:54 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:54 PM