# Can any body help me on problem number 12 I'm stuck

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:54 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:54 PM

They bought granola the most

5/6 = 10/12

10/12 > 1/12

5/6 = 10/12

10/12 > 1/12

Since there are **8** overall rungs on the ladder, this would mean that all 8 (8/8) would equal 1. He is standing on the fifth rung. Put 5 over 8. He is standing on 5/8th rung of the ladder.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:48 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:48 AM

It would be 5/8 because you count how much ladder steps there are then count how many he has climbed. I may be wrong but I'm sure this is correct

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:48 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:48 AM

5 steps on the ladder she's on

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

9 +8= 17

3500+1990= 5490 there are 5280ft in a mile so 5490ft =1mi 210ft

17+1=18

18 mi 210ft

8+3= 11

12+6= 18oz there are 16 oz in a lb so

18oz=1 lb 2oz

11+1= 12

12lb 2oz

3500+1990= 5490 there are 5280ft in a mile so 5490ft =1mi 210ft

17+1=18

18 mi 210ft

8+3= 11

12+6= 18oz there are 16 oz in a lb so

18oz=1 lb 2oz

11+1= 12

12lb 2oz

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

**Answer:The answer is 5yds mate i did it on USAtestprep **

**Step-by-step explanation:**

would u please mark me brainliest answer mates im doing it for a yt video ps im lazarbeam.if u saw this you are winning 2000 in my video that will drop tommorow

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

Multiply $1.99 by 4 for the drinks . Then $1.20 by 4 for the muffins . Add both of the amounts from the drinks and muffins with the tip of $2.30 . Then subtract $30 from the other total . Then you have your answer .

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

8/12 = 6/a

8a = 72

a = 9

8a = 72

a = 9

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:44 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:44 AM

**Answer:**

24 +/- 0.229

\

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

Jim started with b baseball cards and gave 13 away. So, that means we take away from his starting amount or b.

So, b - 13 is the expression you are looking for.

So, b - 13 is the expression you are looking for.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

Take y=mx+b

let** x=years **and

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

let

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

900. Your welcome

8

--------

7200

8

--------

7200

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

This equation could represent the relationship e=8.75h

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

8

4 2

2 2. The spaces mean multiply symbols

4 2

2 2. The spaces mean multiply symbols

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

2/7 is a irrational number

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

It would be 93, as PEMDAS is in play

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:36 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:36 AM

Mean = 8

the mean is discovered by adding all the numbers and dividing by how many numbers are there

MAD= 4.29

the mean is discovered by adding all the numbers and dividing by how many numbers are there

MAD= 4.29

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:32 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:32 AM

7 is both a prime number and a factor of 63. It is 9 times 7 which equals 63.

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:31 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:31 AM

I've attached a picture below of the formula for a finite geometric sequence. It includes an infinite geometric sequence formula for your reference, too.

Plug in the values.

S₁₅ = 28697812

Plug in the values.

S₁₅ = 28697812

ANSWERED AT 29/03/2020 - 11:43 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 11:43 PM

For number 3... You can count the blocks and the number you get is how many unit cubes. You can also multiply the length width and height and subtract the amount missing.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:35 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:35 PM

If it can safely carry 680lb and the cyclist weighs 32lb you subtract 32 from 680 which equals 648. So it can safely carry anything at or below 648lb.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:35 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:35 PM

Together it is 1/4 and each individual is 1/2

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

#2 is 8 yards

#4 is 5 miles

#4 is 5 miles

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

IDK really, but you can ask the question on brainly.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:29 PM

Yes she is correct because 1/3 is apart of a whole

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

I'm not sure if this is what you're looking for, it's a pretty simple equation. What math are you in? This is how I would do it.

66=2x

Divide each side by 2

66/2=2x/2

33=x

(So each team would need 33 medals so that every player would get one)

66=2x

Divide each side by 2

66/2=2x/2

33=x

(So each team would need 33 medals so that every player would get one)

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

Well C because

a+3=12

-3 -3

a= 9

a+3=12

-3 -3

a= 9

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

I think it would be 50.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

I believe the answer is C

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

Um what if you multiply 2.5 x5=12.5 then multiply 16x3=48 and then subtract 12.5 by 48 and you will get 77 cups of sugar srry if it is not the right answer this is not my account this is my fathers im not in collage im in 5th grade . so i hope this helped you

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:25 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:25 PM