# Combine like terms. 7k – 13k A. –6 B. –6k C. –20 D. –20k

QUESTION POSTED AT 18/01/2020 - 07:03 AM

QUESTION POSTED AT 18/01/2020 - 07:03 AM

Answer is B.
7k-13k=-6k
Which is B. So answer is -6k

The population in the above situation is the total number of students under Mr. Wilson.

A sample is a part of the population that may best represent the population. There is no sample in the above situation because Mr. Wilson made all students pick 5 note cards. He will be able to determine the performance of each student based on their performance in picking 5 note cards and defining the terms in each card.

A sample is a part of the population that may best represent the population. There is no sample in the above situation because Mr. Wilson made all students pick 5 note cards. He will be able to determine the performance of each student based on their performance in picking 5 note cards and defining the terms in each card.

ANSWERED AT 21/02/2020 - 12:09 PM

QUESTION POSTED AT 21/02/2020 - 12:09 PM

Trevor: Be a sport and express exponentiation properly. You must use the symbol " ^ " for this purpose:

4x^2y^2 – 2y^4 – 8xy^3 + 9x3y + 6y^4 – 2xy^3 – 3x^4 + x2y^2

If Julian's last term is -3x^4, then the first term must be 6y^4. Think about this and see whether you can detect a pattern. The first term MUST contain "y" only and the last term MUST contain x only.

4x^2y^2 – 2y^4 – 8xy^3 + 9x3y + 6y^4 – 2xy^3 – 3x^4 + x2y^2

If Julian's last term is -3x^4, then the first term must be 6y^4. Think about this and see whether you can detect a pattern. The first term MUST contain "y" only and the last term MUST contain x only.

ANSWERED AT 21/02/2020 - 11:20 AM

QUESTION POSTED AT 21/02/2020 - 11:20 AM

2 choices for first letter (A or M)

10 choices for first digit (0 to 9) 10 choices for second digit (0 to 9) 10 choices for third digit (0 to 9) 10 choices for fourth digit (0 to 9) 10 choices for fifth digit (0 to 9) 2 x 10 x 10 x 10 x 10 x 10 = 200,000 combinations

10 choices for first digit (0 to 9) 10 choices for second digit (0 to 9) 10 choices for third digit (0 to 9) 10 choices for fourth digit (0 to 9) 10 choices for fifth digit (0 to 9) 2 x 10 x 10 x 10 x 10 x 10 = 200,000 combinations

ANSWERED AT 21/02/2020 - 11:20 AM

QUESTION POSTED AT 21/02/2020 - 11:20 AM

5z-8=32

+8. +8

5z= 40

5/5=40/5

Z=8

+8. +8

5z= 40

5/5=40/5

Z=8

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:22 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:22 PM

Set up an equation 20=k(0.4)....to find k divide 20 by 0.4

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:18 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:18 PM

240 / 15 = 16 weeks

(15 * 20) - 5 = ?

295

(15 * 20) - 5 = ?

295

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:17 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:17 PM

The nth term is 5n-7

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:14 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:14 PM

The two fractions that we can extract from the given rates above are:

(1) 12 pages / 20 minutes

(2) 20 pages / 32 minutes

We can reduce the fractions or rates to their lowest term by dividing the numbers by 4 such that,

(1) 3 pages / 5 minutes

(2) 5 pages / 8 minutes

Therefore, the rates are not equivalent.

(1) 12 pages / 20 minutes

(2) 20 pages / 32 minutes

We can reduce the fractions or rates to their lowest term by dividing the numbers by 4 such that,

(1) 3 pages / 5 minutes

(2) 5 pages / 8 minutes

Therefore, the rates are not equivalent.

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

2/6=x/24

6x=48

x=8 dollars

6x=48

x=8 dollars

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

**Answer:**

**Required Equations are x + y = 24 & x - y = 6**

**Step-by-step explanation:**

let x be the no of yellow marbles that Charles has.

and y be the no of blue marbles that Charles has.

Total Marbles that Charles has = 24

**⇒ x + y = 24 ..............(1)**

Charles has 6 more yellow marbles than blue marbles.

**⇒ x = y + 6**

** x - y = 6 ......................(2)**

Therefore, **Required Equations are x + y = 24 & x - y = 6**

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:12 PM

D) 26 streamers x $0.50 = $13

25 balloons x $0.25 = $6.25

13+6.25 = 19.25

25 balloons x $0.25 = $6.25

13+6.25 = 19.25

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:10 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:10 PM

12/6 can be written as 2 because 6 can go into 12 two times.

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:07 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:07 PM

You didnt say how many apples were in the bags.

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:03 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:03 PM

21+33+15+20= 89 you started the day with $89

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:03 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:03 PM

You have to add 6% to the original price, so calculate 6% of 28$:

28 x 6/100 or 28 x 0.06

= 1.68

And add that to the original paid

1.68 + 28 =__$29.68__

28 x 6/100 or 28 x 0.06

= 1.68

And add that to the original paid

1.68 + 28 =

ANSWERED AT 20/02/2020 - 11:02 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:02 PM

1. I belive this is in simplest form already.

2. 4s+9

3. 8s+4r

4. -2r+4

5. 6s

Hope that helps a little bit!

2. 4s+9

3. 8s+4r

4. -2r+4

5. 6s

Hope that helps a little bit!

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:55 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:55 PM

Fiarview

6:5=11

330=11 units

divide by 11

30=1 unit

boys=6 unit

30 times 6=180 boys in fiarview

salem

4:5=9

360=9 units

divide by 9

40=1unit

boy=4 unit

40 times 4=160

add total boys

180+160=340 boys

6:5=11

330=11 units

divide by 11

30=1 unit

boys=6 unit

30 times 6=180 boys in fiarview

salem

4:5=9

360=9 units

divide by 9

40=1unit

boy=4 unit

40 times 4=160

add total boys

180+160=340 boys

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:50 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:50 PM

$2.75 ÷ 6

Sofia needs to spend $0.45 on party favors.

Hope this helps! C:

Sofia needs to spend $0.45 on party favors.

Hope this helps! C:

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:50 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:50 PM

(4,-1) is the correct answer.

Hope this helps:)

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:48 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:48 PM

**Answer:**

**The possible answer is 10 in. **

**Step-by-step explanation:**

Two sides of a triangle measure 5 in. and 12 in.

If three side of triangle are a, b and c then sum of two side is always greater than third side.

**Sum of two side greater than third side. **

a+b>c

a+c>b

b+c>a

**Difference of two side is less than third side.**

a-b<c

b-c<a

a-c<b

Here, we are given two sides of a triangle 5 in and 12 in.

Possible length of third side be

**12-5 < c < 12+5 **

**7<c<17**

Third side must be lie between 7 to 17.

According to option, Third side must be equal to 10 in.

**Hence, The possible answer is 10 in. **

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:45 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:45 PM

The answer I came up with: 3x-18y

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:44 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:44 PM

If a 6 foot long person casts a 2 foot long shadow or 1/3 of height then it is 109 feet tall or 328/3=109.3333

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:41 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:41 PM

-2/-2=1

4/-2=-2

6/-2=-3

**The answer is divide by -2.**

4/-2=-2

6/-2=-3

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:40 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:40 PM

The answer is 1/1/12

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:39 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:39 PM

**Answer:**

**Area of square is 25 inches² **

**Step-by-step explanation:**

Given : A square photograph has a perimeter of 20 inches.

We have to find the area of the photograph.

**We know perimeter of square is 4a , where a is side of square**

Given : perimeter of square = 20 inches

4a = 20

Divide both side by 4, we get,

**a = 5 inches**

**Also, Area of square = side × side **

Area of square = 5 × 5

Area of square = 25 inches²

**Thus, area of square is 25 inches² **

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:38 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:38 PM

3/4 = 9/12

5/6 = 10/12

9/12 < 10/12

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:38 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:38 PM

60% of 20 is 12 because .60×20 is 12.

Since it is 60%**off**, we subtract.

Subtract 12 from 20 and you'll get 8.

Leila paid $8!

Since it is 60%

Subtract 12 from 20 and you'll get 8.

Leila paid $8!

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:37 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:37 PM

The book owner must need 12 more books to have the same ratio of fiction books because 9+6=15 and 27-15=12

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:33 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:33 PM

.12, .13, .14 there you go

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:32 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:32 PM

4 (2x-15)+40=6 (x+5)

Distribute

8x-45+40=6x+30

combine -45 and 40

8x-5=6x+30

add 5 to both sides

8x=6x+35

subtract 6x from both sides

2x=35

divide by 2 on both sides

x=17.5

hope this helps!

Distribute

8x-45+40=6x+30

combine -45 and 40

8x-5=6x+30

add 5 to both sides

8x=6x+35

subtract 6x from both sides

2x=35

divide by 2 on both sides

x=17.5

hope this helps!

ANSWERED AT 20/02/2020 - 10:30 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 10:30 PM