# Lisa is painting a fence that is 26 feet long and 7 feet tall a gallon of paint will cover 350 ft.² right and solve a proportion to determine how many gallons of paint lisa will need

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:02 PM

QUESTION POSTED AT 20/02/2020 - 11:02 PM

1 gallon / 350 ft^2 = x gallon / 182 ft^2

cross multiply (350 • x, 1 • 182)

350x = 182

x = 0.52 gallons

cross multiply (350 • x, 1 • 182)

350x = 182

x = 0.52 gallons

9 +8= 17

3500+1990= 5490 there are 5280ft in a mile so 5490ft =1mi 210ft

17+1=18

18 mi 210ft

8+3= 11

12+6= 18oz there are 16 oz in a lb so

18oz=1 lb 2oz

11+1= 12

12lb 2oz

3500+1990= 5490 there are 5280ft in a mile so 5490ft =1mi 210ft

17+1=18

18 mi 210ft

8+3= 11

12+6= 18oz there are 16 oz in a lb so

18oz=1 lb 2oz

11+1= 12

12lb 2oz

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

2*4 =8 +18*4=72...............................................................................

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:47 AM

The pathagerom theory a2+b2=c2

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

5 sides and 3 angles.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:46 AM

120 seconds

360 divided by 45 is 8

8 times 15= 120

360 divided by 45 is 8

8 times 15= 120

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

I have no idea good luck with that bs

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

Multiply $1.99 by 4 for the drinks . Then $1.20 by 4 for the muffins . Add both of the amounts from the drinks and muffins with the tip of $2.30 . Then subtract $30 from the other total . Then you have your answer .

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:45 AM

One point five feet per year

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:43 AM

Common denominator:

(r-2g)/g =-8j/g==> r-2g=-8j

Solve for j, ==> -8j = r-2g & j=(r-g)/(-8) or j= (g-r)/8

(r-2g)/g =-8j/g==> r-2g=-8j

Solve for j, ==> -8j = r-2g & j=(r-g)/(-8) or j= (g-r)/8

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:42 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:42 AM

Take y=mx+b

let** x=years **and

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

let

y=lost money

then divide 1824 by 12 = 152

and since it is a loss make it into -152

and insert it for m as the constant rate of loss per month

your answer should be y=-152x.

if the store has a starting amount of money plug that into b.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:40 AM

So hmm notice the first picture, that's the "inscribed angle theorem", as you'd know

now, notice angle 2 in yours on the second picture

now, notice angle 2 in yours on the second picture

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:39 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:39 AM

D=26g so the input is g, the number of gallons of gas.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

There are 4 quarts in every gallon so you would divide 848 by four. So they used 212 gallon cans.

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:38 AM

ANSWERED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

QUESTION POSTED AT 31/03/2020 - 10:37 AM

Hol up this seems rly hard Ima get back to uu

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:37 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:37 AM

First, find the area of the plot:

25*10=250

1000/250 is 4

the population density is 4 squirrels per square foot.

25*10=250

1000/250 is 4

the population density is 4 squirrels per square foot.

ANSWERED AT 30/03/2020 - 01:30 AM

QUESTION POSTED AT 30/03/2020 - 01:30 AM

The answer would be 7

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:34 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:34 PM

The probability is, B, 1/4.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:30 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:30 PM

I'm not sure if this is what you're looking for, it's a pretty simple equation. What math are you in? This is how I would do it.

66=2x

Divide each side by 2

66/2=2x/2

33=x

(So each team would need 33 medals so that every player would get one)

66=2x

Divide each side by 2

66/2=2x/2

33=x

(So each team would need 33 medals so that every player would get one)

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

2/3.....................

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

I am pretty sur the awnser is c

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:28 PM

New Orleans Louisiana

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

5. That's 90-37, which equals 53 degrees.

6. 24 + 5P + P = 180

6P = 156

Angle P equals 26 degrees.

This means angle N equals 5(26), which equals 130 degrees.

6. 24 + 5P + P = 180

6P = 156

Angle P equals 26 degrees.

This means angle N equals 5(26), which equals 130 degrees.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

Apply distributive property and then combine like terms.

6b -6a +8a -6b

2a is the answer

6b -6a +8a -6b

2a is the answer

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:26 PM

Answers are

x=-5 and x = 1

x=-5 and x = 1

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:23 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:23 PM

16 times 5 = 80. 80 is your length

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:23 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:23 PM

Arc length = angle*radius

Degrees to radians: multiply by pi/180

Arc length = (pi/180*6)*6 = 36/180*pi = pi/5.

The answer is D.

Degrees to radians: multiply by pi/180

Arc length = (pi/180*6)*6 = 36/180*pi = pi/5.

The answer is D.

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:20 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:20 PM

When h=0 is when it returns to the ground

solve

0=32t-16t^2

factor

0=16t(2-t)

set equal to zero

0=16t

0=t

0=2-t

t=2

at t=0 and 2

it returns after 2 seconds

solve

0=32t-16t^2

factor

0=16t(2-t)

set equal to zero

0=16t

0=t

0=2-t

t=2

at t=0 and 2

it returns after 2 seconds

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:19 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:19 PM

So hmm if you notice the 2nd picture below, that's the "inscribed angle theorem", as you'd already know

now check the 1st picture

now check the 1st picture

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:18 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:18 PM

Since x= -7

x+8 = -7+8=1

x+8 = -7+8=1

ANSWERED AT 29/03/2020 - 06:17 PM

QUESTION POSTED AT 29/03/2020 - 06:17 PM