# Ted can read 1 page of his book in 40 seconds. At this rate, how many pages can he read in one hour? A.60 B.90 C.240 D.2400

QUESTION POSTED AT 13/11/2019 - 05:23 PM

### Answered by admin AT 13/11/2019 - 05:23 PM

1*60/40=1.5 pages per min

1.5*60=90

B - 90

## Related questions

### A group of campers hiked for 5 3/4 hours today and 6 3/4 hours yesterday. How many hours did they hike in all?

First you can turn the fractions into improper fractions.
5 3/4 = 23/4    6 3/4= 27/4
Add numerators, denominators stay the same.
23 + 27= 50
50/4
You can either leave it or simplify
Simplified:
50/4 = 12 1/2
:)

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:36 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:36 PM

### Marta walked 3.9 miles per hour for .72. How far did she walk

Sadly, you neglected to include the unit of the 0.72 .
Here are several possibilities:

0.72 seconds   ==>                   0.00078 mile
0.72 minutes    ==>                   0.0468 mile
0.72 hours       ==>                   2.808 miles
0.72 days        ==>                 67.392 miles
0.72 weeks     ==>               471.74 miles
0.72 fortnights ==>              943.49 miles
0.72 years       ==>         24,614.9 miles
0.72 millenia    ==>  24,614,928 miles .

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:31 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:31 PM

### Pat read 248.2 pages during a 4.25 hour one afternoon. how many pages did he read each hour if he read the same number of pages each hour

If he reads the same number of pages each hour the answer will be 1054.85

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:27 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:27 PM

### A soccer team scored 2 goals in the first half. If they won the game by a score of 2 goals to 1 goal, how many goals did they score in the second half. Commutative property, Associative property, or Identity prorerty

They did not score any goals in the second half. they already had the 2 goals and they ended with 2 goals.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:21 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:21 PM

### Two digit number if you subtract my second digit from first the difference is 6. The product of my digits is 0

The digit has many possibilities but i think it's 56

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:20 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:20 PM

### Which is bigger half of 40 or one fourth of 20

Half of 40  =  0.5 x 40  =  20 .

One fourth of 20 is smaller than 20.
You don't even have to calculate it.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:12 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:12 PM

### Charlie runs ata speed of 3 yards per second. about how many miles per hour does charlie run?

(3 yard/sec) x (3,600 sec/hr) x (1 mile / 1,760 yard) =

(3 x 3,600 / 1,760)  (mile/hour)  =  6.136... mph (rounded)

ANSWERED AT 06/12/2019 - 03:12 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 03:12 PM

### What is the rate of change from 1 to 3

The rate of change is    (amount of the change) / (time it took to change) .

Amount of the change = (3 - 1) = 2 .

Rate of change = (2) / (time it took to change from  1  to  3) .

ANSWERED AT 06/12/2019 - 02:07 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 02:07 PM

### Karina needs a total score of at least 627 on three games of bowling to break the league record. Suppose she bowls 222 on her first game and 194 on her second game. What score does she need on her third game to break the record?

Add 222 and 194 together; 416. Then subtract; 627 - 416 = 211. Add one because that means she got over 627. She needs to get a score of 212 to beat the record. I hope that helps!

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:56 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:56 PM

### Snow accumulated at 4/5 inch/hour. If the snow continues at this rate for 10hours how much snow will accumulate?

Well, 4/5x10=40/5=8in

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:48 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:48 PM

### A basketball player made 40% of the shots she attempted. If she made 32 baskets, how many shots did she attemp A.32 B.40 C.64 D. 80

D 80
32/40 *100
Precent proportions
32/x = 40/100
Cross multiply

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:41 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:41 PM

### It time jaivin 18 minutes to jog 4 laps. how many minutes did it take to jog each lap at this rate?

4 laps took 18 minutes.
1 lap took   ? minutes

(1*18)/4 = 4.5 minutes or 4 minutes 30 seconds.

Direct Variation.

So calculate using this shortcut, Bottom left number * Top Right number / Top left number. It works only for Direct Variation.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:37 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:37 PM

### A snail moves at a speed of 2.394 inches per minute. if the snail keeps moving at this rate about how many inches will it travle

The answer completely depends on how many minutes pass before the snail either gets bored and stops, or else drops in its tracks from starvation. If that number is represented by the symbol ' Q ', then the total number of inches traveled ' T ' will be represented precisely by the function [T=2.394Q].

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:32 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:32 PM

### What is 40 divided by 9 with remainder

The answer is 4 4/9. (or 4 with a remainder of 4)
To convert 40/9 from an improper fraction to a mixed number, divide 40 by 9 to get 4. The remainder is 4, so the number is 4 4/9.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:30 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:30 PM

### Nata spent $28 on 2 DVDs. At this rate, how much would 5 cost? At what rate did she spend her money we know that Nata spent on DVDs so by proportion Find the cost of DVDs therefore The answer Part a) is The cost of DVDs is Part b) Find the unit rate we know that Unit Rate is the ratio of two measurements in which the second term is so Find the cost of DVDs therefore the unit rate is The answer Part b) is Nata spent her money at the rate ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:29 PM QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:29 PM ### Liz polishes rings for a jeweler she can polish nine rings per hour how many hours will it take her to polish 315 rings?? It will take her 35 hours because you divide 315 by 9. ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:27 PM QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:27 PM ### Liliana takes 4 breaths per 10 seconds during yoga.At this rate,about how many breaths would liliana take in 2 minutes of yoga 480 accorind to my calcultion ANSWERED AT 06/12/2019 - 01:24 PM QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 01:24 PM ### Susan tips at the rate of$75 to 5 waiters. How many waiters will she be tipping, if she can afford a $90 tip? She will be tipping 6 waiters if she afford a$90 tip.

Hope it Helps :]

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:51 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:51 PM

### A girl scout troop sold cookies. If the girls sold 5 more boxes the second week than they did the first, and if they doubled the sales of the second week for the third week to sell a total of 431 boxes of cookies, how many did they sell each week? They sold _____ boxes the first week, _____ boxes the second week, and ____ boxes the third week.

So,

We have three placeholders.

x, y, and z will represent the number of cookie boxes they sold for the first, second, and third weeks, respectively.

"The girls sold 5 more boxes the second week than they did the first."
x + 5 = y

"They doubled the sales of the second week for the third week."
z = 2y

"To sell a total of 431 boxes of cookies"
x + y + z = 431

Now we have our three equations.
x + 5 = y
z = 2y
x + y + z = 431

Obviously, we can substitute y and z in the last equation, because the other two open sentences tell us what they are.
x + (x + 5) + 2(x + 5) = 431
x + x + 5 + 2(x + 5) = 431

Collect Like Terms.
2x + 5 + 2(x + 5) = 431

Distribute.
2x + 5 + 2x + 10 = 431

Collect Like Terms.
4x + 15 = 431

Subtract 15 from both sides.
4x = 416

Divide both sides by 4.
x = 104

Now we can use the other two original sentences to figure out what y and z are.
x + 5 = y
104 + 5 = y
109 = y

z = 2y
z = 2(109)
z = 218

Now, to check, add x, y, and z.
x + y + z = 431
104 + 109 + 218 = 431
213 + 218 = 431
431 = 431 This checks.

The Girl Scouts sold 104 cookie boxes on the first week, 109 boxes on the second week, and 218 boxes on the third week.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:30 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:30 PM

### A series of books has 20 volumes, each with 600 pages. What is the total number of pages in the series?

12000 as 20 times 600

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:28 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:28 PM

### Mr. Williams physical education class lasts for 7/8 hour. How many minutes are spend warming up and cooling down if both of these total 3/10? How many minutes are NOT spend on instruction, if this total is 8/10?? Thanks.

Does it say anything bout instructions??

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:25 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:25 PM

### One rate of an equivalent ratio is 9/n. Select two other rates, one that can be solved using equivalent fractions, and the other that can be solved with unit rates

The values given is not sufficient.
However, the rates could 18/2n or 90/10n

In essence, rate is comparison between ratios.  While ratio is comparison between two or more numbers. Further, ratio on one hand, involves numbers either in amount, size, measurement, degrees, percentages or fractions with the absence of specific unit of measurement. On the contrary, rate is comparing quantities, amounts or unit of events happened expressed in a specific measurement or expressed under time. Take for instance, an example, Joe eats 2 while John eats 4 meals in a day. The ratio can be Joe: John, 2:4 meals. While the rate, is Joe eats 2 meals/day and John 4 meals/day.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:12 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:12 PM

### Fred can drink 8 3/4 sodas in 5 minutes at thus rate how many sodas can fred drink in 2mintues

He can drink 2/5 of the 8  3/4 sodas.

The answer is 7/2 or 3 1/2 sodas.

Of course, Fred would be better off is he drank water instead of soda.  :-)

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:08 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:08 PM

### Rob Polanski is a tractor salesman. Last week his total sales amounted to $38,642.00, and he received$2,704.94 in commission. What is his rate of commission?

We have to calculate the rate of commission of the total sales amount. We know that the total sales amount is $38,642.00 and it represents 100%. A salesman received$2,704.94 in commission and it represents x%. The proportion is: 38,624.00 : 2,704.94 = 100 : x; 38,624.00 x = 270,794 ; x = 270,794 : 38,624; x = 7% . Answer: His rate of commission is .07 or 7%.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:06 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:06 PM

### A cupcake shop sells an average of 14 dozen cupcakes a day to about 50 customers. What is their average sales rate, in cupcakes per customer.?

14x12=168
168/50= 3.36

ANSWERED AT 06/12/2019 - 12:02 PM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 12:02 PM

### After working for 24 hours,zoe made $234. After working for 40 hours, zoe made$390.predict how much she would make after 10 hours of work?

First you need to find money per hour. 234 ÷ 24 = 9.75; 390 ÷ 40 = 9.75; she makes $9.75 an hour. Multiply by ten; in 10 hours she'll make$97.5. Hope that helps!

ANSWERED AT 06/12/2019 - 11:55 AM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 11:55 AM

### A swimming pool can be filled at the rate of 25 liters per min how many hours will it take to fill a pool that holds 5000liters of water

I believe it takes 8 hours but i might be wrong:(

ANSWERED AT 06/12/2019 - 11:52 AM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 11:52 AM

### Four students spent \$12 on school lunch. At this rate find the amount 10 students would spend on the same school lunch.

30.00 4 =12 4=12 2=6 12+12+6 = 30

ANSWERED AT 06/12/2019 - 11:44 AM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 11:44 AM

### A factory procceses 1560 ounces of Olive oil per hour .the oil is packaged into 24 ounce bottles .how many bottles does the factory does the f actory fill in one hour

One-thousand five-hundred and sixty divided by twenty four is sixty five

ANSWERED AT 06/12/2019 - 11:35 AM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 11:35 AM

### A truck driver drove 300 miles in 6 3/4 hours. How many miles per hour did the driver drive?

Answer:

44.44 miles per hour.

Step-by-step explanation:

A truck driver drove 300 miles in hours.

We have to calculate the speed per hour.

First we convert hours to decimal form.

= 6.75 hours

∵ in 6.75 hours the driver drove = 300 miles

∴ in 1 hour he drove = miles

= 44.44 miles

The truck driver drove 44.44 miles per hour.

ANSWERED AT 06/12/2019 - 11:34 AM

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 11:34 AM