# Trevor paints 1/6 of the fence surrounding his farm each day. How many days will it take him to paint 3/4 of the fence?

QUESTION POSTED AT 06/12/2019 - 02:57 PM

### Answered by admin AT 06/12/2019 - 02:57 PM

Trevor paints 1/6 of the fence surrounding his farm each day. How many days will it take him to paint 3/4 of the fence? 1/6= 0.167 per day
0.1667 So in one day Trevor can paint almost 17% of the fence.

3/4 = 0.75 days=?
0.75 / 0.17 = 4.4

Hence Trevor can paint the surrounding fence of the farm in 4 days, 75% completion.

## Related questions

### A farmer has 25 yards of fencing to make a pig pen. He is going to use the side of the barn as one of the sides of the fence, so he only needs to fence 3 sides. What should be the dimensions of the fence in order to maximize the area?

5yards by 5 yards... i think

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:08 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:08 AM

### A painter takes 2 3/5 hours to paint a wall. How many hours will the painter take to paint 8 walls if she works at the same rate?

hours.

Step-by-step explanation:

We have been given that a painter takes 2 3/5 hours to paint a wall. We are asked to find the time taken by painter to paint 8 walls.

To find time taken by painter to paint 8 walls, we will multiply time taken to paint one wall by 8 as:

First of all, we will convert our given mixed fraction into improper fraction as shown below:

Therefore, the painter will take hours to paint 8 walls.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:06 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:06 AM

### Kirsten built a rectangular corral with a fence on three sides.A side of the barn served as a short side od the corral.She used 130 m of fencing . The length of the corral was 20 m longer than the width . Find the dimensions of the corral. Choices for the width : 25, 30 , 35 EXPLAIN

Answer:  Second option is correct.

Step-by-step explanation:

Since we have given that

Let the width of corral be 'w'.

Let the length of corral be 'w+20'

Perimeter of corral = 130 m

As we know the formula for "Perimeter":

so, width of corral = 30 m

Length of corral = 30+20 = 50 m

Hence, Second option is correct.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 01:01 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 01:01 AM

### Which ratio is equivalent to 14/21 2/7 2/3 1/7 3/4

The correct answer here is 2/3

That is because 7 doubled is 14 and 7 multiplied by 3 is 21.

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:46 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:46 AM

### Cornerstone Bakery sold 78 pies on Monday 96 pies on Tuesday 40 pies on Wednesday 104 pies on Thursday and 77 pies on Friday on average how many pies did they sell per day

They sold an average of 79 pies a day

ANSWERED AT 28/01/2020 - 12:37 AM

QUESTION POSTED AT 28/01/2020 - 12:37 AM

### 1. which of the following lists is ordered from least to greatest ? A. -1.5, -2, 0, 2/5, 3/4 B. -2, -1.5, 0, 3/4, 2/5 C. -2, -1.5, 0, 2/5, 3/4 D. |-1.5|, -2, 0, 2/5, 3/4 2. If r=12.5 and s= |-13|, which of the following is not true ? A. r=s B. r greater than s C. r less than or equal to D. r greater than or equal to 3.

1.
B becacause is the only with logic

2.
A because it is imposible to r = s

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:59 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:59 PM

### How many days will it take for the parasite to grow to be 100 mm

This is impossible to determine because you have not given the initial size of the parasite and have not provided the known growth rate.

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

### A 40 gram sample of substance that's used for drug research has a k-value of 0.1455. Find the substance's half-life, in days. Round your answer to the nearest tenth.

4.8

Step-by-step explanation:

Simply Put This in Calculator

0.5 In / 0.1455

0.5 In = -0.693147180559945309417232121455818

In(0.5) / 0.1455 = -4.76389814811783182777816640650046

## Round 4.76 to 4.8

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:56 PM

### Justin has 100 feet of fence to make a rectangular dog pen. What dimensions of the rectangle will provide the largest pen for the dog? A. 20 ft by 30 ft B. 25 ft by 25 ft C. 35 ft by 15 ft D. 40 ft by 10 ft

Honestly they are all the same but im pretty sure its B)

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:42 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:42 PM

### Jamie and Owen joined a monthly walking challenge at their youth center. Jamie has already walked 120 minutes and plans to walk 20 minutes per day. Owen plans to walk 30 minutes per day. Let x represent the number of days and y represent the total number of minutes walked during the challenge. Which system of equations can be used to find the number of days it will take for Owen and Jamie to have walked the same number of minutes? A) y= 20x + 120 y=30 B) y=20x y=30x + 120 C) 120x + 20 y=30 D) y=120x y=30x +20

I think the best answer would be letter B. Y= 20x and Y= 30x+120. So by calculating it through substitution you will come up to 20x = 30x+120. By simplifying the equation it will give you an answer of 12 days.

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:28 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:28 PM

### What is the slop of a line that is perpendicular to the line y= 1/6 x + 4?

Y = 1/6x + 4....the slope here is 1/6. A perpendicular line will have a negative reciprocal slope. All that means is " flip " the slope and change the sign.
So the slope of a perpendicular line will be -6/1 or just -6...see how I flipped the slope and changed the sign.

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:24 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:24 PM

### A zucchini plant in Darnell's garden was 10 cm. tall when it was first planted. Since then, it has grown approximately 0.5 cm per day. a. write a rule to describe the function b. after how many days will the zucchini plant be 18.5 meter tall?

Let's start with part B. if it was originally 10 cm tall and it goes up 0.5 cm. each day, then we know that to go up one cm it needs two days. With that information we can say that 8*2 = 16. So it needs 17 days to go up 8.5 cm which would make it 18.5 cm tall.

ANSWERED AT 27/01/2020 - 11:22 PM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 11:22 PM

### 12/5 as a decimal using long division? A: 1.2 B: 2.4 C:2.6 D: 3/4

I believe it's B. If I'm wrong tell me so I can see what I did wrong.

ANSWERED AT 27/01/2020 - 01:39 AM

QUESTION POSTED AT 27/01/2020 - 01:39 AM

### The dot plots below show the ages of students belonging to two groups of painting classes: a dot plot shows two divisions labeled group a and group b. the horizontal axis is labeled as age of painting students in years. group a shows 1 dot at 9, 7 dots at 10, 8 dots at 15, 8 dots at 17, and 6 dots at 19. group b shows 6 dots at 10, 5 dots at 14, 6 dots at 18, 5 dots at 25, 4 dots at 28, and 4 dots at 29. based on visual inspection, which group most likely has a lower mean age of painting students? explain your answer using two or three sentences. make sure to use facts to support your answer.

Group A:
1 dot at 9:     1 x    9 =     9
7 dots at 10: 7 x 10 =   70
8 dots at 15: 8 x 15 = 120
8 dots at 17: 8 x 17 = 136
6 dots at 19: 6 x 19 = 114

Mean: (9+70+120+136+114) / (1+7+8+8+6) = 449/30 = 14.97

Group B:
6 dots at 10: 6 x 10 = 60
5 dots at 14: 5 x 14 = 70
6 dots at 18: 6 x 18 = 108
5 dots at 25: 5 x 25 = 125
4 dots at 28: 4 x 28 = 112
4 dots at 29: 4 x 29 = 116

mean: (60+70+108+125+112+116) / (6+5+6+5+4+4) = 591 / 30 = 19.70

The group that has a lower mean age of painting students is Group A. Its mean is 14.97 or 15 years of age.

ANSWERED AT 26/01/2020 - 11:48 PM

QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 11:48 PM

### At the beginning of the day stock cuz opened at $7.25 at the end of the day it closed at$6.88 what is the rate change of stock xyz

The absolute change is the difference: 6.88 - 7.25 = -0.37

The rate of change is that divided by the originalprice x 100

Ratre of change: (-0.37/7.25 )*100 = -4.93%

ANSWERED AT 26/01/2020 - 11:44 PM

QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 11:44 PM

### A board that measures 3/4 feet long is cut into 6 equal pieces. What is the length of each piece?

1.5 inches. just do 9 divided by 6

ANSWERED AT 26/01/2020 - 10:33 PM

QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 10:33 PM

### The heat index combines air temperature with relative humidity to give an idea as to how hot it "feels" outside, much the same way that the wind chill index links cold temperatures and wind speed. The National Weather Service uses the following equation to determine the heat index: HI=-42.379+2.049T+10.143R-0.225TR-(6.838*10^-3)T^2-0.0548R^2+ (1.229*10^-3)T^2R+(8.528*10^- 4)TR^2-(1.990*10^-6)T^2R^2 where T is the air temperature in degrees Fahrenheit and R is the relative humidity (ie. R=%% if the relative humidity is 55%). The equation is valid only for air temperatures above 80 degrees Fahrenheit and relative humidities above 40%. 23.) On a hot humid summer day, the temperature reaches 95 degrees Fahrenheit with a relative humidity of 75%. Calculate the heat index to the nearest degree. 24.) Write an equation that gives the heat index HI for any temperature T given a relative humidity of 100%. Round your coefficients to 3 decimal places. 25.) On a warm day both the air temperature and the heat index are 85 degrees Fahrenheit. What is the relative humidity? Round any coefficients to 3 decimal places and give your answer to the nearest percent.

Hi the equation for the telepathic theory should be an intruiging volume in which the substitute on the temperates has an impact on physics which causes and explosion

ANSWERED AT 26/01/2020 - 10:31 PM

QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 10:31 PM

### On the day their child was born, her parents deposited $15,000 in a savings account that earns 10% interest annually. how much is in the account the day the child turns 16 years old (rounded to the nearest cent)? 15 because theirs 15 characters in my name ANSWERED AT 26/01/2020 - 10:30 PM QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 10:30 PM ### Show answer in lowest terms 1/3 x 3/4= Multiply the numerators and the denominators 1 x 3 = 3 3 x 4 = 12 3/12 Both can be divided by 3 3/3 = 1 12/3 = 4 1/4 ANSWERED AT 26/01/2020 - 10:27 PM QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 10:27 PM ### Manny's father bought a box of miniature candy bars for him. his mother limited the number of candy bars he could eat each day. the equation n = 96 – 3d models the number of candy bars, n, that were in manny's box after d days. how many days had manny been eating candy bars when there were 63 bars left in the box? N = 96 - 3d 63 = 96 - 3d 3d = 96 - 63 3d = 33 d = 33/3 d = 11. He had been eating it for 11 days. ANSWERED AT 26/01/2020 - 09:37 PM QUESTION POSTED AT 26/01/2020 - 09:37 PM ### Ben the camel drinks tea (so classy!). he drinks 350 liters of tea every 2 days. how many liters of tea does ben drink every 6 days? I think its 1050 liters . I divided the 350 liters by 3 . ANSWERED AT 25/01/2020 - 08:43 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 08:43 PM ### The opening balance of one of the 31-day billing cycles for suzy's credit card was$7400, but after 15 days suzy made a payment of $4900 to decrease her balance, and it stayed the same for the remainder of the billing cycle. if her credit card's apr is 22%, how much more in interest would she pay for the billing cycle with the previous balance method than with the adjusted balance method? Given: 31 days = 7,400 15 days = payment of 4,900 16 days = 7,400 - 4,900 = 2,500 Method 1: 7,400 * 22% * 31/365 = 138.27 Method 2: adjusted balance 7,400 * 22% * 15/365 = 66.90 2,500 * 22% * 16/365 = 24.11 66.90 + 24.11 = 90.21 138.27 - 90.21 = 48.06 She would pay 48.06 more with the previous balance method than with the adjusted balance method. ANSWERED AT 25/01/2020 - 08:37 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 08:37 PM ### 29) adam’s sister wants to watch her intake of fat per day. here is a guideline of the recommended daily allowances. typical values women men calories 2000 kcal 2500 kcal protein 45 g 55 g carbohydrate 230 g 300 g sugars 90 g 120 g fat 70 g 95 g saturatesg fibre 24 g 24 g salt 6 g 6 g adam estimates that the dinner will have 48 grams of fat. what percentage of her total daily allowance of fat will the dinner be? (round your answer to a whole number.) % Answer: 35 Step-by-step explanation: ANSWERED AT 25/01/2020 - 08:27 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 08:27 PM ### 1800 gym members 3/4 over 25 1/5 over 60 what is the remaining under 25 1800*3/4=1350 so their are 1350 people over the age of 25. 1800*1/5=360 so their are 360 people over the age of 60. so if their are already 1710 people(1350+360). So 1800-1710= 90 People under 25. ANSWERED AT 25/01/2020 - 08:23 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 08:23 PM ### Jim wants to build a rectangular parking lot along a busy street but only has 1,700 feet of fencing available. If no fencing is required along the​ street, find the maximum area of the parking lot. Do you have any more information? A Picture, maybe? ANSWERED AT 25/01/2020 - 08:14 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 08:14 PM ### Which of the fractions below is closest to zero? a. 1/2 b. 1/6 c. 1/9 d. 1/12 1/2 = 0.5 1/6 = 0.166.. 1/9 = 0.111... 1/12 = 0.0833.... We can see that 0.0833.. which is 1/12 is closest to 0. d. 1/12 That's the answer. ANSWERED AT 25/01/2020 - 03:31 PM QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 03:31 PM ### Johnson Canniver has a repair shop. He bought a used lawn mower for$35.00 from a customer. He spent $39.17 on parts to repair the mower. He also painted and polished the mower at a cost of$36.43. He was able to sell the refurbished lawn mower for $155.00. If it took 4.5 hours to do all the work, how much did he earn per hour to the nearest cent? Answer: He earned approximately$ 9.87 per hour.

Step-by-step explanation:

The given selling price of the lawn mower = $155.00 Since, His spending for the lawn = The cost price of the lawn + Spending in parts repair + Spending in polishing and paint =$35.00 +$39.17 +$36.43

= $110.60 Thus, the profit he gain by selling = Selling price - His total spending = 155.00 - 110.60 =$ 44.4

Since, the procedure took 4.5 hours,

His earning in 4.5 hours = $44.4 ⇒ His earning in 1 hour = 9.86666666667 ≈$ 9.87

Hence, he earned approximately \$ 9.87 per hour.

ANSWERED AT 25/01/2020 - 03:02 PM

QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 03:02 PM

### Abigail wants to determine which time of day people prefer to exercise. She will collect three samples. Which statements describe good methods for collecting the samples? Check all that apply. Go to the gym in the morning to survey the people entering because it is likely they will exercise. Go to a local mall and survey people because a variety of people go to the mall. Go to a grocery store and survey people because almost everyone shops for groceries. Survey the students in third grade because little kids love to run around and play. Survey people at different times of the day to ensure she reaches people on different schedules.

The statements which describe good methods for collecting samples are:

• Go to a local mall and survey people because a variety of people go to the mall.
• Go to a grocery store and survey people because almost everyone shops for groceries.
• Survey people at different times of the day to ensure she reaches people in different schedule.

Also the best way among these would be to survey people at different times of the day since by doing so people exercising at all time span could be recorded.

ANSWERED AT 25/01/2020 - 01:50 PM

QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 01:50 PM

### the difference between two numbers is 25 the smaller number is 1/6 of the larger number what is the value of the smaller number

The value of the smaller number is 5.

30 - 5 = 25.

(5 is one-sixth of 30)

ANSWERED AT 25/01/2020 - 01:36 PM

QUESTION POSTED AT 25/01/2020 - 01:36 PM

### Working together, Rocco and Giulia can paint a room in 3 hours. It would have taken Rocco 7 hours to do the job alone. Which equation can be used to determine r, Giulia’s rate of work in parts per hour

Rocco and Guilia can paint and finish together in 3 hours while Rocco alone can do it alone in 7 hours. Guilia at the rate of 1/r can finish the job expressed in the following equation. 1/3= 1/7+1/r. Getting r, r is equal to 5.25 hrs. Hence, Guilia can do painitng alone in 5.25 hrs.

ANSWERED AT 24/01/2020 - 10:54 PM

QUESTION POSTED AT 24/01/2020 - 10:54 PM